narendil 18.09.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 narendil........ specjalnie dla Ciebie Może sobie wydrukuję, w ramki oprawię i naprzeciwko łóżka powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Może sobie wydrukuję, w ramki oprawię i naprzeciwko łóżka powieszę :rotfl: tylko kup jakąs ładną ramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.09.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Alu, muszę usiąść i dokładnie budżet podliczyć. Ale być może tymczasowo zamontujemy najtańsze fronty i będziemy zbierać kaskę na szare Abstrakty. Jeszcze tyle wydatków jest A skąd ja to znam, niestety pieniądze nie rosna na wierzbach. mojemu synowi się wydaje, ze tak w Norwegii jest Nie zakładałabym najtanszych drzwi, powiesiłabym firaneczkę na dolne szafki, myślę, ze szkoda pieniędzy Taka prowizorka była u mnie w Gdyni <a href=http://imageshack.us/a/img341/8799/dsc8466b.jpg' alt='dsc8466b.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/iM] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.09.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Aniuto ja już widzę te twoje muskularne łapki skoro pozamiatały taki metraż muszą być teraz imponujące ale dzięki tej historyjce z miotła wiesz Ze jakby kiedyś coś to fach i doświadczenie jako ,, pomoc domowa ,, masz więc kobieto nie zginiesz siner pojechałaś po bandzie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-640746.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-640746.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-751965.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.09.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Siner dałaś czadu Aniu to zapewne proroctwo, zobaczysz że sie spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.09.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aniu jesteś niesamowita z tymi regałami i szafkami kuchennymi - chylę czoła http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-000125.gif Rany julek już lampy już wykładziny Buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.09.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 to kiedy ten stolarz będzie działał? bo ja czekammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.09.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aniu chciałabym, żebys mogła zamieszakać w swoim nowym mieszkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 A skąd ja to znam, niestety pieniądze nie rosna na wierzbach. mojemu synowi się wydaje, ze tak w Norwegii jest Nie zakładałabym najtanszych drzwi, powiesiłabym firaneczkę na dolne szafki, myślę, ze szkoda pieniędzy Ładna prowizorka Ale jest jeden problem. Chcę szuflady i muszę coś z przodu dać, bo inaczej wszystko powypada. Mają w IKEA takie najtańsze fronty, kosztują niewiele, więc może na nie się skuszę na początek. ============================================= Aniu to ja już widzę te twoje muskularne łapki skoro pozamiatały taki metraż muszą być teraz imponujące Imponujące to one były i bez zamiatania Więcej w obwodzie im nie trzeba. ale dzięki tej historyjce z miotła wiesz Ze jakby kiedyś coś to fach i doświadczenie jako ,, pomoc domowa ,, masz więc kobieto nie zginiesz Tak, to pocieszające W sumie, nie święci garnki lepią. ============================================= Aniu to zapewne proroctwo, zobaczysz że sie spełni Oby, oby! ============================================= Aniu jesteś niesamowita z tymi regałami i szafkami kuchennymi - chylę czoła http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-000125.gif Rany julek już lampy już wykładziny Buziole zostawiam Aguś, muszę po prostu coś robić, bo się uduszę Buziaki! ============================================= to kiedy ten stolarz będzie działał? bo ja czekammm nicol, piątek wycena. Oj, boję się ============================================= Aniu chciałabym, żebys mogła zamieszakać w swoim nowym mieszkanku Alu, ja też bym chciała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Stolarz ze stoickim spokojem przyjął wszystkie moje plany i zachcianki. Nie kręcił nosem na przeróbki szafek. Miał niezłą minę, gdy się dowiedział, że sama je skręcałam. Ponoć nie wyglądam, cokolwiek by to miało znaczyć W piątek rano poznam cenę poszczególnych przyjemności i podejmę decyzję od czego zaczynamy. Pomijam już drobny fakt, że zapomniałam o szafkach wiszących w łazience i stoliku w kuchni. Nadrobi się Pan jest cierpliwy. Zresztą robił mi już kilka mebli i wie czego się po mnie spodziewać Dobił mnie tylko jednym stwierdzeniem. Czas oczekiwania na blaty o głębokości 70 cm to 3-4 tygodnie No nic, mąż mówi, że kuchni da się mieszkać O cenie już nie wspomnę. Wiecie, że blat 70-tka kosztuje prawie dwa razy tyle co 60-tka? Horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.09.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aniu, a dlaczego siedemdziesiatka????????? O cenie wiem chcaiłam zrobić 63 i też było prawie dwa razy droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.09.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ładna prowizorka Ale jest jeden problem. Chcę szuflady i muszę coś z przodu dać, bo inaczej wszystko powypada. Mają w IKEA takie najtańsze fronty, kosztują niewiele, więc może na nie się skuszę na początek. Aniu to może Ci jakoś pożyczyć pieniążków, żebys nie musiała tych prowizorek kupować, ja jestem absolutnie przeciwna prowizorkom, bo one później są na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 19.09.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aniu to może Ci jakoś pożyczyć pieniążków, żebys nie musiała tych prowizorek kupować, ja jestem absolutnie przeciwna prowizorkom, bo one później są na lata emiranda .... po co pożyczać zróbmy zrzutkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 19.09.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 narendil.... wal śmiało ( i szczerze ) ile potrzebujesz na te fronty ? Już trzymam w ręce terminal...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aniu ja mam blat 65cm i też kosztował 2x tyle co 60tka Ceny są masakryczne. Fajnie, że stolarz ze spokojem przyjął Twoje plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 A o jakim blacie Wy rozmawiacie? Tzn z czego? Bo chyba nie z laminatu ja mam takowy . 60cm przechodzace w 81 (tam gdzie wchodzi w parapet) i nie było z nim problemu... Ale Wy pewnie o granitach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.09.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) emiranda .... po co pożyczać zróbmy zrzutkę ! Ja bardzo chętnie A o jakim blacie Wy rozmawiacie? Tzn z czego? Bo chyba nie z laminatu ja mam takowy . 60cm przechodzace w 81 (tam gdzie wchodzi w parapet) i nie było z nim problemu... Ale Wy pewnie o granitach..... Kinia tak sobie myślę, ze blatów granitowych nie robi stolarz. No powiem, że ja chciałam laminowane 63-64 cm zrobić to mi zaśpiewali taka cenę, że wzięłąm z Ikea bukowe. To może dasz Ani na priva swój koszt Aniu a Ty w jakim kolorze chcesz? W Ikei są takie fajne czarne blaty, no ale 61 , zostaje pytanie dlaczego 70? Edytowane 19 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ja niestety piszę właśnie o zwykłym laminacie. Ile bym dała, żeby w porę na to wpaść i zrobić blat drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 a ja nie miałam żadnych ograniczen w szerokości i grubości blatu. ja mam blat w kształcie litery L o długosci boków : 250cm i 280cm (po zewnetrznej = dłuższej) i miałam możliwośc zrobic go z 1 kawałka !!!! bez łączeń !!!! Bez dopłaty !! Ale wiązałoby się to wtedy z podkuwaniem ścian i zrezygnowałam . Poza tym chodziło u mnie jeszcze o usłojenie laminatu. Gdyby był z 1 kawałka to na jednym boku byłby wzdłuż blatu a na drugim (siłą rzeczy) w poprzek...... Namiaru Ani nie dam bo za bardzo ja lubię . Stolarza mam serdecznie dość i najchetniej bym go zabiła .....Ale to inna bajka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.09.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Kinia Ty nie masz dawac namiaru tylko cenę jaka zapłaciłaś, może Ania poszuka kogos tanszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts