yokasta 20.09.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ania, nie za szybko i za dobrze Ci to idzie no zazdrość mnie zżera! U nas milion rzeczy nieskończonych a Ty tu rach-ciach, wejdę na wątek za dwa dni i będzie finito. Zamieścisz zdjęcia w fotelu z kawką z cała rodziną i przy obiedzie . 1. wykładzina mi się podoba, druga jest gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dziękuję Nie ma to jak zrobić coś samodzielnie. Ja zawsze taka Zosia-Samosia byłam. A jako córeczka tatusia z młotkiem i śrubokrętem od maleńkości jestem zaprzyjaźniona Doładnie tak jak ja, nie ma co na facetów liczyć ( choc mój umie wszystko zrobić, tylko nie ma kiedy), więc wolę sama zrobić, włąsnie sie zastanawiam jak żyrandol zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Alu, dobrze rozumiem, że wygląda to mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 ooooo wlasnie o to mi chodzilo, takie mycie bez poslizgu no nie? bialej goraczki dostaje jak mam je myc wrrrr na gorze mam balterio - kochana - bajka, myja sie praktycznie same Balterio to może w następnej dziesięciolatce Egger znacznie bardziej korzystny finansowo był dziewczyny zwroce sie z taka prywata tutaj, jestescie oblatane po watkach i wnetrzach. odwiedzilam kiedys dziennik i galerie forumki gdzie zarabiscie mi sie podobaly sciany i drzwi - sciany byly z bialej recznie formowanej cegly a drzwi charakterystyczne szklane z kolorowym motywem brzóz. kojarzycie????? Nie kojarzę, ale pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ania, nie za szybko i za dobrze Ci to idzie no zazdrość mnie zżera! U nas milion rzeczy nieskończonych a Ty tu rach-ciach, wejdę na wątek za dwa dni i będzie finito. Zamieścisz zdjęcia w fotelu z kawką z cała rodziną i przy obiedzie . Aniu, szaleństwo mnie gna Mąż powiedział, że zaczyna się mnie bać. A tak na serio, to nie skoncentruję się na niczym innym dopóki się nie przeprowadzimy. Łapię swoje marzenie zanim zdąży uciec... 1. wykładzina mi się podoba, druga jest gdzie? W pokoju środkowym, zwanym na razie niczyim Kiedyś, mam nadzieję, zamieszka w nim dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Rany, ale się zasiedziałam Lecę po sanitariaty! Do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 dziewczyny zwroce sie z taka prywata tutaj, jestescie oblatane po watkach i wnetrzach. odwiedzilam kiedys dziennik i galerie forumki gdzie zarabiscie mi sie podobaly sciany i drzwi - sciany byly z bialej recznie formowanej cegly a drzwi charakterystyczne szklane z kolorowym motywem brzóz. kojarzycie????? A czy to przypadkiem nie u Queenie Rodzinny mix z Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.09.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cześć Podglądam sobie od czasu do czasu Wasze poczynania, ale nie ujawniałam się. Teraz doczytałam, że myślisz nad szarym Abstraktem, więc będę Cię częściej odwiedzać Też mam coś podobnego w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aniu ale lecisz z tematem Jestem pod OGROMNYM wrażeniem Zosiu Samosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 A czy to przypadkiem nie u Queenie Rodzinny mix z Rybnika o tak, to dom queene. dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 o tak, to dom queene. dziekuje za pomoc Proszę bardzo Aniu ale się napracowałaś jestem pod ogromnym wrażeniem... i jeszcze wykładziny sama szalona A najbardziej to mnie sie podoba ta filiotowa poważnie u mnie na monitorze śliczny wrzosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.09.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jesteś szalona.... Ania, rozkręciłaś, a raczej zakręciłaś się na całego. Ja też mam męża z tego gatunku co Ty, więc sama szybciej zrobię i dokładniej . Dlatego też trochę naskładałam się m.in. Ikeowskich mebelków, ale zawsze miałam raczej dokładne instrukcje. Wykładzina mi się podoba, w szczególności gładka szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.09.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 No janiemogę Ania, ty jak bob budowniczy jesteś Wykładziny ładne. Bardzo lubię wykładziny, ale te krótko-strzyżone, bo pętelkowe są beznadziejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Alu, dobrze rozumiem, że wygląda to mniej więcej tak: [ATTACH=CONFIG]137597[/ATTACH] Tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.09.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja też mam męża z tego gatunku co Ty, więc sama szybciej zrobię i dokładniej . . Dołączam do klubu --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Waryjatka , normalnie waryjatka Anka, żebys z tego zarobienia nie zapomniała się przeprowadzić Przeca to na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Zosiu Samosiu uściski zostawiam . Ta pierwsza wykładzina mi się podoba, drugą ocenię jak zobaczę kiedyś na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aniu wykładzin nie skomentuje bo moje zdanie znasz:Pale że Ty sama dwoma RENCAMI i jeszcze biblioteke poskladalas, no nie....kurde któregoś dnia - przepraszam poranka wejdziemy na forum a Ty napiszesz, że od wczoraj mieszkacie:jawdrop::jawdrop:Kobieto Ty to masz tempo:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.09.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Szok, szok, szok!:jawdrop:Dzisiaj z niepokojem wchodziłam do Ciebie. Serio, myślałam może już mieszkacie, a ja spóźniam się z gratulacjami. Uffff. Wszystko sama-na tobie budowlańcy kasy nie zbiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.09.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Szok, szok, szok!:jawdrop:Dzisiaj z niepokojem wchodziłam do Ciebie. Serio, myślałam może już mieszkacie, a ja spóźniam się z gratulacjami. Uffff.: chyba nie znamy dnia ani godziny ale ty masz polek w tej bibliotece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.09.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aniu, jesteś niesamowita:jawdrop: Wykładzina wygląda pięknie, szczególnie pierwsza:wiggle: Kiedyś mieszkałam w Anglii- tam większości domów ma wykładziny wszędzie- nawet w łazienkach i przez to jest bardzo przytulnie:) W takim tempie, to przeprowadzka pewnie za tydzień, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts