Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Ania, nie za szybko i za dobrze Ci to idzie :mad: no zazdrość mnie zżera! U nas milion rzeczy nieskończonych a Ty tu rach-ciach, wejdę na wątek za dwa dni i będzie finito. Zamieścisz zdjęcia w fotelu z kawką z cała rodziną i przy obiedzie :rotfl:.

1. wykładzina mi się podoba, druga jest gdzie?

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję :hug:

Nie ma to jak zrobić coś samodzielnie.

Ja zawsze taka Zosia-Samosia byłam.

A jako córeczka tatusia z młotkiem i śrubokrętem od maleńkości jestem zaprzyjaźniona :rotfl:

Doładnie tak jak ja, nie ma co na facetów liczyć ( choc mój umie wszystko zrobić, tylko nie ma kiedy), więc wolę sama zrobić, włąsnie sie zastanawiam jak żyrandol zamontować :lol2:

ooooo wlasnie o to mi chodzilo, takie mycie bez poslizgu no nie? bialej goraczki dostaje jak mam je myc wrrrr

na gorze mam balterio - kochana - bajka, myja sie praktycznie same

Balterio to może w następnej dziesięciolatce ;)

Egger znacznie bardziej korzystny finansowo był :rotfl:

dziewczyny zwroce sie z taka prywata tutaj, jestescie oblatane po watkach i wnetrzach. odwiedzilam kiedys dziennik i galerie forumki gdzie zarabiscie mi sie podobaly sciany i drzwi - sciany byly z bialej recznie formowanej cegly a drzwi charakterystyczne szklane z kolorowym motywem brzóz. kojarzycie?????

Nie kojarzę, ale pomyślę.

Ania, nie za szybko i za dobrze Ci to idzie :mad: no zazdrość mnie zżera! U nas milion rzeczy nieskończonych a Ty tu rach-ciach, wejdę na wątek za dwa dni i będzie finito. Zamieścisz zdjęcia w fotelu z kawką z cała rodziną i przy obiedzie :rotfl:.

Aniu, szaleństwo mnie gna :hug:

Mąż powiedział, że zaczyna się mnie bać.

A tak na serio, to nie skoncentruję się na niczym innym dopóki się nie przeprowadzimy.

Łapię swoje marzenie zanim zdąży uciec...

1. wykładzina mi się podoba, druga jest gdzie?

W pokoju środkowym, zwanym na razie niczyim :)

Kiedyś, mam nadzieję, zamieszka w nim dziewczynka.

dziewczyny zwroce sie z taka prywata tutaj, jestescie oblatane po watkach i wnetrzach. odwiedzilam kiedys dziennik i galerie forumki gdzie zarabiscie mi sie podobaly sciany i drzwi - sciany byly z bialej recznie formowanej cegly a drzwi charakterystyczne szklane z kolorowym motywem brzóz. kojarzycie?????

A czy to przypadkiem nie u Queenie Rodzinny mix z Rybnika

Jesteś szalona.... :lol:

Ania, rozkręciłaś, a raczej zakręciłaś się na całego. Ja też mam męża z tego gatunku co Ty, więc sama szybciej zrobię i dokładniej ;). Dlatego też trochę naskładałam się m.in. Ikeowskich mebelków, ale zawsze miałam raczej dokładne instrukcje.

Wykładzina mi się podoba, w szczególności gładka szara.

Ja też mam męża z tego gatunku co Ty, więc sama szybciej zrobię i dokładniej ;).

.

Dołączam do klubu ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waryjatka , normalnie waryjatka :jawdrop:

Anka, żebys z tego zarobienia nie zapomniała się przeprowadzić :rotfl: Przeca to na dniach :jawdrop:

Aniu wykładzin nie skomentuje bo moje zdanie znasz:Pale że Ty sama dwoma RENCAMI i jeszcze biblioteke poskladalas, no nie....kurde któregoś dnia - przepraszam poranka wejdziemy na forum a Ty napiszesz, że od wczoraj mieszkacie:jawdrop::jawdrop::jawdrop:Kobieto Ty to masz tempo:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Aniu, jesteś niesamowita:jawdrop: Wykładzina wygląda pięknie, szczególnie pierwsza:wiggle:

Kiedyś mieszkałam w Anglii- tam większości domów ma wykładziny wszędzie- nawet w łazienkach i przez to jest bardzo przytulnie:)

W takim tempie, to przeprowadzka pewnie za tydzień, co??:hug: