narendil 21.09.2012 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Kochane, wszystkim razem i każdej z osobna dziękuję za komplementa Ale nie martwcie się, przeprowadzki nie przegapicie I niestety, nie wypadnie ona raczej do końca września Z niezrozumiałym dla mnie względów inni fachowcy (stolarz, panowie od drzwi) nie charakteryzują się takim samym poziomem determinacji i szaleństwa, jeśli chodzi o moje mieszkanie A ,i wypatrzyłam karton Kare Design ,co to ?? Lampa Jakubka. O TA. Cześć Podglądam sobie od czasu do czasu Wasze poczynania, ale nie ujawniałam się. Teraz doczytałam, że myślisz nad szarym Abstraktem, więc będę Cię częściej odwiedzać Też mam coś podobnego w planach Cześć Rocia Mam nadzieję, że teraz częściej się będziesz odzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.09.2012 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 A, i rozmawiałam z elektrykiem. Powiedział, że bez problemu zdemontuje puszkę i nie jest ona potrzebna Porozwożę swoich facetów i jadę do stolarza. Ciekawe, na ile się wyceni Mam też pomiar drzwi. Na razie tylko do łazienek. Udanego dnia życzę Przepraszam, że do Was nie zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.09.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Mła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 21.09.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 A, i rozmawiałam z elektrykiem. Powiedział, że bez problemu zdemontuje puszkę i nie jest ona potrzebna .... no i bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.09.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Aniu to owocnego dnia bo jak widzę sporo do zrobienia masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 To ja poczekam na wieści od stolarza.... Pepejeans.. zmieniłaś oblicze.. ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.09.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Z pewną dozą nieśmiałości zapytuję po co wykładziny ? Panele, mimo, że to panele są ładne i dzięki nim pomieszczenia sprawiają wrażenie bardzo jasnych , "czystych" i przestronnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.09.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Miłego i owocnego dnia życzę no i żeby stolarz nie zawiódł oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.09.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Aniu, Ty masz teraz takie urwanie głowy, że najlepiej będzie jak skupisz sie na swoich sprawach wykończeniowych. Jeszcze troche Co zostało, na upartego mogłabys się juz przeprowadzać, ale lepiej poczekać, te kilka dni aż te najwazniejsze rzeczy będa załatwione Ciekawe co powie stolarz, była dzisiaj w Ikea ładne te czarne blaty są zreszta ja mam jeden u Mi w łazience, ale jak pamietam 246 cm to dl Ciebie troche za mało. Wiec od stolarza w jednym ciągu byłyby fajniesze Aniu ja tak pzreżywam Wasze sprawy, ze po nocach mi się one śnia, nie dość, ze byłąm dzisiaj u dyrektorki Lenki w prezdszkolu to jeszcze tę płyte wiozłam do Ciebie na dachu Skody, no cóż, chyba musze troche przystopować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.09.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Siner - było, było, było o tym. Tak ma być.Pozdrówka wieczorne:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Maatko, 6 stron musiałam się cofnąć żeby nadrobić Jestem pod wielkim wrażeniem - prędkości, Twojej zaradności, wszystkiego! Kurcze, to naprawdę już zaraz. Zaraz będziecie siedzieć w fotelu z kawką. Ależ zleciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.09.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Siner - było, było, było o tym. Tak ma być. Pozdrówka wieczorne:hug: Natalia dzięki.....ale że co ? Gdzie? Pozdrówka to do mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.09.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Aniu mnie się wykładziny podobają buziole zostawiam ty mój pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Miłego weekendu Aniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.09.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Aniu ja tak pzreżywam Wasze sprawy, ze po nocach mi się one śnia, nie dość, ze byłąm dzisiaj u dyrektorki Lenki w prezdszkolu to jeszcze tę płyte wiozłam do Ciebie na dachu Skody, no cóż, chyba musze troche przystopować :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.09.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Aniu miłego weekendu, mam nadzieję, że wczorajsze rozmowy przebiegły pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.09.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 (edytowane) też lubię wykładziny i właśnie podobna do Twojej szara znalazła miejsce w moim salonie Edytowane 23 Września 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.09.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Aniu zostawiam ... raczej Twojego wątku nie mam szans nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.09.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Aniu, miłego weekendu Ci życzę aby jak najwięcej rzeczy udał Ci się pozałatwiać i jeszcze miec czas na kawkę w miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts