Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Kochane, wszystkim razem i każdej z osobna dziękuję za komplementa :hug:

Ale nie martwcie się, przeprowadzki nie przegapicie :p

I niestety, nie wypadnie ona raczej do końca września :no:

Z niezrozumiałym dla mnie względów inni fachowcy (stolarz, panowie od drzwi) nie charakteryzują się takim samym poziomem determinacji i szaleństwa, jeśli chodzi o moje mieszkanie :rotfl:

A ,i wypatrzyłam karton Kare Design :lol:,co to ??:lol:

Lampa Jakubka.

O TA.

Cześć :)

Podglądam sobie od czasu do czasu Wasze poczynania, ale nie ujawniałam się. Teraz doczytałam, że myślisz nad szarym Abstraktem, więc będę Cię częściej odwiedzać :) Też mam coś podobnego w planach ;)

Cześć Rocia :welcome:

Mam nadzieję, że teraz częściej się będziesz odzywać ;)

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A, i rozmawiałam z elektrykiem.

Powiedział, że bez problemu zdemontuje puszkę i nie jest ona potrzebna :)

Porozwożę swoich facetów i jadę do stolarza.

Ciekawe, na ile się wyceni :)

Mam też pomiar drzwi.

Na razie tylko do łazienek.

Udanego dnia życzę :hug:

Przepraszam, że do Was nie zajrzę :)

Aniu, Ty masz teraz takie urwanie głowy, że najlepiej będzie jak skupisz sie na swoich sprawach wykończeniowych. Jeszcze troche Co zostało, na upartego mogłabys się juz przeprowadzać, ale lepiej poczekać, te kilka dni aż te najwazniejsze rzeczy będa załatwione :)

Ciekawe co powie stolarz, była dzisiaj w Ikea ładne te czarne blaty są :) zreszta ja mam jeden u Mi w łazience, ale jak pamietam 246 cm to dl Ciebie troche za mało. Wiec od stolarza w jednym ciągu byłyby fajniesze :)

Aniu ja tak pzreżywam Wasze sprawy, ze po nocach mi się one śnia, nie dość, ze byłąm dzisiaj u dyrektorki Lenki w prezdszkolu to jeszcze tę płyte wiozłam do Ciebie na dachu Skody, no cóż, chyba musze troche przystopować :)