narendil 12.11.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 aricia, Ilona dziękuję Niektóre są całkiem interesujące. Dopiszę sobie do listy must see in warsaw. Tylko nie spoczywajcie na laurach Wszelkie linki mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.11.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ja to raczej monotematyczna jestem albo noti, albo iker http://www.iker.com.pl/ ( tylko coś się chrzani na stonie ostatnio ), albo sits http://www.sits.eu/ reszta, to szczerze mówiąc raczej kwestia przypadku...nie raz w agata meble mają fajne nawet rzeczy... ale ja mam słabość do fajnego designu i dobrego wykończenia...poszłam do noti, pooglądałam, "poprzymierzałam się", spojrzałam na cenę i mówię " o nieeeee!!!!!" poszłam wszędzie indziej .... pooglądałam, przymierzać mi się już nigdzie nie chciało ...i wróciłam do noti.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.11.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 No to tez lubię ta trójce meblowa, zobacz u mazo sofy z helveti, prezentują się pięknie na żywo, ale jak dla mnie za niskie oparcia, jeszcze może furninova, Flair, com40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.11.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) te helvetii też są super, a cena jest po prostu rewelacyjna!!!! ...ja juz przestałam je polecać, bo później pół forum będzie je miało Edytowane 13 Listopada 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Dzięki Znalazłam kilka fajnych modeli w furninovie. Ale do narożnika jeszcze tyyyle czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wrzucam ku pamięci. Mam plan na szafkę na buty http://www.przyklejkopety.pl/katalog-110.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) I mój aktualny typ podłogowy. Macałam. Podoba mi się. Mężowi wszystko jedno. Nie chciał macać Egger dąb biały loft: Tylko nie mogę dojść do ładu z v-fugą. Raz jest dwustronna, a raz czterostronna. Strona Eggera nie jest zbyt pomocna Na podstawie tego sklepu http://www.durka.com.pl wyszło mi, że fuga dwustronna to kolekcja 2010, a czterostronna - 2012. Ale czy na pewno? Edytowane 13 Listopada 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 V fugę odradzam- mam i nigdy bym więcej takich paneli nie kupiła - jedyny plus to taki , że bardzo ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Kurczę, mrówka, a co się dzieje?Ta fuga jest taka ładna...Ja bym chciała taką dwustronną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ano ładna, ładna tylko jak mam myć podłogę w sypialni ( całe szczęście tylko tam mam położoną) to najpierw trzeba odkurzyć w tych zagłębieniach bo niestety kurz tam się lubi gromadzić a potem jak normalnie całą resztę mieszkania jadę mopem to w sypialni muszę na klęczkach jechać ze ścierą. Ot i cały urok takich fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 narendil, super podloga!aricia, jako milosniczka krzesel noti musze Cie zapytac, czy iker ma zblizone do noti ceny? Czy ta sama (NIESTETY) połka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 niiiiiiiby trrrochę taaaanieeeeeej....ale dawno u nich nie byłam, bo nam zlikwidowali sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Narendil super te panele ale do ładu nie możesz dojść z tym ilo - stronno - fugowe () są panele z danej kolekcji czy ogólnie jaka różnica między dwu a cztero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ja też mam V fugę i nie widzę problemu... Może one mają różne głębokości? U mnie cały brud zbiera odkurzacz i mop, podczas standardowego przejechania po całości, nie muszę jakoś specjalnie odkurzać szczelin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 mrówka, a z tym to się liczę. Chociaż ponoć ta fuga jakoś silikonowana jest. Ale cóż, zakochałam się. A miłość bywa ślepa. Venus, no nie mogę dojść do ładu z tą konkretną. W jednym sklepie piszą, że dwustronna, w drugim, że czterostronna. W Komforcie, ta którą macałam, była czterostronna. No nic, będę dzwonić i pytać przed zamówieniem A i znalazłam w LM listwy przypodłogowe z mdf-u białe. Cóż za miła niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.11.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Narendil - co do pralko-suszarki i osobnych sprzetów na forum było bardzo dużo. Większość uważa, że lepiej osobno, gdyż 2 w 1 nie pomieści tyle rzeczy do suszenia, trzeba część wyciągać, do tego ubrania są bardziej wygniecione.Zresztą poczytaj sama: dyskusja suszarkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A i znalazłam w LM listwy przypodłogowe z mdf-u białe. Cóż za miła niespodzianka Napisz proszę coś więcej. Jaka cena za mb, jaka szerokość ?? Ja w moim LM nie znalazłam. Może muszę dokładniej poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.11.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 atika, dzięki, ale Twój link nie działa. Czytałam już, to co na forum piszą. Ale informacje o pralko-suszarkach są dość skąpe i sprzed 2-3lat. A na pewno coś się zmieniło w temacie. Myślałam, że może któraś z Was ma i używa. Mąż jest przeciwny pralko-suszarce. A ja bym chciała coś już na teraz. Ale może lepiej nie być w gorącej wodzie kąpanym i zacisnąć zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.11.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 atika, wysokości były chyba 3. Na pewno jedna z nich to około 8 cm. I wydaje mi się, że były też różne wzory. Cena około 30zł za taką długą listwę. Te na które zwróciła szczególną uwagę wyglądały mniej więcej tak: http://ddd.com.pl/akcesoria_podlogi/ID_LB-MP1004/STRONA_114 W mnie są naprawdę dobrze ukryte. Musisz poszukać Jeśli Ci zależy, to mogę podjechać, dokładnie się przyjrzeć i może nawet jakieś zdjęcie pstryknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.11.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 atika, a nie masz u siebie sklepu DDD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts