Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skoro zachęcasz to pytam; czy ktoś widział na żywo szafki Abstrakt szare? Na stronie I. mają taki fajny kolorek, a w katalogu wyszły bardzo ciemne? Który kolor prawdziwy?

Widziałam w piatek specjalnie je ogladalam ze wzgledu na Anie. z pewnościa nie jest to kolor ze strony Ikei, raczej jest to ciemny kolor jak w katalogu :)

abstrakt.jpg

Edytowane przez emiranda

Skoro zachęcasz to pytam; czy ktoś widział na żywo szafki Abstrakt szare? Na stronie I. mają taki fajny kolorek, a w katalogu wyszły bardzo ciemne? Który kolor prawdziwy?

Na żywo są ciemne, z polyskiem, ja tez je planowalam, pojechałam je kupić i w ikei na miejscu kupiłam białe Arsty :rotfl:

Skręciłam kolejne regały.

Wysokie też da się w pojedynkę :rotfl:

Nie wierzcie instrukcjom!

Tak wygląda obecnie nasza biblioteka:

A po pracy czas na chwilkę relaksu :)

Kawka, gazeta, czegóż chcieć więcej?

20092012537.jpg

bardzo fajny fotelik... i super kolor!! to jakis nowy nabytek czy moze odzysk z przeszlosci?

Cześć Kobietki :hug:

Ja tak przelotem.

Nie, jeszcze się nie przeprowadziliśmy.

Rozmowa ze stolarzem udana pół na pół.

Wczoraj cały dzień męczyliśmy z mężem lampy. Udało się powiesić cztery :(

Rozebrałam na czynniki pierwszy fotel. I nie mam pojęcia jak go wykończyć :rolleyes:

A teraz jadę do IKEA na zakupy :lol2:

Wieczorkiem może wszystko nadrobię i poodpowiadam.

Nicol, fotel staroć ;)

A jak nie, to jutro z pracy :rotfl:

Widziałam w piatek specjalnie je ogladalam ze wzgledu na Anie. z pewnościa nie jest to kolor ze strony Ikei, raczej jest to ciemny kolor jak w katalogu :)

[ATTACH=CONFIG]137955[/ATTACH]

Na żywo są ciemne, z polyskiem, ja tez je planowalam, pojechałam je kupić i w ikei na miejscu kupiłam białe Arsty :rotfl:

Dziękuję Emi i Pepe :)

To co napisałyście burzy to co obmyślałam :( Szukam jasnej szarości ;) Trudno będzie coś innego niż Ikea :(