Natalia Stanko 22.09.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Natalia dzięki.....ale że co ? Gdzie? Pozdrówka to do mnie ? Wykładziny mają być i już. A pozdrówka dla wszystkich:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.09.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Skoro zachęcasz to pytam; czy ktoś widział na żywo szafki Abstrakt szare? Na stronie I. mają taki fajny kolorek, a w katalogu wyszły bardzo ciemne? Który kolor prawdziwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 22.09.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Wykładziny mają być i już. A pozdrówka dla wszystkich:lol2: eeeeeeeeeee tam a Ja myślałam, że to mnie tak czule przytulasz, tylko niepotrzebnie się ......... No ale mają być bo co ? Pomóż nie bądź taka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.09.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 (edytowane) Skoro zachęcasz to pytam; czy ktoś widział na żywo szafki Abstrakt szare? Na stronie I. mają taki fajny kolorek, a w katalogu wyszły bardzo ciemne? Który kolor prawdziwy? Widziałam w piatek specjalnie je ogladalam ze wzgledu na Anie. z pewnościa nie jest to kolor ze strony Ikei, raczej jest to ciemny kolor jak w katalogu Edytowane 22 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.09.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Siner -Ania jest przekonana, że to dla nich jest najlepsze. Próbowałyśmy ją odwieźć od tego:yes:, ale na nic się to nie zdało. Wykładziny już są, więc nie warto teraz snuć rozważania:P nad wyższością Wielkanocy nad BN:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 22.09.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Skoro zachęcasz to pytam; czy ktoś widział na żywo szafki Abstrakt szare? Na stronie I. mają taki fajny kolorek, a w katalogu wyszły bardzo ciemne? Który kolor prawdziwy? Na żywo są ciemne, z polyskiem, ja tez je planowalam, pojechałam je kupić i w ikei na miejscu kupiłam białe Arsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Aniu no chyba się nie przeprowadzasz, cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.09.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Anetko, tu wszystko jest możliwe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.09.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 obiecała nam nie wywinąć tego numeru do końca września:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.09.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Aniu, byłam, zobaczyłam wszystkie postępy i cieszę się wraz z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 obiecała nam nie wywinąć tego numeru do końca września:lol2: no obiecała a le z Ani tempem.....wszystko jest mozliwe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 22.09.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Skręciłam kolejne regały. Wysokie też da się w pojedynkę Nie wierzcie instrukcjom! Tak wygląda obecnie nasza biblioteka: A po pracy czas na chwilkę relaksu Kawka, gazeta, czegóż chcieć więcej? bardzo fajny fotelik... i super kolor!! to jakis nowy nabytek czy moze odzysk z przeszlosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Cześć Kobietki Ja tak przelotem. Nie, jeszcze się nie przeprowadziliśmy. Rozmowa ze stolarzem udana pół na pół. Wczoraj cały dzień męczyliśmy z mężem lampy. Udało się powiesić cztery Rozebrałam na czynniki pierwszy fotel. I nie mam pojęcia jak go wykończyć A teraz jadę do IKEA na zakupy Wieczorkiem może wszystko nadrobię i poodpowiadam. Nicol, fotel staroć A jak nie, to jutro z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aaaa, i pamiętacie mój beton? Donoszę, że ma się chyba coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.09.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aniu udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 23.09.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 (edytowane) Udanych zakupow ! A gdzie zdjecie majacych sie lepiej betonow ? Edytowane 23 Września 2012 przez E & co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.09.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aaaa, i pamiętacie mój beton? Donoszę, że ma się chyba coraz lepiej To się wreszcie doczekamy Udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.09.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Widziałam w piatek specjalnie je ogladalam ze wzgledu na Anie. z pewnościa nie jest to kolor ze strony Ikei, raczej jest to ciemny kolor jak w katalogu [ATTACH=CONFIG]137955[/ATTACH] Na żywo są ciemne, z polyskiem, ja tez je planowalam, pojechałam je kupić i w ikei na miejscu kupiłam białe Arsty Dziękuję Emi i Pepe To co napisałyście burzy to co obmyślałam Szukam jasnej szarości Trudno będzie coś innego niż Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.09.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aniu, wrociłaś, dla Ciebie to cała wyprawa przecież. Ciekawe co kupiłaś????????? Czekam z wielką niecierpliwościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.09.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 jak tam wyprawa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts