emiranda 23.09.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aniu łazisz po innych watkach, a my tu z ciekawości umieramy Kupiłas fronty ??????? Bo mam Ci cos do napisania Blumy maja blokade tak jak szuflady kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Żyję Choć w końcówce drogi to już chyba tylko siłą woli jechałam. Uwielbiam prowadzić, ale niekoniecznie z wypchanym po dach samochodem. Kocham swoje kombi Raczej nie mam nic do pokazania, bo zakupy jakieś takie techniczne Kupiłam szuflady do wszystkich szafek kuchennych. I elementy, z których będę biurko kombinować. I drzwiczki do szafek w biblioteczce (zapomniałam o zawiasach, ale ciii ) I lampki, z których zrobię kinkiety do łazienki. Z przedmiotów dekoracyjnych poszewkę na poduszkę. O taką: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lappljung-ruta-poszewka__0149803_PE307967_S4.JPG Spodobał mi się też dywan z tej serii, ale to na za jakiś czas. No, i najważniejsze chyba BLATY! http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/pragel-blat__73031_PE189316_S4.jpg Niech mi tylko stolarz coś zaburczy o łączeniu, to sama sobie połączę Z czterometrowych blatów, które mi proponował, nic mi do gustu nie przypadło. No, jeden może, ale mężowi się nie spodobał. Z trzymetrowych, które trzeba by łączyć znalazłam też jeden. Ale również bez przekonania. Więc z jakiej racji mam płacić kupę kasy i brać coś, z czego zostanie masa odpadów (te jego blaty mają 120 cm szerokości)? Obejrzałam w IKEA i wybrałam Za mniej niż połowę ceny stolarzowej! Nie pytajcie, jak wyglądał mój samochód z trzema blatami. Ja prowadziłam, a siostra zaciskała kciuki, żeby żaden patrol się nie napatoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.09.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aniu a udało sie Wam blaty do środka włozyć, bo 246 do kombi sie nie zmieści???? No i faceta ze sobą nie zabrałaś, no wiesz Jak tak mozna panów dyskryminować Zawiasy kupowac i wysyłać ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.09.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Zmieści się, zmieści:yes: Ja dziś w osobówce parapety 2,80 m przewoziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Co do frontów. Zrezygnowałam z tych Abstraktów. Są ładne, bardzo ładne. Ale po prostu znalazłam coś ładniejszego Stolarz zaproponował mi fronty z czegoś, co wygląda bardzo podobnie do naszych płytek podłogowych. Podobnie się połyskuje. Cenowo wychodzi trochę taniej niż Abstrakty. Mówimy na razie tylko o szafkach dolnych. Na górne z tego samego materiału nas nie stać. Ale bez górnych frontów można żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.09.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ania - to super że jedn z większych prob lemów pt: blaty jest juz nieaktualny. Trzymam kciuki za łączenie bez stolarzowych marudzeń Pozdrawiam i czekam na fotki "zepsutego" betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Zmieści się, zmieści:yes: Ja dziś w osobówce parapety 2,80 m przewoziłam No to duza ta osobówka musiała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aniu a udało sie Wam blaty do środka włozyć, bo 246 do kombi sie nie zmieści???? No i faceta ze sobą nie zabrałaś, no wiesz Jak tak mozna panów dyskryminować Zawiasy kupowac i wysyłać ??????? Alu, mój mąż zajmuje zdecydowanie za dużo miejsca w samochodzie Poza tym, co ma się męczyć w takich sklepach? Chociaż, nie ukrywam, przy pakowaniu przydałaby się jego pomocna dłoń Blaty się jakoś zmieściły Zmieści się, zmieści:yes: Ja dziś w osobówce parapety 2,80 m przewoziłam Natalko, parapety to pikuś. Na długość mi się spokojnie by 3,20 zmieściło. Ale blaty są szerokie. Jechały po skosie. Daliśmy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ania - to super że jedn z większych prob lemów pt: blaty jest juz nieaktualny. Trzymam kciuki za łączenie bez stolarzowych marudzeń Pozdrawiam i czekam na fotki "zepsutego" betonu No, mi też ulżyło. Chociaż przeżyłam chwile grozy przy pakowaniu najdłuższego blatu. A stolarz niech się ugryzie Beton będzie może jutro. Jeśli nie zapomnę aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.09.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ania, no co zaglądnę to zadziwiasz mnie coraz bardziej, taaaakie zakupy w ikea i bez chłopa:o jesteście dziewczyny (ty i siostra) mega zaradne Bardzo ładna poszewka i blat też mi sie podoba:yes: Tobie tak szybko i gładko wszystko idzie, że mnie zazdrość zżera z zazdrości;) bo przy tobie to wychodzę na totalną niedorajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aneczko, taka drobna, a taka silna jesteś . Podziwiam Twój zapał i talent do godzenia rzeczy na pozór niemożliwych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 23.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Najpierw zapytam ( zanim się obrażę ) w której IKEI byłaś droga Anno ? Bo jeśli w tej o której myślę to masz już nowiutkie blaty w postaci trocin !!!!!!! Czekam na odpowiedź !!! Zakupy fajne a chłop jest zupełnie zbędny. Mój jak wchodzi do IKEI dostaje miny zbitego baseta. Cholera dekoncentruje mnie to spojrzenie, nawet nie można sie popodniecac i poslinić do lampki czy filiżanki. Przecież to ma być miło spędzony wspólny czas a nie męczarnia. Przelatuję jak obłąkana między alejkami a podniecam się w przyspieszonym tempie wtedy gdy nie patrzy na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.09.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Siner, jakbym czytała opis swoich przeżyć w Ikea, gdy towarzyszy mi mój M. Dlatego uwielbiam być tam sama i rozkoszować się tą "samotnością w tłumie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.09.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Siner, jakbym czytała opis swoich przeżyć w Ikea, gdy towarzyszy mi mój M. Dlatego uwielbiam być tam sama i rozkoszować się tą "samotnością w tłumie" . Jak to Twoich ? to moje przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 23.09.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Siner, jakbym czytała opis swoich przeżyć w Ikea, gdy towarzyszy mi mój M. Dlatego uwielbiam być tam sama i rozkoszować się tą "samotnością w tłumie" . Dziewczynki, zaraz sie okaże że mamy wspólnego męża - Och Karol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.09.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ania, no co zaglądnę to zadziwiasz mnie coraz bardziej, taaaakie zakupy w ikea i bez chłopa:o jesteście dziewczyny (ty i siostra) mega zaradne Dzięki Takie geny Bardzo ładna poszewka i blat też mi sie podoba:yes: Też jestem zadowolona! Tylko troszkę żal, że prawie same techniczne zakupy. Na pierdołki i czasu, i miejsca, i kasy już nie starczyło. No, ale pocieszające jest to, że mniej gratów do przeprowadzenia będzie Tobie tak szybko i gładko wszystko idzie, że mnie zazdrość zżera z zazdrości;) bo przy tobie to wychodzę na totalną niedorajdę Tiaaa, powiedziała ta, która na co dzień nie ma chłopa w domu Aneczko, taka drobna, a taka silna jesteś . Podziwiam Twój zapał i talent do godzenia rzeczy na pozór niemożliwych . Ewo, bo ja to taki Bob Budowniczy i Zosia Samosia w jednym. Czy damy radę? Tak, damy radę A czy silna? To już chyba zależy od stopnia determinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.09.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Najpierw zapytam ( zanim się obrażę ) w której IKEI byłaś droga Anno ? Bo jeśli w tej o której myślę to masz już nowiutkie blaty w postaci trocin !!!!!!! Czekam na odpowiedź !!! O matko, Aniu, aż strach się przyznać Ale skoro odwiedzisz mnie dopiero za 20 lat, to powiem. IKEA Targówek. Ale nie obrażaj się Mój jak wchodzi do IKEI dostaje miny zbitego baseta. Cholera dekoncentruje mnie to spojrzenie, nawet nie można sie popodniecac i poslinić do lampki czy filiżanki. Przecież to ma być miło spędzony wspólny czas a nie męczarnia. Przelatuję jak obłąkana między alejkami a podniecam się w przyspieszonym tempie wtedy gdy nie patrzy na mnie. Siner, jakbym czytała opis swoich przeżyć w Ikea, gdy towarzyszy mi mój M. Dlatego uwielbiam być tam sama i rozkoszować się tą "samotnością w tłumie" . Jak to Twoich ? to moje przeżycia Hola, hola! To zachowanie mojego męża i moje przeżycia! Proszę tu nie kopiować Dziewczynki, zaraz sie okaże że mamy wspólnego męża - Och Karol ? Tiaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 bo ja to taki Bob Budowniczy i Zosia Samosia w jednym. Czy damy radę? Tak, damy radę A czy silna? To już chyba zależy od stopnia determinacji. :lol2: myślę , że Bob budowniczy sporo mógłby się od Ciebie nauczyć Aniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.09.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No i sie doigrałaś!!!!! Podejrzewałam, że właśnie na Targówek pojechałas !!! Mieszkam na Targówku a do ikeły mam z 1,5 kilometra no może 2. Boże no chociaż na obiad i ciacho mogłyście wpaść. Pomogłabym wam dźwigać piardensy ale o tym, że się gdzieś jedzie TRZEBA NAJPIERW POWIEDZIEĆ !!!!LANIE W DUPĘ I GODZINKA NA BALKONIE ( DLA SKRUSZENIA) - proszę sobie to zadać jako pokutę, a Ja w tym czasie się poobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.09.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No, ale Ania Zosia Samosia jest jak sama pisała i wyznaje zasadę chcesz na kogoś liczyć, licz na siebie I dzięki temu jst tak blisko pzreprowadzki Aniu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts