wyanna 24.09.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ja wczoraj w tej samej ikei byłam, ale za późno dowiedziałam się, że wybrałaś się na zakupy, czyli po powrocie. Zawsze to mój własny prywatny mąż by te blaty pomógł instalować w aucie. I znając życie praktycznie rozminęłyśmy się w drzwiach nieświadomie... Jakbym wiedziała, że jesteś, to chociaż bym sobie radar ustawiła na laski targające blaty :D:D:D (bo telefon mi padł i nie miałam weny go ładować i włączać....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.09.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 I wyanna dostała by talerzem wyżej wymienionej zupy......... e szkoda gadać.Kuźwa kupię sobie kuchnię polową z Agencjii Mienia Wojskowego, zacumuję sobie przed Ikełą, wykonam transparent Forumowa Rodzina i wreszcie będę mogła godnie przywitać was na ziemi mazowieckiej..........grochówką i bigosem. niecnoto....... jak staniesz plecami do głównego wejścia ikeły i wyciągniesz rękę tak na za 15 jedenasta to to to ... Ja tam mieszkam. Może nie dokładnie tam, bo tam las, ale za lasami, za blokami, za szpitalami i parkami.... mieszkam Ja Jarząbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.09.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No nie MIś jest wszędzie, dokładnie tak jak mówił wczoraj mój M. Ponadczasowy film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Aniu szacun za te zakupy w Ikei Faktycznie musiałyście nieźle wyglądać z siostrą na tym parkingu pakując to wszystko a potem jadąc. Ale najważniejsze, że misja zakończona sukcesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.09.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ania, podoba mi się bardzo Twoja graficzna poszewka. Gratuluję blatów i w ogóle, że tak powiem, tempa mocno zapieprzającego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.09.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 a masz ty niecnoto .... może sobie coś wybierzesz http://www.westwing.pl/posterplate-polska/?loginHash=20917f91e123766693aaaf9c58d2f43d&utm_source=sale-newsletter&utm_medium=ww-newsletter&utm_campaign=sale-nl-20120924 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.09.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ja kcem taką poduszkę kurka u mnie takich śliczności nie było Gratuluję zdobycia blatu kolejny milowy krok do przodu Ania, Ty jesteś niezwykła z tym swoim zaangażowaniem, samozaparciem, i w ogóle nie wiem jak to nazwać... szaleństwem wykończeniowym normalnie To będzie ekspresowo wykończone, wnętrze w dodatku w całości przez jedną szaloną babę Daj Ty się mężowi trochę wykazać A w kwestii wizyt w Ikei polecam towarzystwo mojego Miśka ... impreza na całego chodzi, tańczy, podśpiewuje co tam w głośnikach grają, przymierza się do każdego łóżka, fotela, szafy dobrze że termosu z kawą i kanapek w kuchni nie wyciąga czasem nie wiem czy uczestniczyć w tym performansie czy też przywdziać ciemne okulary i zniknąć za regałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.09.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Two ty to masz szczęście. Ile my, odrzucone i nierozumiane, dałybyśmy za takiego Miśka. Tak na marginesie mój mąż też Misiek więc znowu wielce prawdopodobna staje się moja wcześniejsza teoria - mamy wspólnego męża. Mam prośbę, jeśli ten twój Misiek ciutek za daleko posunie się w tym swoim performansie i np. weźmie prysznic to dzwoń do mnie natychmiast !!!! Numer podam Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.09.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Prysznic w Ikea to chyba tylko w piasku ale do kabiny nie raz się przymierzał wiec jak by co dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Prysznic w Ikea to chyba tylko w piasku ale do kabiny nie raz się przymierzał wiec jak by co dam znać Two czy Ty aby nie Masz mojego Męża:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.09.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 (edytowane) GODZINKA NA BALKONIE ( DLA SKRUSZENIA) - proszę sobie to zadać jako pokutę, a Ja w tym czasie się poobrażam. No dobra, pokuta odbębniona Odobraź się już Czekając na elektryka spędziłam dwie godziny na balkonie szarpiąc się z siedziskiem fotela kinowego Wyrwałam chyba setkę gwoździ Jakbym wiedziała, że jesteś, to chociaż bym sobie radar ustawiła na laski targające blaty :D:D:D (bo telefon mi padł i nie miałam weny go ładować i włączać....) Anulka, to zdecydowanie byłyśmy w innym czasie. Takiego widowiska nie mogłaś przegapić a masz ty niecnoto .... może sobie coś wybierzesz Dzięki Ale ustanowiłam sobie szlaban na zakupy. Edytowane 24 Września 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.09.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Aniu szacun za te zakupy w Ikei Faktycznie musiałyście nieźle wyglądać z siostrą na tym parkingu pakując to wszystko a potem jadąc. Ale najważniejsze, że misja zakończona sukcesem Największe widowisko było przy upychaniu. W pewnym momencie moje cztery litery wystawały z bagażnika, siostry z przedniego siedzenia - ja pchałam, ona ciągnęła Mam nadzieję, że było obok jakiegoś szalonego nastolatka, który nas nagrał i umieścił na FB Ania, podoba mi się bardzo Twoja graficzna poszewka. Aniu, mi też Planuję z niej zrobić oparcie na krzesło. Ja kcem taką poduszkę kurka u mnie takich śliczności nie było A to jakąś dziwną ikeję masz Bo skoro coś jest na Targówku, to musi być wszędzie A może źle szukałaś? A w kwestii wizyt w Ikei polecam towarzystwo mojego Miśka ... impreza na całego chodzi, tańczy, podśpiewuje co tam w głośnikach grają, przymierza się do każdego łóżka, fotela, szafy dobrze że termosu z kawą i kanapek w kuchni nie wyciąga czasem nie wiem czy uczestniczyć w tym performansie czy też przywdziać ciemne okulary i zniknąć za regałem Ooooo! Ale Ci fajnie. Mój, wzorem męża Siner, robi minę zbitego psiaka. I jeszcze bezczelny mówi, żebym sobie nie przeszkadzała i się dobrze bawiła. Tylko jak, skoro non stop mi patrzy na ręce Ale jak wczoraj zobaczył nasz bagażnik, to kategorycznie i autorytatywnie stwierdził, że nigdy więcej mnie samej nie puści. Weźmie książkę i poczyta w samochodzie Rozważę taką opcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.09.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ania, Ty jesteś niezwykła z tym swoim zaangażowaniem, samozaparciem, i w ogóle nie wiem jak to nazwać... szaleństwem wykończeniowym normalnie To będzie ekspresowo wykończone, wnętrze w dodatku w całości przez jedną szaloną babę Pokazuję czasem mężowi co tu wypisujecie I ostatnio stwierdził, że jest Wam bardzo wdzięczny. Zgadnijcie za co? Za to, że nie jest jedynym, który sądzi, że jestem szalona Tym oto sposobem podniosłyście mojego męża na duchu I to znacznie. A ja po prostu łapię swoje marzenie zanim zdąży uciec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.09.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Cholerka Aniu ja z ikei przywiozłam mnóstwo rzeczy większych miejszych i powiem tak: nigdy sama nie pakowałam do samochodu, pomrugałam oczkami do strażnika i zawsze mi pomógł włożyc wielkie elementy do samochodu, na koniec dostawal 5 zł i wszyscy byli zadowoleni Juz ja wolę z mężęm do Ikei nie jeździć, bo raczej nie miałabym co wkładac do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.09.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 U nas na humor ikeowy męża znacznie wpływa kolejność wydarzeń. Dokładnie to, czy najpierw jemy, a potem kupujemy, czy odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.09.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 U nas na humor ikeowy męża znacznie wpływa kolejność wydarzeń. Dokładnie to, czy najpierw jemy, a potem kupujemy, czy odwrotnie która opcja powoduje ze jest jak u Two i mamy pogodnego Miśka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.09.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Pierwsza Inaczej kombinuje jakby tu jak najszybciej dotrzeć do sali konsumpcyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.09.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ania, a o której wczoraj wyjechałaś z Ikei? Tak z czystej ciekawości, bo wręcz nie mogę sobie darować, że się nie spotkałyśmy będąc tego samego dnia w tym samym miejscu. A propos urządzania, jak masz zmywarkę w konfiguracji ze zlewem? Obok siebie? Ja bym chciała w równoległym ciągu i każde studio kuchenne powtarza mi, że to durny pomysł bo będzie mi się chlapać. Noż kurde, to ja mam sobie pozmywać w zlewie po to, żeby do zmywarki czyste wstawiać, czy jak? Dużo w życiu zmywarek nie używałam, ale wstępnie nigdy myć nie musiałam... Dziewczyny, jak to jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.09.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Obok siebie Ale też nigdy nie płuczę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.09.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 I wyanna dostała by talerzem wyżej wymienionej zupy......... Nawet talerzem, to zawsze jakaś atrakcja Normalnie mi zrobiłaś smaka na zupę Siner, to gdzie ty mieszkasz, na łodygowej? Ja do końca roku przy północnej skłodowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts