pepejeans 26.09.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Dziękuję za docenienie betonu Już miałam pierwsze starcie. Pan od pomiaru drzwi. Aniu, to g-k otynkowane? Z tego co czytałam to ta farba nie wymaga żadnych ceregieli Tutorial chcecie? O rety! Używałam farby Alpina Impression Effekt. Zabarwiłam na szaro barwnikiem FOXa. Wymieszałam kijkiem Nałożyłam rękawiczki Jana Niezbędnego i na całą ścianę nanosiłam rękami farbę. Raz grubiej, raz cieniej. Jak już farba lekko przysychała wygładzałam pacą pożyczoną od pana Janka. W różnych kierunkach i z różną siłą nacisku. Ponieważ farba była już lekko sucha od razu było widać efekty. Można poprawiać dość długo. Następnego dnia "beton" należy zabezpieczyć. Ja użyłam Alpina Lasur Effekt zabarwionej leciutko na szaro. I tyle Powodzenia i miłej zabawy. patrz jakie to proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Producent farby powinien kupić od Ciebie prawa do reklamowania się za pomocą Twojej ściany - jest duużo lepsza niż to co widać na ich stronie Pewnie dlatego, że nie nakładał gumowymi rękawicami Ten beton No cudny Naprawdę ekstra Szacun Dzięki! Gk to tzw. suchy tynk wiec to po prostu gk więc spróbować jakąś ścianę można . Aniu, wiem co to g-k Mam z tego ścianki. Ale u mnie przed pomalowaniem były szpachlowane, gipsowane. Chodziło mi o to, czy masz gołą płytę. Próbować można. Zastanawiam się, czy tym listew przypodłogowych nie pokryć. farba???? w życiu bym na to nie wpadła! byłam pewna, że to tynk super! No farba, ino strukturalna a widząc moją choinkę jeden pan zapytał " co to za wieszak" patrz jakie to proste Banalne Szkoda tylko, że za pierwszym razem zepsułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Wstaję rano po ciężkiej nocy, idę do kuchni, wyglądam po drodze przez okno. Myślę cholera, chyba okularów nie założyłam Dotykam nosa, są! Mgła była taka, że bloku obok nie było widać Głowa mnie tak boli, że ledwo żyję. Mimo tego, udanego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.09.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aniu , oby Cię głowa przestała boleć, tez miłego dnia Ci życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Alu, mogę mieć do Ciebie kolejną prośbę związaną z frontami kuchennymi? Malutka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.09.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Wysokości frontów potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.09.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Andzia, wiem, że wiesz ale myślałam że pytasz czy na gk mam tradycyjny tynk nałożony i wszystkie są z podkładem ale pewnie wyszłyby jakieś maziaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Andzia, wiem, że wiesz ale myślałam że pytasz czy na gk mam tradycyjny tynk nałożony i wszystkie są z podkładem ale pewnie wyszłyby jakieś maziaje. No to wiemy, że wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.09.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aniu wbrew pozorom to nie jest takie łatwe zadanie Ja mam fronty lekko ścięte, nie koncza sie pod kątem prostym Starałam się jak mogłam, ale ja mam słaby wzrok i nie noszę okularów do bliży, więc nie jestem na 100 % przekonana do swoich pomiarów, jutro będe w Ikea bo zapomniała coś wczoraj kupić to zmierze te :kwadratowe fronty, rozumiem, ze mówimy o szufladach Moje są h = 12.5 cm 25.4 cm 30.95-31 cm szerokośc 79.5 cm 59.6 cm Powiedz czy Ci to wystarczy czy mierzyć w Ikei, starała się mierzyć pod kątem prostym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Alu, kochanie, wystarczy Bardzo Ci dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 no to wyglada na to, ze ten beton to bułka z masłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 26.09.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Anulka, przedstawienie trwało od 15:20 do 17:10. Żeby wszystko kupić i zapakować obracałyśmy trzy razy Oż ty! My byliśmy od 14:30 do 17:00, ale nie schodziliśmy na dolną halę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 26.09.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 no to wyglada na to, ze ten beton to bułka z masłem:D DObre porównanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.09.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aniu wreszcie znalazłam chwilunię () żeby co nieco poczytać i co ja widzę piękne betonisko Dzielna kobieta jesteś z tym betonem, ikeą () i robotą jaką jest wykończeniówką - ja póki co dobieram tylko kolory Duże buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Wstaję rano po ciężkiej nocy, idę do kuchni, wyglądam po drodze przez okno. Myślę cholera, chyba okularów nie założyłam Dotykam nosa, są! :rotfl: Idzie jesień Aniu Beton wyszedł cudniasty, a kiedy go wykończysz?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.09.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Beton wyszedł cudniasty, a kiedy go wykończysz?:lol2: No właśnie? Tak cicho siedzę, ale skoro Agawi już powiedziała... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Beton wyszedł cudniasty, a kiedy go wykończysz?:lol2: No właśnie? Tak cicho siedzę, ale skoro Agawi już powiedziała... :rotfl: W grudniu po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aniu Ty się nie złość :Pzobaczysz, że takie pytania bedą jak się wprowadzicie i zaczną się przez mieszkanie znajomi przewijać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.09.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 : Beton wyszedł cudniasty, a kiedy go wykończysz?:lol2: Dobre W grudniu po południu To już masz odpowiedź dla niewyszkolonych wnętrzarsko gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts