agawi74 27.09.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Aniu, ja też czekałam na swoje fronty nawet dłużej. To standard niestety:mad: Zleci, zobaczysz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.09.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 I ja się muszę napić Dużo. Byłam właśnie u stolarza dograć szczegóły kuchni. Wszystko pięknie ładnie, ale zapomniał wspomnieć o jednym niezwykle istotnym dla mnie szczególe. Czas oczekiwania na fronty trzy tygodnie . tzn powiem tak, jak szukasz tylko pretekstu żeby się napić no to każdy dobry Pij skoro musisz. Ale od frontów i stolarza się odczep bo 3 tyg to super termin. Do mnie własnie dziś dojechała szafa do pokoju Julki, która miała byc na .......uwaga.......koniec czerwca Wiec nie przesadzaj ino się ciesz, bo jest czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 27.09.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Aniu... picie powiadasz ? Zaje.. sty pomysł. Tylko urżnij się tak, żeby przespać te 3 tygodnie i żeby obudziło cię stukanie do drzwi stolkarza z frontami pod pachą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.09.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 100larz, 100larz, niech żyje żyje naaaaam!!!!!! ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.09.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 I ode mnie moc serdecznych życzeń Aniu Trzy tygodnie w porównaniu do 1,5 m-ca oczekiwania na moją kuchnię i jakichś 5 miesięcy oczekiwania na drzwi... których wciąż nie mam.... Czujesz się lepiej po tej wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.09.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Aniu... picie powiadasz ? Zaje.. sty pomysł. Tylko urżnij się tak, żeby przespać te 3 tygodnie i żeby obudziło cię stukanie do drzwi stolkarza z frontami pod pachą. 3 tyg.? Śmieszny termin. U nas 2 miesiące to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 27.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 3 tyg.? Śmieszny termin. U nas 2 miesiące to norma to co żeście zamówili, że musicie aż tyle "czekać" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 27.09.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Aniu, jeszcze się załapałam na rocznicowe obchody! Szalenie podoba mi się przyśpiewka aricii, więc powtóruję - Sto-larz, Sto-larz, niech żyje żyje nam! I szybko fronty przyniesie, bo pewnie z szuflad bez frontów (a chyba trochę ich tam będziesz miała) faktycznie ciężko się korzysta . Ale popatrz, jak to zleciało... Równo rok temu ja byłam na takim etapie, na jakim Ty jesteś teraz, a na bank Ty przeprowadzisz się szybciej, niż ja. Gratuluję i podziwiam! PS. Moja półka w kuchni znowu przełożona na niedzielę (bo coś tam coś tam) - kurna, czy wszystko u mnie musi się tak ciągnąć jak guma w majtach? Ale za to mam lustro w łazience. Taki duperelek, a cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Kochane jesteście Dziękuję za życzenia! Czy u Was też taka paskudna pogoda? Słuchajcie, ja wiem, że trzy tygodnie to krótki relatywnie termin. Chodzi mi o to, że stolarz mi nie powiedział ile to zajmie A wiedział, że zależy mi na czasie, bo zrezygnowałam z jego blatów. Powiedzmy, że czuję się trochę oszukana. Nie mam jak się przeprowadzić, bo wszędzie stoją szafki kuchenne. Nawet jeśli je przeniosę do aneksu, to i tak z nich nie skorzystam, bo na dole same szuflady. A bez frontów i tak z nich nie skorzystam. Będę z nim jeszcze rozmawiać, żeby podzielił montaż na dwa etapy. W międzyczasie pan Janek położyłby płytki w kuchni. Mają się opierać na blacie. A, i meble do łazienki też by się jednak przydały Tam na fronty nie trzeba czekać, więc mógłby je zrobić Edytowane 28 Września 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 28.09.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 aaa - bo korpusy jeszcze nie zmontowane?! No to faktycznie trochę gorzej Ale płytki i tak można już układać - trzeba tylko przymierzyć szafki i doliczyć grubość blatu. U mnie też płytki opierają się o blat, a były kładzione przed montażem mebli (wyszło ok, mimo że glazurnik to straszny partacz był ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 28.09.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 A da się Dziewczynki drogie wymienić blat kiedyś tam ewentualnie z tymi płytkami, co się nań opierają? W sumie nie znam nikogo, kto wymieniałby blat (nie wymieniając całych mebli, ale pytam z ciekawości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 28.09.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 myślę że bez problemu, bo my tylko piszemy, że one się opierają o blat:). tak naprawdę to one wiszą na ścianie, a z blatem łączy je tylko silikon, który łatwo usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.09.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Aniu, Szkoda, że Pan Janek nie jest stolarzem . Na pewno masz jeszcze troszkę rzeczy do zrobienia na Twoich salonach . Te 3 tygodnie wykorzystaj na dopieszczenie reszty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.09.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 a u mnie dzisiaj słoneczko i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.09.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Aniu, ja będę czekać na fronty 6 tygodni, więc ty masz ekspresowe tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.09.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 to co żeście zamówili, że musicie aż tyle "czekać" ? O to chodzi, że nie zamówiliśmy, bo powiedział, że na dwa miesiące ma roboty i dopiero po tym czasie mógłby zacząć naszą szafkę do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.09.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Aniu u mnie w kuchni blat opiera się o kafelki dzięki temu jest o 0.8 cm głebszy i jak patzrec na rzut z góry jest na równi z uchwytami, dla mnie to najlepsze rozwiązanie Pomyśl , jakie będziesz miała uchwyty ?????? Po cichu powiem( nie wiem jaka jest różnica w cenie), ze ja bym kupiła fronty w Ikea bo myslę, ze one trwalsze sa niz zrobi to stolarz i masz na nie gwarancje, jak cos sie z nimi stanie No ale to moje zdanie, wiesz , ze ja pisze co myślę. Nie wiem jaki to stolarz???? ale powiem Ci jak zobaczyłam jak mój stolarz robi szafki na połysk, to sie załamałam, Ikea lakieruje na ciepło a stolarze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 aaa - bo korpusy jeszcze nie zmontowane?! No to faktycznie trochę gorzej Ale płytki i tak można już układać - trzeba tylko przymierzyć szafki i doliczyć grubość blatu. U mnie też płytki opierają się o blat, a były kładzione przed montażem mebli (wyszło ok, mimo że glazurnik to straszny partacz był ) O ile wierzę panu Jankowi, że równo położy płytki, to stolarzowi już nie Wolę zatem poczekać na zamontowane blaty. A da się Dziewczynki drogie wymienić blat kiedyś tam ewentualnie z tymi płytkami, co się nań opierają? W sumie nie znam nikogo, kto wymieniałby blat (nie wymieniając całych mebli, ale pytam z ciekawości ) Da się Aniu, Szkoda, że Pan Janek nie jest stolarzem . Na pewno masz jeszcze troszkę rzeczy do zrobienia na Twoich salonach . Te 3 tygodnie wykorzystaj na dopieszczenie reszty . Też żałuję, że pan Janek się taką stolarką nie zajmuje. Na razie będzie mi strugał cokoły pod biblioteczkę. Mówiłam już, że u mnie listwy przypodłogowe pójdą po regałach? a u mnie dzisiaj słoneczko i cieplutko Szczęściara Aniu, ja będę czekać na fronty 6 tygodni, więc ty masz ekspresowe tempo. Jasne, szkoda tylko, że nie zostałam o tym ekspresie powiadomiona wcześniej Aniu u mnie w kuchni blat opiera się o kafelki dzięki temu jest o 0.8 cm głebszy i jak patzrec na rzut z góry jest na równi z uchwytami, dla mnie to najlepsze rozwiązanie Pomyśl , jakie będziesz miała uchwyty ?????? Alu, u mnie płytki mają się zgrywać z piekarnikiem. I płytki, i piekarnik mają po 60 cm. Schowanie płytek za blat zniszczyłoby moją koncepcję Po cichu powiem( nie wiem jaka jest różnica w cenie), ze ja bym kupiła fronty w Ikea bo myslę, ze one trwalsze sa niz zrobi to stolarz i masz na nie gwarancje, jak cos sie z nimi stanie No ale to moje zdanie, wiesz , ze ja pisze co myślę. Nie wiem jaki to stolarz???? ale powiem Ci jak zobaczyłam jak mój stolarz robi szafki na połysk, to sie załamałam, Ikea lakieruje na ciepło a stolarze nie Różnica w cenie jest minimalna na korzyść stolarza. Ale to nie o to chodzi. Te jego fronty się tak cudnie mienią I idealnie zgrywają się z płytkami podłogowymi. Tylko dlatego się na nie zdecydowałam. Mój stolarz sam nie robi frontów, tylko zamawia w fabryce. Myślę, że będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dobry wieczór Dobry wieczór Szukam pomysłu na coś pod umywalkę. Propozycja stolarza nie przypadła mi do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts