Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Jej ... tylko ja bym sama musiała to wszystko :(. Nie ma mi kto pomóc :(. Trochę to skomplikowane ... ale efekt super !!!

Jedyne co by mi sprawiło trudność, to wiercenie w ścianie. Ale ja po prostu nie dam rady wiertarki utrzymać w trakcie pracy.

Myślę, że spokojnie dasz radę :hug:

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu masz rację, że chcesz kawałek blatu po jednej stronie, nie ulega kwestii, że jest to bardzo praktyczne i do tych lamp zestaw good by nie pasował :)

Problem lezy jednak w tym, ze Twoja umywalka będzie wpuszczana w blat i pod tym powinna być szafka lub cos maskującego , zeby nie było widac dołu umywalki (nie wiem jak on wygląda ????????, umywalke rozumiem juz masz????? to dla mnie ten metalowy zestaw do niej nie pasuje, ale to moje zdanie. Jak juz pisałam sąsiadka taki miała czarny na tym tekowy blat a na nim umywalkę okrągła ale połozona na blacie jak ma hazelka. Jak na mój gust Twoja umywalka jest zbyt "ciężka" na metalowe nóżki (?)

Problem lezy jednak w tym, ze Twoja umywalka będzie wpuszczana w blat i pod tym powinna być szafka lub cos maskującego , zeby nie było widac dołu umywalki

NO właśnie jak chcesz ukryć dno umywalki? Chyba, że właśnie nie chcesz i to Twój nowy pomysł na surowy look:cool:?

I ja też jestem ciekawa :) Zosiu samosiu :)

Coś wymyślę :yes:

Spód umywalki jest taki normalny.

Zobaczę, jak będzie wyglądać na blacie i wtedy zdecyduję. Raczej rzadko będę miała oczy na wysokości 80 cm ;)

Może pomaluję umywalkę, może dam maskownicę.

Lampki wyszły co najmniej tak, jak te, które można w oszałamiającej cenie znaleźć "w promocji" Westwinga :D

Dziękuję :)

Tym bardziej, że cena mocno promocyjna mi wyszła :rotfl:

Mąż nie dowierzał, że będzie dobrze a po powieszeniu powiedział tylko WOW :rotfl:

Aniu spoznione 100 lat,100lat,100lat....:hug::hug::hug:

:hug: :hug:

Aniu spóźnione 100 lat http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-415959.gif

jak czytałam posta o roczku, jakaś żarówa mi się zaświeciła...ale nie byłam pewna http://emoty.blox.pl/resource/fool.gif

Ale bombowy pomysł z kinkietami :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Co do nóg - moja pierwsza myśl, czarne :)

Buziaki zostawiam :hug:

Najlepiej zhakowane kinkiety, jakie widziałam! Profeska, jednym słowem. Zachowuję ku pamięci - może kiedyś jednak będzie okazja ;).

A dziękuję!

Polecam się :)

Jakie fantastyczne kinkiety! :o

Myśleliście o masowej produkcji?

Dziękuję!

Masowej produkcji mąż by nie przeżył :rotfl:

Ale przekażę mu sugestię.

Aniu spóźnione 100 lat http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-415959.gif

jak czytałam posta o roczku, jakaś żarówa mi się zaświeciła...ale nie byłam pewna http://emoty.blox.pl/resource/fool.gif

:hug:

Ale bombowy pomysł z kinkietami :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Nieskromnie powiem, że wiem, że bombowy :rotfl:

Dumna jestem z siebie jak nie wiem co.

Co do nóg - moja pierwsza myśl, czarne :)

OK, to jeden głos na czarne :)

Aniu,

lampy są super- serio:yes: Bardzo pasują do surowego wystroju łazienki:D

I jaka cena:jawdrop:

Widzę, ze sprawa konsolki się rozwiązała:lol2: Nie ma to jak mężowski głos:rotfl:

W sprawie koloru nóg, to ja się skłaniam ku ciemnym- będzie mocniejszy efekt:yes:

Miłego poranka:hug: