narendil 01.10.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Jej ... tylko ja bym sama musiała to wszystko . Nie ma mi kto pomóc . Trochę to skomplikowane ... ale efekt super !!! Jedyne co by mi sprawiło trudność, to wiercenie w ścianie. Ale ja po prostu nie dam rady wiertarki utrzymać w trakcie pracy. Myślę, że spokojnie dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.10.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Aniu masz rację, że chcesz kawałek blatu po jednej stronie, nie ulega kwestii, że jest to bardzo praktyczne i do tych lamp zestaw good by nie pasował Problem lezy jednak w tym, ze Twoja umywalka będzie wpuszczana w blat i pod tym powinna być szafka lub cos maskującego , zeby nie było widac dołu umywalki (nie wiem jak on wygląda ????????, umywalke rozumiem juz masz????? to dla mnie ten metalowy zestaw do niej nie pasuje, ale to moje zdanie. Jak juz pisałam sąsiadka taki miała czarny na tym tekowy blat a na nim umywalkę okrągła ale połozona na blacie jak ma hazelka. Jak na mój gust Twoja umywalka jest zbyt "ciężka" na metalowe nóżki (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.10.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Aniu spoznione 100 lat,100lat,100lat....:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 01.10.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 NO właśnie jak chcesz ukryć dno umywalki? Chyba, że właśnie nie chcesz i to Twój nowy pomysł na surowy look:cool:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.10.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 I ja też jestem ciekawa Zosiu samosiu Lampki wyszły co najmniej tak, jak te, które można w oszałamiającej cenie znaleźć "w promocji" Westwinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Problem lezy jednak w tym, ze Twoja umywalka będzie wpuszczana w blat i pod tym powinna być szafka lub cos maskującego , zeby nie było widac dołu umywalki NO właśnie jak chcesz ukryć dno umywalki? Chyba, że właśnie nie chcesz i to Twój nowy pomysł na surowy look:cool:? I ja też jestem ciekawa Zosiu samosiu Coś wymyślę Spód umywalki jest taki normalny. Zobaczę, jak będzie wyglądać na blacie i wtedy zdecyduję. Raczej rzadko będę miała oczy na wysokości 80 cm Może pomaluję umywalkę, może dam maskownicę. Lampki wyszły co najmniej tak, jak te, które można w oszałamiającej cenie znaleźć "w promocji" Westwinga Dziękuję Tym bardziej, że cena mocno promocyjna mi wyszła Mąż nie dowierzał, że będzie dobrze a po powieszeniu powiedział tylko WOW Aniu spoznione 100 lat,100lat,100lat....:hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 01.10.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Najlepiej zhakowane kinkiety, jakie widziałam! Profeska, jednym słowem. Zachowuję ku pamięci - może kiedyś jednak będzie okazja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.10.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Jakie fantastyczne kinkiety! Myśleliście o masowej produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.10.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Aniu spóźnione 100 lat http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-415959.gif jak czytałam posta o roczku, jakaś żarówa mi się zaświeciła...ale nie byłam pewna http://emoty.blox.pl/resource/fool.gif Ale bombowy pomysł z kinkietami :jawdrop: Co do nóg - moja pierwsza myśl, czarne Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Najlepiej zhakowane kinkiety, jakie widziałam! Profeska, jednym słowem. Zachowuję ku pamięci - może kiedyś jednak będzie okazja . A dziękuję! Polecam się Jakie fantastyczne kinkiety! Myśleliście o masowej produkcji? Dziękuję! Masowej produkcji mąż by nie przeżył Ale przekażę mu sugestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Aniu spóźnione 100 lat http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-415959.gif jak czytałam posta o roczku, jakaś żarówa mi się zaświeciła...ale nie byłam pewna http://emoty.blox.pl/resource/fool.gif Ale bombowy pomysł z kinkietami :jawdrop: Nieskromnie powiem, że wiem, że bombowy Dumna jestem z siebie jak nie wiem co. Co do nóg - moja pierwsza myśl, czarne OK, to jeden głos na czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.10.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No bomba pomysł z lampami, a efekt WOW:jawdrop: Aniu, jesteś niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Aniu, lampy są super- serio:yes: Bardzo pasują do surowego wystroju łazienki:DI jaka cena:jawdrop:Widzę, ze sprawa konsolki się rozwiązała:lol2: Nie ma to jak mężowski głos:rotfl:W sprawie koloru nóg, to ja się skłaniam ku ciemnym- będzie mocniejszy efekt:yes:Miłego poranka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 02.10.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Narendil - dawno u Ciebie nie bylam, a tu takie ekspresowe tempo. Jestem pod wrazeniem wszystkiego, Szczegolnie podoba mi sie wykladzina. No i kinkiety bardzo pomyslowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.10.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ania, a jakieś nowe focięta to kiedy bendom? Ja się nie mogę biblioteki doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 02.10.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aniu ta łazienka nie w Twoim stylu, ale są czarne nogi na białym tle (swoją drogą nogi mi się takie bardzo podobają) i przez ten obrazek ja też jestem zdecydowanie za czarnymi!http://static.e-lazienki.pl/articles/10167f_lazienki-zdjecia_1_jpg_grzejniki-dekoracyjne-lazienkowe-2_main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.10.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 ...czarne - fajne...mimo wszystko wolałabym grafit. mniej kurz widać no chyba, że nie będzie kurzogennych plaszczyzn, to czarrrrrny mat ! lampki i wykon- na 5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.10.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 lampy lazienkowe rewelacja!!! są naprawdę oryginalne!!! co do szfek to sie ine wypowiem ponieważ wolę zasłonięte [szuflady,szafki] bo można coś schować i nie należę do porządnickich, ale z drugiej strony jestem pewna że efekt będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.10.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 fiu fiu jakie designerskie lampy :Bravo: i głos na czarne nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja głosowałam na czarną fugę która nie przeszła więc głosuję na czarne nogi, musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts