atika 14.11.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) atika, a nie masz u siebie sklepu DDD? Sklep DDD mam, i to całkiem niedaleko. Oglądałam u nich listwy, ale chciałam jeszcze zobaczyć co jest w LM te co wkleiłaś - dokładnie czegoś takiego szukam Link nie działa ?? to nie wiem dlaczego - jak u siebie skopiuję jest ok. W kazdym razie ja wpisywałam w wyszukiwarce "szukaj tytułów" pralko suszarka i znalazło. Ja też sie wczytywałam w różne dyskusje, bo chcę zakupić suszarkę. I z tego co czytałam to jestem pewna, że tylko suszarka - pralko-suszarka to już nie to. Aha i jakby co to ja bym szukała czegoś Siemensa Jeśli Ci zależy, to mogę podjechać, dokładnie się przyjrzeć i może nawet jakieś zdjęcie pstryknąć. Nie, nie. Nie będę Ci czasu marnować. Ja do LM mam w miarę po drodze, więc sobie podjadę. Zresztą nie wiadomo czy są u mnie, a przez prawie calą Polskę nie będę ich ściągać od Ciebie zobaczymy gdzie u mnie ukryli Edytowane 30 Listopada 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Czy Wy musicie TYLE i TAK SZYBKO pisać????Nie nadążam, a wszystko mnie interesuje, i listwy, i fugi, i inne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.11.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aniu, u mnie i tak mało się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.11.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jak to mało????Ja muszę się wczytać we wszelkie niuanse dot. listew, info, które kolory podłogi praktyczne, a które nie, i tak dalej......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ja też nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja już o sobie nie wspomnę Ale nadrabiam;) Staram się znaczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.11.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 A na podłogę szukasz paneli czy desek?I czy to jest zaklepane, że musi być dąb?Ja co prawda kupuję ciemne w orzechu, ale widziałam lite deski w Twoim kolorze w Vip Parkiecie (bielony jesion) i mnie po prostu zachwyciły!I choć jestem zakochana na zabój w orzechu to ręka mi drżała przy wyborze czy nie wziąć właśnie tego bielonego jesionu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.11.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Balbina, panele. Chyba, że wygram w totka.Nie musi być dąb. Warunkeim jest, żeby były jasne i chłodne w odcieniu.Jesionowy parkiet maja moi rodzice u siebie. Jest piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.11.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja sobie zaszalałam i nabyłam jesionowe deski do pierwszego mieszkania.Jak nowe były bajeczne w chłodnym odcieniu!Ale potem lekko pożółkły i zrobiły się właśnie ciepłe i dla mnie już niefajne:(Ale podobno jak się pobieli podłogę to potem nie żółknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 ja czytam co drugie zdanie i tak mam tyły co do V-fugi ja mam i nie narzekam ...lecę na mopie i po sprawie ...ale u mnie kolor brąz ...hm...może nie widać??? ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) Podłogę wybrałaś cudo Jak wybierałam swoje w tym kolorze co mnie się spodobało to nie mieli V fugi, a to co wówczas było to wyglądało tandetnie.. Teraz patrzyłam na takie panele i były już super zrobione I ja nadążam, choć nie pisałam bo miałam głowę zaprzątniętą kafelkami....... U Yokasty to dopiero nie można nadążyć, a tu tak płacze.... Edytowane 19 Listopada 2011 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 narendil super te panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.11.2011 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Nieśmiało przychodzę z rewizytą . I ja chciałabym pomóc-jakiś czas temu też przerabiałam temat pralek i suszarek--na razie orientacyjnie żeby wiedzieć ile mam miejsca na nie wygospodarować na rzutach domu (najśmieszniejsze że po wybudowaniu ścianek działowych okazało się że w mojej mini pralni 2 sprzęty się nie zmieszczą i i tak muszę je wepchnąć do łazienki ). Tak więc na pewno osobno--pralka i suszarka osobno są lepsze. A z polecanych modeli znalezione na forum : Suszarka do ubrań SIEMENS WT46E305PL (17/SUWT46E305PL) Pralka SIEMENS WM12E463PL (17/PWM12E463PL) Jeśli temat ścianko-szybowy w łązience jest jeszcze aktualny--ja bym była za przeszkleniem I jeszcze jeśli chodzi o nadrabianie wątków ja to dopiero mam zamęt próbując się zorientować co u kogo się dzieje będąc zalogowaną na forum dopiero od dwóch dni Edytowane 22 Listopada 2011 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 26.11.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Hej narendil !!!!!! Jesteś kolejną osobą pokazująca cudności ale jakie Ty masz mieszkanko ładne :yes: Na moje szczęście nie ma za dużo do nadrobienia, żeby być u Ciebie na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 28.11.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Puk, puk! I jak tam prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Gdzie jesteś Narendil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jestem Czytam co u Was, czasem coś napiszę. Ale w jakiś dołek w padłam... Mam ciężki okres w pracy. Jakubowi nasilił się refluks i znowu ma jakieś zmiany alergiczne na skórze I jeszcze z pół-apartamentem problemy... Nie musicie czytać dalej. Ja jednak muszę to z siebie wyrzucić. Pamiętacie, jak pisałam, że deweloper spóźni się o 3 miesiące z oddaniem mieszkania? I w związku z tym zaproponował przesunięcie ostatniej transzy. Jako, że to idzie z kredytu, to byliśmy w banku. Powiedziano mi, że nie ma sprawy, trzeba podpisać aneks z deweloperem a następnie wystąpić do banku z pismem. OK, tak zrobiliśmy. I co się okazało? Że bank zaczyna całą procedurę kredytową od początku. Badanie zdolności kredytowej i takie tam bzdury Bo wydłużenie o 3 miesiące okresu karencji. Głupie 3 miesiące! Zbieramy te wszystkie papiery od początku. W moich kadrach pracuje bardzo sympatyczna pani! Męża kadry w stolicy. Doprosić się od nich czegokolwiek graniczy wręcz z cudem. Wiecie, że wielkim nietaktem jest do nich dzwonić? Należy wysłać maila i cierpliwie czekać na łaskawą odpowiedź! Mój tata zgubił nasz PIT za ubiegły rok. Był i nie ma. Rozpłynął się. Kopia z US musi być poświadczona. 60 zł opłaty za jakąś p.... pieczątkę na kserokopii. Tydzień ją będą stawiać Ja jestem straszna panikara. Chyba za bardzo mi zależy. No i się boję, że bank się nie zgodzi. Zabierze kredyt i nie będzie pół-apartamentu Wyręczam ich analityka i sama sobie wyliczam zdolność kredytową. Idiotka, prawda? Gdybym mogła, to bym tą miłą panią w banku po buzi trzasnęła. Gdyby nie jej rady, to bym olała aneks z deweloperem, wzięła od niego karę umowną i bym wyszła prawie na zero z kasą. A tak, mam tylko nadprogramowe nerwy i tracę czas na gromadzenie papierów. Wczoraj ze złości wykasowałam nowe wizualki sypialni i przedpokoju. A może się uda? I wtedy na 99% jestem zdecydowana na ściankę w łazience. Znalazłam fajny plakat i chyba muszę go mieć. A w przedpokoju zawiśnie najprawdopodobniej takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.11.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 bidula!!!! będzie dobrze, trzymaj się!!!! ....najgorzej właśnie z takimi biurwami mieć do czynienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Narendil, skąd ja to znam ? Za tydzień ma przyjeżdżać ekipa budowlana a tu wiadomość z banku, że jakieś wyliczenie było błędne i nie dostaniemy kredytu. minęło parę dni dużych nerwów ale w końcu się wyjaśniło i dostaliśmy. Oczywiście po jakimś czasie chcieliśmy przewalutować i co? Procedura kredytowa od samego począteczku tak jak u Ciebie. Po prostu niektórym idzie łatwiej a innym nieeeeeeeeeeeeeee będzie dobrze! Musi być! A deweloperowi jaja uciąć Edytowane 29 Listopada 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 28.11.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 narendil trzymaj się teraz może być tylko lepiej. załatwisz wszystko, zobaczysz! nie panikuj, złość piękności szkodzia synuś silny facet, da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts