narendil 02.10.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dziękuję jeszcze raz za kinkiety Widzę, że czarne nogi wygrywają To chyba dobrze. Jedyne, co mnie trochę zastanawia, to srebrny metalowy kontenerek, który stanie obok. Chyba, że się nie zmieści, to wtedy problem z głowy Aniu ta łazienka nie w Twoim stylu, ale są czarne nogi na białym tle (swoją drogą nogi mi się takie bardzo podobają) Domi, świetna inspiracja! Gdybym znalazła taki krzyżak w sensownej cenie, to bym się zdecydowała. Niestety, ale te na które trafiłam kosztowały więcej niż cała moja łazienka ...czarne - fajne...mimo wszystko wolałabym grafit. mniej kurz widać no chyba, że nie będzie kurzogennych plaszczyzn, to czarrrrrny mat ! Kurzogennych płaszczyzn nie będzie. Ino cztery proste nogi. A na nich blat. Żadne cudo, ale powinno się sprawdzić. co do szfek to sie ine wypowiem ponieważ wolę zasłonięte [szuflady,szafki] bo można coś schować i nie należę do porządnickich, ale z drugiej strony jestem pewna że efekt będzie super! nicol, jak wyżej napisałam, będzie metalowy kontenerek. I szafki wiszące. Myślę, że jakoś damy radę. Ja głosowałam na czarną fugę która nie przeszła więc głosuję na czarne nogi, musi się udać Chyba się udało Ania, a jakieś nowe focięta to kiedy bendom? Ja się nie mogę biblioteki doczekać. nemi, ja też. Ale na razie jestem na etapie malowania cokołów. Fotki pewnie dopiero w weekend będą, jak uda się poskręcać. I kolejne lampy może nawet zawisną? Jakbym miała mało na głowie, to jeszcze w niedzielę teściowa imieninowy obiad wyprawia. Nijak się wywinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.10.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dziękuję jeszcze raz za kinkiety Widzę, że czarne nogi wygrywają No bo czarny wyszczupla Dokładnie z tego właśnie powodu nie produkują prezerwatyw w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.10.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aniu dopiero dzisiaj zobaczyłam lampy. Są fantastyczne. Jesteś naprawdę niesamowita . A skoro lubisz przerabiać, to może uda się coś wyczarować z Tego stoliczka? http://modo4u.pl/zdjecia/SKLEP/stoliki/Stolik_Texas_Black/Stolik_Texas_Black_1.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.10.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Buziaki poranne zostawiam Miłego dnia Aniu Co tam na dziś w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.10.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Nie nadążam. Stanowczo. Ale głosuję za czarnymi nogami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.10.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Kinkiety A nogi ładniejsze czarne, ale pod warunkiem że jeszcze jakiś czarny akcent w tej łazience przemycisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.10.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Nie nadążam. Stanowczo. Ale głosuję za czarnymi nogami . Aniu, ja też nie nadążam Biedny mój mąż i Jakub. No bo czarny wyszczupla Dokładnie z tego właśnie powodu nie produkują prezerwatyw w tym kolorze Tiaaaa Aniu dopiero dzisiaj zobaczyłam lampy. Są fantastyczne. Jesteś naprawdę niesamowita . A skoro lubisz przerabiać, to może uda się coś wyczarować z Tego stoliczka? Ewuś, dziękuję za linka. Ładny stoliczek, ale pod umywalkę ma za niskie nóżki Buziaki poranne zostawiam Miłego dnia Aniu Co tam na dziś w planach Wzajemnie. No tego, rok akademicki się zaczął W planach praca Kinkiety A nogi ładniejsze czarne, ale pod warunkiem że jeszcze jakiś czarny akcent w tej łazience przemycisz:) Będą czarne akcenty, na pewno. Czyli nogi czarne. Teraz trzeba znaleźć idealne Zlew i bateria kuchenna zamówione. Dzisiaj AGD. Nie powiem co myślę na temat opisów w sklepach internetowych Poddałam się przy trzecim okapie. Będzie po prostu ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.10.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No bo czarny wyszczupla Dokładnie z tego właśnie powodu nie produkują prezerwatyw w tym kolorze a od kogo ty masz takie informacje ? Od męża ? Biedaczek.... oj malutki, malutki, malutki, kiej by rękawicka........... Mój przytachał całą torbę CZARNYCH !!! narendilko...... też lubię krzyżaki. Fajne ma koło no i cena tez fajna. Znalazłam firmę która wykonuje elementy chromowane na zamówienie- bardzo przyzwoici cenowo. Poszukaj, może zrobią taki krzyżak bez nakładania chromu lub jakiegoś zręcznego ślusarza tudzież kowala. Dla nich to pikuś, Pan pikuś i cena też na pewno będzie atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.10.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Chętnie pokusiłabym się na komentarze w stosunku do niektórych postów, ale P mówi, abym się powstrzymała Rękawicka np ogrodnicza potrafi duza być Aniu to powoli kuchnia nabiera kształtów jak juz sprzet zamówiony Pokaz jaki okap zamówiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.10.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 mirciu... dlaczego ? kto to jest P ? umówmy się, że "duży"- to sprawa względna, rękawiczki różne są ale najważniejsze jaki ogrodnik nimi operuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 oj tam oj tam - to żart mojego taty sprzed chyba 20 lat - wtedy czarnych nie było. A ja uczulona więc nie na bieżąco z kolorami i smakami..... A tak swoja drogą to jak smakuja te czarne? jeżynowo?? Ala - rekawiczka to chyba cała miałaby posłuzyć jak kondom, a poszczególne palce jako wypustki do zadań specjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 mirciu... dlaczego ? kto to jest P ? umówmy się, że "duży"- to sprawa względna, rękawiczki różne są ale najważniejsze jaki ogrodnik nimi operuje Ala - jestem P to mój mąż, który czasami podpatruje co piszecie, no i mnie zna co mogłabym napisać, więc troche mnie stopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.10.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 oj tam oj tam - to żart mojego taty sprzed chyba 20 lat - wtedy czarnych nie było. A ja uczulona więc nie na bieżąco z kolorami i smakami..... A tak swoja drogą to jak smakuja te czarne? jeżynowo?? Ala - rekawiczka to chyba cała miałaby posłuzyć jak kondom, a poszczególne palce jako wypustki do zadań specjalnych no nie poznaję koleżanki !!!!!!!!!!!!!! co do smaku czarnych to powiem ci szczerze, że nie próbowałam bo Ja głupia myślała że to do czego innego służy Uczulona na kolor i smak gumek ? Kuźwa pina, co ty tam z nimi wyprawiasz ? Zadania specjalne 4 paluszkami ?????????? No rozbuchało nam się dziewcze na tym forum, oj oj oj. Nie sądziłam, że wirtualne urządzanie mieszkania narendilki, potrafi tak rozpalić i rozbuchać seksualnie. Chryste, co by to było gdyby ona się budowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.10.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ala - jestem P to mój mąż, który czasami podpatruje co piszecie, no i mnie zna co mogłabym napisać, więc troche mnie stopuje Alu, wiem że ty Ala, ale ja piszę mircia pieszczotliwie i z czułością zdrabniając emirandę ...... Co do męża zwanego P to pozdrów go ode mnie gorąco i nie dawaj się stopować, wal śmiało PRAWDA NARENDILKO ? Troszku tu za Ciebie porządziłam, ale wiem że stanowimy w tej sprawie jeden głos........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dziewczynki Wy to wiecie jak mi humor w deszczowy dzień poprawić:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.10.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 i widzisz anetko w tym jedynym przypadku seks nie jest przereklamowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 i widzisz anetko w tym jedynym przypadku seks nie jest przereklamowany :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aniu mam nadzieję, że nie Masz nic przeciwko , wkleję swój apel również u Ciebie , żeby jak nawięcej osób dowiedziało się o forumowej akcji. Kochani a ja do Was z ogromną prośbąjuż nie raz przekonałam się o Waszych cudownych wielkich sercach:hug:Proszę Was teraz o pomoc dla Stefcia i Damiana...Stefcio to syn naszego forumowego Anioła Żelki, Damian to podopieczny Amonite. Chłopcy potrzebują rehabilitacji, tutaj link do aukcji http://forum.muratordom.pl/forumdisp...efka-i-Damiana zapraszam Was do naszej wspólnej forumowej aukcji:hug:Pomóżmy wspólnie Chłopcom!Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.10.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 A tu znowu zbereźne żarciki Aniu bo ci nalepkę na wątku zrobią tylko od lat 18 z drugiej strony popularność by ci mocno skoczyła Popieram wybór czarnych nóżek do blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 03.10.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Zadania specjalne 4 paluszkami ?????????? No rozbuchało nam się dziewcze na tym forum, oj oj oj. Nie sądziłam, że wirtualne urządzanie mieszkania narendilki, potrafi tak rozpalić i rozbuchać seksualnie. Chryste, co by to było gdyby ona się budowała? A tu znowu zbereźne żarciki Aniu bo ci nalepkę na wątku zrobią tylko od lat 18 z drugiej strony popularność by ci mocno skoczyła Niedługo nasi Panowie będą nam kazali zaglądać na wątek Narendil, bo pewnie spodoba im się wynik rozbuchania seksualnego:P A później w gazetach pojawi się nagłówek: "gatka o Pół-apartamencie może uratować Twoje pożycie małżeńskie" No dobra poniosło mnie Aniu cieszę się, że Ci się inspiracja jednak podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts