Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Dziękuję jeszcze raz za kinkiety :hug:

Widzę, że czarne nogi wygrywają ;)

To chyba dobrze.

Jedyne, co mnie trochę zastanawia, to srebrny metalowy kontenerek, który stanie obok.

Chyba, że się nie zmieści, to wtedy problem z głowy :p

Aniu ta łazienka nie w Twoim stylu, ale są czarne nogi na białym tle (swoją drogą nogi mi się takie bardzo podobają)

Domi, świetna inspiracja!

Gdybym znalazła taki krzyżak w sensownej cenie, to bym się zdecydowała.

Niestety, ale te na które trafiłam kosztowały więcej niż cała moja łazienka :lol2:

...czarne - fajne...mimo wszystko wolałabym grafit. mniej kurz widać ;)

no chyba, że nie będzie kurzogennych plaszczyzn, to czarrrrrny mat !

Kurzogennych płaszczyzn nie będzie.

Ino cztery proste nogi. A na nich blat.

Żadne cudo, ale powinno się sprawdzić.

co do szfek to sie ine wypowiem ponieważ wolę zasłonięte [szuflady,szafki] bo można coś schować i nie należę do porządnickich, ale z drugiej strony jestem pewna że efekt będzie super!

nicol, jak wyżej napisałam, będzie metalowy kontenerek.

I szafki wiszące. Myślę, że jakoś damy radę.

Ja głosowałam na czarną fugę która nie przeszła :( więc głosuję na czarne nogi, musi się udać :stirthepot::rotfl:

Chyba się udało :hug:

Ania, a jakieś nowe focięta to kiedy bendom?

Ja się nie mogę biblioteki doczekać. :p

nemi, ja też. Ale na razie jestem na etapie malowania cokołów.

Fotki pewnie dopiero w weekend będą, jak uda się poskręcać.

I kolejne lampy może nawet zawisną?

Jakbym miała mało na głowie, to jeszcze w niedzielę teściowa imieninowy obiad wyprawia. Nijak się wywinąć :p

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu dopiero dzisiaj zobaczyłam lampy. Są fantastyczne. Jesteś naprawdę niesamowita :yes:.

A skoro lubisz przerabiać, to może uda się coś wyczarować z Tego stoliczka?

http://modo4u.pl/zdjecia/SKLEP/stoliki/Stolik_Texas_Black/Stolik_Texas_Black_1.jpg

Źródło

Nie nadążam. Stanowczo. Ale głosuję za czarnymi nogami :D.

Aniu, ja też nie nadążam ;)

Biedny mój mąż i Jakub.

No bo czarny wyszczupla :lol2:

Dokładnie z tego właśnie powodu nie produkują prezerwatyw w tym kolorze :rotfl:

Tiaaaa :rotfl:

Aniu dopiero dzisiaj zobaczyłam lampy. Są fantastyczne. Jesteś naprawdę niesamowita :yes:.

A skoro lubisz przerabiać, to może uda się coś wyczarować z Tego stoliczka?

Ewuś, dziękuję za linka. Ładny stoliczek, ale pod umywalkę ma za niskie nóżki :(

Buziaki poranne zostawiam :hug:

Miłego dnia Aniu

Co tam na dziś w planach :popcorn:

Wzajemnie.

No tego, rok akademicki się zaczął :mad:

W planach praca :p

Kinkiety :jawdrop:

A nogi ładniejsze czarne, ale pod warunkiem że jeszcze jakiś czarny akcent w tej łazience przemycisz:)

Będą czarne akcenty, na pewno.

Czyli nogi czarne.

Teraz trzeba znaleźć idealne :rotfl:

Zlew i bateria kuchenna zamówione.

Dzisiaj AGD.

Nie powiem co myślę na temat opisów w sklepach internetowych :mad:

Poddałam się przy trzecim okapie. Będzie po prostu ładny ;)

No bo czarny wyszczupla :lol2:

Dokładnie z tego właśnie powodu nie produkują prezerwatyw w tym kolorze :rotfl:

a od kogo ty masz takie informacje ? Od męża ? Biedaczek.... oj malutki, malutki, malutki, kiej by rękawicka...........

Mój przytachał całą torbę CZARNYCH !!! ;)

narendilko...... też lubię krzyżaki. Fajne ma koło no i cena tez fajna. Znalazłam firmę która wykonuje elementy chromowane na zamówienie- bardzo przyzwoici cenowo. Poszukaj, może zrobią taki krzyżak bez nakładania chromu lub jakiegoś zręcznego ślusarza tudzież kowala. Dla nich to pikuś, Pan pikuś i cena też na pewno będzie atrakcyjna.

Chętnie pokusiłabym się na komentarze w stosunku do niektórych postów, ale P mówi, abym się powstrzymała :lol2:

Rękawicka np ogrodnicza potrafi duza być :rotfl:

Aniu to powoli kuchnia nabiera kształtów jak juz sprzet zamówiony :)

Pokaz jaki okap zamówiłaś :)

oj tam oj tam - to żart mojego taty sprzed chyba 20 lat - wtedy czarnych nie było. A ja uczulona więc nie na bieżąco z kolorami i smakami..... A tak swoja drogą to jak smakuja te czarne? jeżynowo?? :rotfl:

Ala - rekawiczka to chyba cała miałaby posłuzyć jak kondom, a poszczególne palce jako wypustki do zadań specjalnych :rotfl:

mirciu... dlaczego ? kto to jest P ?

umówmy się, że "duży"- to sprawa względna, rękawiczki różne są ale najważniejsze jaki ogrodnik nimi operuje :)

Ala - jestem :)

P to mój mąż, który czasami podpatruje co piszecie, no i mnie zna co mogłabym napisać, więc troche mnie stopuje :yes:

oj tam oj tam - to żart mojego taty sprzed chyba 20 lat - wtedy czarnych nie było. A ja uczulona więc nie na bieżąco z kolorami i smakami..... A tak swoja drogą to jak smakuja te czarne? jeżynowo?? :rotfl:

Ala - rekawiczka to chyba cała miałaby posłuzyć jak kondom, a poszczególne palce jako wypustki do zadań specjalnych :rotfl:

no nie poznaję koleżanki !!!!!!!!!!!!!!

co do smaku czarnych to powiem ci szczerze, że nie próbowałam bo Ja głupia myślała że to do czego innego służy :bash:

Uczulona na kolor i smak gumek ? Kuźwa pina, co ty tam z nimi wyprawiasz ?

Zadania specjalne 4 paluszkami ?????????? No rozbuchało nam się dziewcze na tym forum, oj oj oj. Nie sądziłam, że wirtualne urządzanie mieszkania narendilki, potrafi tak rozpalić i rozbuchać seksualnie. Chryste, co by to było gdyby ona się budowała?

Ala - jestem :)

P to mój mąż, który czasami podpatruje co piszecie, no i mnie zna co mogłabym napisać, więc troche mnie stopuje :yes:

Alu, wiem że ty Ala, ale ja piszę mircia pieszczotliwie i z czułością zdrabniając emirandę ......

Co do męża zwanego P to pozdrów go ode mnie gorąco i nie dawaj się stopować, wal śmiało PRAWDA NARENDILKO ? Troszku tu za Ciebie porządziłam, ale wiem że stanowimy w tej sprawie jeden głos........

Aniu mam nadzieję, że nie Masz nic przeciwko , wkleję swój apel również u Ciebie , żeby jak nawięcej osób dowiedziało się o forumowej akcji.

Kochani a ja do Was z ogromną prośbą:hug:już nie raz przekonałam się o Waszych cudownych wielkich sercach:hug:Proszę Was teraz o pomoc dla Stefcia i Damiana...Stefcio to syn naszego forumowego Anioła Żelki, Damian to podopieczny Amonite. Chłopcy potrzebują rehabilitacji, tutaj link do aukcji

http://forum.muratordom.pl/forumdisp...efka-i-Damiana zapraszam Was do naszej wspólnej forumowej aukcji:hug:Pomóżmy wspólnie Chłopcom!Proszę:hug:

Zadania specjalne 4 paluszkami ?????????? No rozbuchało nam się dziewcze na tym forum, oj oj oj. Nie sądziłam, że wirtualne urządzanie mieszkania narendilki, potrafi tak rozpalić i rozbuchać seksualnie. Chryste, co by to było gdyby ona się budowała?

A tu znowu zbereźne żarciki :rotfl: Aniu bo ci nalepkę na wątku zrobią tylko od lat 18 ;) z drugiej strony popularność by ci mocno skoczyła :p

Niedługo nasi Panowie będą nam kazali zaglądać na wątek Narendil, bo pewnie spodoba im się wynik rozbuchania seksualnego:P

A później w gazetach pojawi się nagłówek: "gatka o Pół-apartamencie może uratować Twoje pożycie małżeńskie"

No dobra poniosło mnie

Aniu cieszę się, że Ci się inspiracja jednak podoba:yes: