Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu, wiem że ty Ala, ale ja piszę mircia pieszczotliwie i z czułością zdrabniając emirandę ......

Co do męża zwanego P to pozdrów go ode mnie gorąco i nie dawaj się stopować, wal śmiało PRAWDA NARENDILKO ? Troszku tu za Ciebie porządziłam, ale wiem że stanowimy w tej sprawie jeden głos........

No to nadepnęłas na mój czuły punkt, nie lubię imienia Mira Mirka itd źle mi się kojarzy :(

Męża pozdrowiłam, ale on raczej do tych stonowanych należy i mu takie zarty nie w głowie, riposta jest natychmiastowa

głodnemu chleb na myśli :lol2:

i jeszcze jedno,

krowa , która duzo ryczy daje malo mleka :lol2: - ja tylko przekazałam co mężowaty powiedział

No to nadepnęłas na mój czuły punkt, nie lubię imienia Mira Mirka itd źle mi się kojarzy :(

Męża pozdrowiłam, ale on raczej do tych stonowanych należy i mu takie zarty nie w głowie, riposta jest natychmiastowa

głodnemu chleb na myśli :lol2:

i jeszcze jedno,

krowa , która duzo ryczy daje malo mleka :lol2: - ja tylko przekazałam co mężowaty powiedział

to tak mężowaty pogrywa ???? tak ?????

skoro mirka to twój odcisk to z czystej sympatii do Ali, wykreślamy Mirkę ! Będzie za to Alutek - może być ?

Mężowatemu przekaż ode mnie serdeczne pozdrowienia, mimo, że mi tu z krowa wyjeżdża.

Ta krowa ( czyli Ja) dała w życiu duuuuuuuuuuuuuuuuużo mleka. Jest po kilkakrotnym zacieleniu, które jest dowodem na to że ryczenie może iść w parze z dużą mlecznością.

Głodna też w sumie nie jestem, mimo, że bardzo mało i rzadko "jem"

Przekaż marudzie: dopóty dzban wodę nosi, dopóki mu się ucho nie urwie ;)

Pozdrawiam :)

Jak mi się obiło o uszy to masz czwórke dzieci i to jedne bliżniaki więc starczyło 3 razy w zyciu to faktycznie "głodna" możesz być :lol2:

Bliźniaki udało Ci się wykarmić piersią???, mam dwie koleżanki z bliźniakami, ktore juz sie poddały na wstępie :(

Męża na razie nie ma ale mu przekażę :yes:

Lepiej napisz o dzieciach, ten temat uwielbiam :)

Edytowane przez emiranda

bliźniaczki są dwu jajowe więc dwa razy robione ;)

cwaniara a ty ile masz ?

No ja mam tylko jednego dużego (16lat) i za pierwszym razem mi się udał :lol2:

A Twoje ile maja lat ???? Że tez Ty masz czas pisania na forum, bo ja z jednym nie miałam na nic czasu, ale ja juz troche latek miałam jak go urodziłam, więc inne przyzwyczajenia były, a tu nagle cały świat się do góry wywrócił :( tym bardziej, ze przez pierwsze 3 miesiące albo cycował, albo ryczał :(

Siner, zapraszam Cie do utworzenia swojego watku,albo zapraszam na swój, niechceAni zaśmiecac jej gospodarstwa :)

No i Nihiru ma rację tylko nie Alutka, co Ci z tymi skrótami przyszło ?????

Lubię zmiany i odmiany, męczy mnie monotonia, która zreszta mam we własnym domu. Mój małżonek nazywa mnie na tyle różnych sposobów, że któregos razu gdy zawołał mnie na ulicy po imieniu, nie odwróciłam się. Dopiero gdy sie wydarł CYCKUUUUUUUUUUUU !!! ( ku zdziwieniu i zgorszeniu kilku moherów wracających z rorat z pobliskiego kościoła) wiedziałam, że to do mnie:D

A o dzieciach nie chcesz pisać ?????????? Sa w domu ???? pzredszkolu??? szkole????

A z małżonkiem to podejrzane przynajmniej się nie myli :lol2:

Ja juz w tym wypadku wolę monotonię, mój zawsze do mnie zwraca się Alu, chyba raz jeden gdy chcial mnie przekonac o swojej racji zwrócił się do mnie per Alicjo (chociaz ja tak naprawde Alicję wolę, bardzo podoba mi się to imię), jedyna rzecz co mi się u mnie podoba :lol2:

Tez nie lubie monotonii i wciąż meble przestawiam :lol2: