aneta s 03.10.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ania wracaj bo Twój wątek podąża w zupełnie innym jak budowlano - wykończeniowym kierunku:lol2::lol2:nie żeby mi się nie podobało ale porządek musi być:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.10.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 porządnicka się znalazła ! Anetko przyznaj, że po lekturze wcześniejszych postów masz rumieńce na twarzy a nie tu kit nam wstawiasz, że wątek zaczyna schodzić na psy, rozmijamy się z tematyką i takie tam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.10.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Uff nadrobiłam, kinkieciki są super.Z konsolką nie pomogę, mam szafki Napisz, jaki sprzęt AGD wybrałaś w końcu, może coś odgapię Tiaa rok akademicki zaczął się od korków na Wrocławskich drogach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.10.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Tiaa rok akademicki zaczął się od korków na Wrocławskich drogach:cool: u nas impreza u sąsiadów-studentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Co się tu dzisiaj dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Alu, wiem że ty Ala, ale ja piszę mircia pieszczotliwie i z czułością zdrabniając emirandę ...... Co do męża zwanego P to pozdrów go ode mnie gorąco i nie dawaj się stopować, wal śmiało PRAWDA NARENDILKO ? Troszku tu za Ciebie porządziłam, ale wiem że stanowimy w tej sprawie jeden głos........ No to nadepnęłas na mój czuły punkt, nie lubię imienia Mira Mirka itd źle mi się kojarzy Męża pozdrowiłam, ale on raczej do tych stonowanych należy i mu takie zarty nie w głowie, riposta jest natychmiastowa głodnemu chleb na myśli i jeszcze jedno, krowa , która duzo ryczy daje malo mleka - ja tylko przekazałam co mężowaty powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Pośmiałam się na samą noc:rotfl: Buziaki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.10.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Aniu :hug: Słonecznie się witam To takie są "miłego" początki ????? Edytowane 4 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.10.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No to nadepnęłas na mój czuły punkt, nie lubię imienia Mira Mirka itd źle mi się kojarzy Męża pozdrowiłam, ale on raczej do tych stonowanych należy i mu takie zarty nie w głowie, riposta jest natychmiastowa głodnemu chleb na myśli i jeszcze jedno, krowa , która duzo ryczy daje malo mleka - ja tylko przekazałam co mężowaty powiedział to tak mężowaty pogrywa ???? tak ????? skoro mirka to twój odcisk to z czystej sympatii do Ali, wykreślamy Mirkę ! Będzie za to Alutek - może być ? Mężowatemu przekaż ode mnie serdeczne pozdrowienia, mimo, że mi tu z krowa wyjeżdża. Ta krowa ( czyli Ja) dała w życiu duuuuuuuuuuuuuuuuużo mleka. Jest po kilkakrotnym zacieleniu, które jest dowodem na to że ryczenie może iść w parze z dużą mlecznością. Głodna też w sumie nie jestem, mimo, że bardzo mało i rzadko "jem" Przekaż marudzie: dopóty dzban wodę nosi, dopóki mu się ucho nie urwie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.10.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Jak mi się obiło o uszy to masz czwórke dzieci i to jedne bliżniaki więc starczyło 3 razy w zyciu to faktycznie "głodna" możesz być Bliźniaki udało Ci się wykarmić piersią???, mam dwie koleżanki z bliźniakami, ktore juz sie poddały na wstępie Męża na razie nie ma ale mu przekażę Lepiej napisz o dzieciach, ten temat uwielbiam Edytowane 4 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 bliźniaczki są dwu jajowe więc dwa razy robione cwaniara a ty ile masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 04.10.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 skoro mirka to twój odcisk to z czystej sympatii do Ali, wykreślamy Mirkę ! Będzie za to Alutek - może być ? Aby nie Alutka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 bliźniaczki są dwu jajowe więc dwa razy robione cwaniara a ty ile masz ? No ja mam tylko jednego dużego (16lat) i za pierwszym razem mi się udał A Twoje ile maja lat ???? Że tez Ty masz czas pisania na forum, bo ja z jednym nie miałam na nic czasu, ale ja juz troche latek miałam jak go urodziłam, więc inne przyzwyczajenia były, a tu nagle cały świat się do góry wywrócił tym bardziej, ze przez pierwsze 3 miesiące albo cycował, albo ryczał Siner, zapraszam Cie do utworzenia swojego watku,albo zapraszam na swój, niechceAni zaśmiecac jej gospodarstwa No i Nihiru ma rację tylko nie Alutka, co Ci z tymi skrótami przyszło ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.10.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Lubię zmiany i odmiany, męczy mnie monotonia, która zreszta mam we własnym domu. Mój małżonek nazywa mnie na tyle różnych sposobów, że któregos razu gdy zawołał mnie na ulicy po imieniu, nie odwróciłam się. Dopiero gdy sie wydarł CYCKUUUUUUUUUUUU !!! ( ku zdziwieniu i zgorszeniu kilku moherów wracających z rorat z pobliskiego kościoła) wiedziałam, że to do mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.10.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 lecę kochane bo zaczynam własnie odbiór dzieci z przedszkoli - najpierw 4, po drodze wracając 3 i na koniec 2 i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.10.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 A o dzieciach nie chcesz pisać ?????????? Sa w domu ???? pzredszkolu??? szkole???? A z małżonkiem to podejrzane przynajmniej się nie myli Ja juz w tym wypadku wolę monotonię, mój zawsze do mnie zwraca się Alu, chyba raz jeden gdy chcial mnie przekonac o swojej racji zwrócił się do mnie per Alicjo (chociaz ja tak naprawde Alicję wolę, bardzo podoba mi się to imię), jedyna rzecz co mi się u mnie podoba Tez nie lubie monotonii i wciąż meble przestawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 04.10.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No ja mam tylko jednego dużego (16lat) i za pierwszym razem mi się udał ta to dopiero "głodna" musi chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.10.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ta to dopiero "głodna" musi chodzić Gdybym nie była głodna to bym tutaj o tym nie pisała (głodnemu chleb na myśli!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.10.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 zboczuchy!!!! niech no tylko Gospodyni przyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.10.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Głodny głodnemu wypomina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts