emiranda 06.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) Aniu, elektryczna wcale nie taka szybka w czyszczeniu. Ja bym wolała gazową od elektrycznej . Tylko bez butli bo strachliwa jestem . Aniu kupujesz takie specjalne mleczko do indukcji np Lidl albo Mr muscle i one moment a płyta jets czyściutenka isię lsni. Gazowa duzotrudniej umyć no i nie wygląda tak efektownie jak indukcja, gazowa tylko dla fanatyków kucharzy jest Edytowane 6 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.10.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 a ja, standardowo , do indukcji używam ściereczek z micro lub płynu do szyb :D:D ....no i moja płyta jest jasnoszara, więc nie tak upierdliwa! ale miałam gazową, szklaną, czarną i czyściłam tak samo, tyle, ze dłużej i częściej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.10.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 a ja, standardowo , do indukcji używam ściereczek z micro lub płynu do szyb :D:D ....no i moja płyta jest jasnoszara, więc nie tak upierdliwa! ale miałam gazową, szklaną, czarną i czyściłam tak samo, tyle, ze dłużej i częściej ! No ale jak się cos przypali czy przypiecze na płycie to płynem do mycia szyb tego nie zdejmiesz, do tego własnie sa specjalne mleczka do indukcji, moment i bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.10.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) Aniu kupujesz takie specjalne mleczko do indukcji np Lidl albo Mr muscle i one moment a płyta jets czyściutenka isię lsni. Gazowa duzotrudniej umyć no i nie wygląda tak efektownie jak indukcja, gazowa tylko dla fanatyków kucharzy jest Gazowa tylko dla tych co prąd im często wyłączają! No ale tymi profesjonalnymi kucharzami się pocieszam Edytowane 6 Października 2012 przez ane3ka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 06.10.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Gratuluję zakupów. Fajnie, że już sporo wyborów za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.10.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Alu kochana, nie mam indukcji tylko płytę elektryczną i traktuję ją cięższą chemią + skrobanie specjalną żyletką. Nie jest kolorowo dlatego narzekam i wolałabym czyścić gazową od tej którą mam (chociaż gotuje mi się na niej fajnie, narzekać nie mogę). Może za 15 lat jak się zużyje to sobie kupię indukcję albo coś nowego co wtedy wyjdzie . I trzymam się tego, że na gazowej potrawy smakują lepiej a ja kucharz amator jestem i lubię gotować (i jeść ). Aneczko, u nas przynajmniej raz w tygodniu nie ma przez chwilę ale to wina wyłączeń na rzecz budów w okolicy. Aniu, pardon za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.10.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 my tu pierdu-pierdu o indukcjach i innych cudach a Ania pewnie teraz mieszkanie zmiotką traktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.10.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 my tu pierdu-pierdu o indukcjach i innych cudach A Ania wszystko skrzętnie notuje w tajnym czerwonym zeszyciku a Ania pewnie teraz mieszkanie zmiotką traktuje Niee Zaklinam rzeczywistość, żeby samo się zamiotło W międzyczasie wieszam lampy i montuję biblioteczkę Zdolnego i cierpliwego mam męża. Co jak co, ale dziury wierci koncertowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.10.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Fajnie, a jak dojdą książki, ależ będzie fantastico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.10.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Jejku, spora biblioteka się zapowiada, a i mucha już jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Tylko mi błagam nie mów, zes sama te biblioteke złożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.10.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ale pikna biblioteka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.10.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 biblioteka super ...tylko lampę mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.10.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Tylko mi błagam nie mów, zes sama te biblioteke złożyła No prezciez, ze sama juz dawno, tylko przedtem leżała Nie Ania tylko biblioteczka Aniu mnie sie mega podoba, uwielbiam białe biblioteczki, tez takie mam i tez sama składałam. no i lampy tez super, jejku ja bym te drzwi deweloperskie pomalowała nie wiem na jak ??? (ja na biało) ale to a la drewno mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 biblioteka w deche a skad mozna taki fotel wynalezc? lub podobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 07.10.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Biblioteka swietnie wyglada.A jak jeszcze ksiazki dojda... Przepraszam ze pytam, pewnie juz na ten temat dyskusja byla, ale nie pamietam - tych dzwi w przedpokoju przemalowac sie nie da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.10.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Wow ,jestem pod wrażeniem Dziękuję Olu! No to kiedy przeprowadzka ?? Nie poruszamy tego drażliwego tematu. Stolarz chyba wyczuł moją żądzę mordu, bo się nie odzywa Fajnie, a jak dojdą książki, ależ będzie fantastico Też tak myślę. Ale i pusta mi się bardzo podoba. Skromna jestem Jejku, spora biblioteka się zapowiada, a i mucha już jest! Natalko, to uruchom wyobraźnię i zobacz drugą muchę. Nie wisi jeszcze, bo tynk nam odpadł I ktoś (czyli ja) musi wleźć na drabinę i zagipsować Tylko mi błagam nie mów, zes sama te biblioteke złożyła Siama, siama Mąż tylko wywiercił dziury celem przymocowania do ściany. A to jeszcze nie koniec Ale pikna biblioteka Dziękuję Madziu Za uznanie dziękuję, za dentystę nie zwracam biblioteka super ...tylko lampę mało widać Dzięki ivy! Jak skończę bibliotekę i powieszę drugą muchę, to i zdjęć będzie więcej No prezciez, ze sama juz dawno, tylko przedtem leżała Nie Ania tylko biblioteczka Ania to wczoraj ledwo żywa leżała. Pozycja stojąca na palcach na chybotliwym stołku z rękoma w górze, to nie jest mój ulubiony rodzaj sportu Aniu mnie sie mega podoba, uwielbiam białe biblioteczki, tez takie mam i tez sama składałam. no i lampy tez super, jejku ja bym te drzwi deweloperskie pomalowała nie wiem na jak ??? (ja na biało) ale to a la drewno mi się nie podoba Wszystko w swoim czasie. Muszę męża przekabacić. Temat ciężki, a jeszcze sporo wiercenia przed nami No i muszę się zorientować jak wygląda sprawa gwarancji biblioteka w deche a skad mozna taki fotel wynalezc? lub podobny? Dziękuję! Fotele na allegro w antykach bywają. Ja swoje wyniosłam za przyzwoleniem z zakłady pracy Biblioteka swietnie wyglada. A jak jeszcze ksiazki dojda... Nooo Przepraszam ze pytam, pewnie juz na ten temat dyskusja byla, ale nie pamietam - tych dzwi w przedpokoju przemalowac sie nie da ? Patrz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.10.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Aneczko i ja przyszłam pochwalić Twoje nowe meble biblioteczne . Robi się domowooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.10.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ania biblioteka to Besta ze sklepu na I? Robiłaś coś z nimi? Czy ja mam jakieś omamy wzrokowe i dlatego mi się takie jakby "płytsze" te regały wydają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts