nemi 07.10.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A no i chciałam jeszcze napisać, że całość wygląda obłędnie. :jawdrop: Zazdraszczam ilości miejsca na książki - u nas nadal połowa w kartonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.10.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Aneczko i ja przyszłam pochwalić Twoje nowe meble biblioteczne . Robi się domowooooo Dziękuję Ewciu! Od razu mi się lepiej zrobiło, gdy regały stanęły! Ania biblioteka to Besta ze sklepu na I? Robiłaś coś z nimi? Czy ja mam jakieś omamy wzrokowe i dlatego mi się takie jakby "płytsze" te regały wydają? Nemi, nie masz omamów Tak, to Besta. Tylko, że o głębokości 20 cm. Tylko, że swego czasu IKEA zrobiła mi brzydkiego psikusa i wycofała białe o wysokości 192 cm. Udami się kupić resztkę Teraz najwyższe mają 128 cm: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70221654/ A no i chciałam jeszcze napisać, że całość wygląda obłędnie. :jawdrop: Zazdraszczam ilości miejsca na książki - u nas nadal połowa w kartonach... Wiesz, coś kosztem czegoś U nas wszystko jest podporządkowane książkom. Niestety przestrzeń na tym cierpi. Stąd ściana między aneksem kuchennym a pokojem, węższy korytarz. Ale każda pasja ma swoją cenę Mąż już się martwi, że się nie pomieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.10.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Anulka, właśnie sobie przypomniałam, co mnie do Ciebie przyciągnęło i czego dotyczył mój pierwszy post u Ciebie Z dedykacją dla Barbe-cue Wyszło tak, że ojej! A powiedz mi jeszcze - będziesz jakoś wykańczać górę regałów, czy zostawiasz dziury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 :jawdrop: Nooo szczęka opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.10.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Aniu biblioteka fantastyczna:o Idziecie jak burza:lol2: Kochana nie przejmuj się czyszczeniem płyty- u mnie czyści się jak po maśle. Musisz tylko pamiętać o zakupie odpowiednich środków do czyszczenia przeznaczonych tylko i wyłącznie do tego. Polecam Ci to http://www.megamarket.com.pl/xavax-plyn-xavax-srodek-do-czyszczenia-plyt-indukcyjnych-500-ml,id-132375 Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.10.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Aniu biblioteka prezentuje się świetnie. Też mi się taka zamarzyła Idziecie z tematem jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.10.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Anulka, właśnie sobie przypomniałam, co mnie do Ciebie przyciągnęło i czego dotyczył mój pierwszy post u Ciebie Wyszło tak, że ojej! Cieszę się, że Ci się podoba! Wiesz, cały czas pamiętam Twoją bibliotekę Postawiliśmy z mężem w sobotę te regały i moja pierwsza myśl - o, jest prawie jak u Basi Jak tam półka w kuchni? A powiedz mi jeszcze - będziesz jakoś wykańczać górę regałów, czy zostawiasz dziury? Jakoś pewnie będę, bo mnie ta szpara nie uszczęśliwia. Tylko na razie szukam sensownego pomysłu. Musi to być chyba coś, co nie będzie wymagało demontażu szafek, bo już widzę minę męża Mogłabym zrobić coś podobnego do cokołów, które mam na dole. Masz może jakąś propozycję? :jawdrop: Nooo szczęka opada Czyli się podoba? Aniu biblioteka fantastyczna:o Idziecie jak burza:lol2: Biblioteka jeszcze w trakcie prac E tam burza. Ledwo lekka bryza Gdyby to wszystko tylko ode mnie zależało, to już byśmy mieszkali. Kochana nie przejmuj się czyszczeniem płyty- u mnie czyści się jak po maśle. Musisz tylko pamiętać o zakupie odpowiednich środków do czyszczenia przeznaczonych tylko i wyłącznie do tego. Polecam Ci to http://www.megamarket.com.pl/xavax-plyn-xavax-srodek-do-czyszczenia-plyt-indukcyjnych-500-ml,id-132375 Dzięki! Zapamiętam to cudo. Chociaż myślę, że po płycie gazowej i tak zmiana będzie na plus Aniu biblioteka prezentuje się świetnie. Też mi się taka zamarzyła Idziecie z tematem jak burza pysiaczku, ta biblioteka to moje marzenie A marzenia są po to, by je spełniać - do dzieła Jestem z niej bardzo zadowolona. Wychodzi prawie dokładnie tak jak sobie zaplanowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 fiu fiu narendil, jestem w szoku:jawdrop::jawdrop::jawdrop: no pięknie proszę Pani, biblioteczka boska, jezu aż wstyd powiedzieć ile ja mam książek w domu:( lampy miodzo i wogóle boskie mieszkano będzie, pod warunkiem ze dużo fotek wkleisz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ładna biblioteczka się kluje - oj ładna Ilości miejsca na książki zazdraszczam okrutnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.10.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Aniu, robi się pięknie. Bardzo mi sie podoba ściana zabudowana tą biblioteczką. Po wątkach kiedyś widziałam inspiracje dziewczyn z takimi bibliotekami. U Ciebie "inspiracyjnie". Zazdraszczam miejsca na taką bibliotekę, no i zbiorów. U nas ani ścian na bibliotekę, ani książek, chyba, że kiedyś po rodzicach odziedziczę, ale to zrobi się problem...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.10.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ojej, ależ się robi klimatycznie (A u mnie na książki tylko 1 skromny regalik, eh!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.10.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 chyba na dniach też po bestę pojadę..... super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.10.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Biblioteka rewelacja! Już się nie moge doczekać kiedy ją wypełnisz książkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.10.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Aniu ale cudnie i domowo:wiggle:biblioteka fantastyczna a jak ja jeszcze dopiescisz....moje ksiązki w przeważającej części wciąż w kartonach....super ta Besta wygląda, pojęcia nie miałam, że oni mają takie płytkie regały:sick:no i czemu nie robią tych wysokich... I tak daleko ode mnie ja sie pytam, hm.... Jak samopoczucie po rozpoczętym roku akademickim Aniu? pewnie czasu mniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 08.10.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 no i przez Ciebie mój małżonek nie chce mi dać spokoju! Bo on też książko-miłośnik straszny. I teraz chce wielką biblioteczkę i przetransportować swoje zbiory z rodzinnego domu ( a tam zajmują prawie całyy 1 duży pokój - w domu sobie możńa pozwolić) Ale wyszło super;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.10.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 pysiaczku, ta biblioteka to moje marzenie A marzenia są po to, by je spełniać - do dzieła Jestem z niej bardzo zadowolona. Wychodzi prawie dokładnie tak jak sobie zaplanowałam No i wspaniale Aniu To jest w życiu najważniejsze Ja niestety w salonie chyba już nie zmieszczę regałów bo jedyna ściana nadająca się do zastawienia jest ta z cegiełką, ale może w komputerowym bym coś wcisnęła Muszę pomyśleć na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.10.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Aniu gratuluje biblioteki wpasowała sie BOSKO!!! Sama skręcałaś ?!?!? Dzielna babka jesteś A z płyty powinnaś być zadowolona, rok temu identyczną kupili moi rodzice i sprawuje sie świetnie Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.10.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Super wyszła biblioteka i grzejnik genialnie zgrał się z zabudową. Zazdroszczę takich księgozbiorów, my przeważnie wymieniamy się książkami ze znajomymi więc zbiory nie są pokaźne, trochę albumów i książek związanych z zawodem, takiej szałowej biblioteczki nie miała bym czym wypełnić U ciebie te zbiory będą tworzyły klimat wnętrza I doczytałam że fotel pomalowany? na szaro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.10.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Aniu świetna biblioteka!!!!!! Buziaki zostawiam i zmykam do moich maili i telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.10.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) Cieszę się, że Ci się podoba! Wiesz, cały czas pamiętam Twoją bibliotekę Postawiliśmy z mężem w sobotę te regały i moja pierwsza myśl - o, jest prawie jak u Basi No weź! Jakie prawie??? Masz wymiatającą bibliotekę, bodaj większą od mojej. A besta w rzeczy samej jest ładniejsza od bilaka, z tym że dla mnie - niestety - za płytka... Jakoś pewnie będę, bo mnie ta szpara nie uszczęśliwia. Tylko na razie szukam sensownego pomysłu. Musi to być chyba coś, co nie będzie wymagało demontażu szafek, bo już widzę minę męża Mogłabym zrobić coś podobnego do cokołów, które mam na dole. Masz może jakąś propozycję? No jakaś listwa by się przydała, bo ta szpara nie za bardzo... Jeśli masz na całej długości równą odległość regał-sufit, to może być w sumie jakaś płaska listwa, coś jak cokół na dole. Powinno bez problemu dać się przykleić na klej montażowy. Jak chcesz, to dam Ci namiar na firmę, gdzie robią takie cokoły z mdf - można zamówić dowolnej wysokości i poprosić o zrobienie cieńszego niż normalne listwy przypodłogowe. Albo może znajdziesz odpowiednią wysokość z listew styropianowych, jak sufitowe? Byłyby jeszcze lepsze, bo lżejsze. Jak tam półka w kuchni? Alleluja, udało się! W życiu bym nie pomyślała, że zamocowanie jednej półki (no, w zasadzie trzech) może zająć miesiąc. Całe przedsięwzięcie obfitowało w liczne niespodzianki i zwroty akcji, ale z ostatecznego efektu jestem bardzo zadowolona. Edytowane 25 Marca 2013 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts