pysiaczek 11.10.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aniu to owocnych poszukiwań spięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.10.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dzięki vesilko. No też mi się wierzyć nie chciało:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dzięki vesilko. No też mi się wierzyć nie chciało:mad: może pan sprzedawca wczesniej pracował w dziale "zabawki":lol2: Ania gdzie się Podziewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.10.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Mam nadzieję, że nieobecność Ani to efekt pakowania / rozpakowywania kartonów, a nie stukania młotkiem w naprądowane śrubki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.10.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Mam nadzieję, że nieobecność Ani to efekt pakowania / rozpakowywania kartonów, a nie stukania młotkiem w naprądowane śrubki . Chciałabym, żeby tak było Praca mnie przygniotła Co do spięcia, to mąż naruszył kabel, którego nie było w dokumentacji zdjęciowej Budowlańcy poprowadzili go później. A tyle prosiłam o dokładny plan elektryki. Niestety, korki wywala nadal. Usunięcie tej jednej śrubki nie wystarczyło. Coś jest gdzieś jeszcze. Obserwuję. Wczoraj wykręciłam wszystkie śruby, regały stoją na słowo honoru. Mąż ma wypożyczyć wykrywacz kabli i będziemy przewiercać. W najgorszym wypadku czeka nas kucie. Stolarz nie odbiera telefonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.10.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Nie ma bata, musi tam być jakieś przebicie. Może jakiś zakamuflowany kabel jednak ktoś przemycił, już po zrobieniu kablowych zdjęć? Co do spięcia, to mąż naruszył kabel, którego nie było w dokumentacji zdjęciowej Budowlańcy poprowadzili go później. A tyle prosiłam o dokładny plan elektryki. Niestety, korki wywala nadal. Aniu, żeby nie było - nie mam żadnej satysfakcji z tego, że wykrakałam... To jest pewnie mega dołujące, ale wierzę, że szybko sobie z tym poradzicie. Kto, jak nie Ty, herkulesko? Życzę, żeby obyło się bez kucia. U mnie pan stolarz przed wwierceniem nawet najmniejszej śrubki sprawdzał wykrywaczem. I bardzo słusznie, bo czasem to była kwestia milimetrów. A stolarzowi wysyłam wirtualne pioruny i kopniaki. Próbowałaś zadzwonić z zastrzeżonego numeru lub z takiego, którego nie zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 no to ja też mam ochotę kopnać Twojego stolarz w 4 litery:Pno i mam nadzieję, że sprawa kabli szybko się rozwiąże i nie będzie rozpierduchy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 12.10.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.10.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Powodzenia z kabelkami życzę wpadnę jak się odgruzuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.10.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Jest źle. Korek od górnego oświetlenia się już nawet nie włącza. Od razu odskakuje z trzaskiem. Jutro odkręcamy wszystkie regały i chyba kujemy ściany. Mąż jest załamany. Pan Janek ma inną robotę. Szlag Nóżki Jakubowego stolika malowałam dzisiaj w świetle ledów w łazience Z dobrych wieści, w środę mają montować drzwi do łazienki i wc. Miały być za 5-6 tygodni, są po 3. Nie chwalę dnia przed zachodem słońca. Wybaczcie, ale nie mam sił przebiec się po wątkach Nadrobię. Obiecuję. Edytowane 12 Października 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Cholerka niedobrze :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Jutro odkręcamy wszystkie regały i chyba kujemy ściany. dobrze że za regałami...moze nie bedzie widać nierówności szukam plusów tej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.10.2012 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 O rany Aniu trzymam kciuki żeby obyło się bez najgorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.10.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Aniu, mam nadzieję że nie będziecie musieli kuć . Oby to było coś lżejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.10.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Trzymam kciuki &&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.10.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Aniu :tuli: To są właśnie uroki mieszkań od deweloperów dokumentacja zazwyczaj sie nie zgadza i pojawiają się przykre niespodzianki! Ale potem będzie już z górki :kciuki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dziękuję za troskę Chyba będzie dobrze Wybiliśmy dziurę w ścianie. Kabel przecięty idealnie Ma się talent! Mąż się drapał po głowie, co tu dalej robić. Kazałam zadzwonić do pana Janka po radę. Mąż posłuchał i usłyszał: za godzinę wpadnę Skarb, nie majster! Kable naprawione. Obserwujemy dalej. Mąż i pan Janek nie zgodzili się na razie na dalsze kucie Ja to bym rozwaliła ścianę w każdym miejscu, gdzie wkręcaliśmy śrubkę. Ale mam obiecane, że jak tylko wysadzi korki zaczynają kuć dalej. Oby nie musieli dotrzymywać obietnicy Podocinaliśmy (niech żyje Castorama) i poskręcaliśmy dzisiaj kolejne regały Biblioteczkę można uznać za prawie skończoną. Ostatnia ściana (ta z krewetkarium) wymagać będzie czegoś więcej niż przerabiane Besty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.10.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Aniu miejmy nadzieję, ze będzie dobrze Polecam na przyszłość ściereczki z Lidla tanie i dobre i zresztą wszystkie srodki czystości z Lidla takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.10.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 O jaka dobra wiadomość Boszee myślałam o tej Twojej ścianie do skucia cały dzień Może cuś pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts