narendil 14.10.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Aniu , zmierz mi kochana czy do Twojego gazetnika zmieszczą sie .........rolki papieru toaletowego On by mi bardzo pasował do łazienki dziewczynek (motyw wieżowców ) a że one gazet na kiblu nie czytaja to wymysliłam mu inne zastosowanie Jutro wieczorkiem, dobrze? Gazetnik jest u moich rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.10.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 No to odetchnęłam, cieszę sie Aniu że z prądem wszystko ok Miłej nocki :hug:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.10.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Mucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.10.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Cieszę się Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.10.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Najważniejsze że z prądem już ok:yes: A teraz Aniu, wdech.... biust do przodu.... i zaczynamy nowy tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.10.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Super, że sprawa z prądem załatwiona Trzymam kciuki za ten termin przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.10.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Jajca normalnie. Chociaż może w tej Danii żyją na takim poziomie, że taka lampa to małe miki. Hmm, to może ja jedna rozważę przeprowadzkę na północ, a nie na południe? Jeśli byłoby mnie stać na takie lampy, to i na wakacje w ciepłych krajach kilka razy w roku też Tak czy siak, serial (obie serie) to ogromna przyjemność, nie tylko ze względu na niezwykłą formę, ale też przyjemne dla oka detale - wnętrza mieszkań. Dla nieposiadaczek tivi - na pewno jest gdzieś na płytach, więc nic straconego . Jak już skończymy to co teraz oglądamy, to rozważę ten serial. Chociaż z naszym tempem, to pewnie długo to potrwa Hej Aniu, współczuje kucia w ścianie, ale z panem Jankiem, to chyba nie takie straszne wszelkie remonty;) Ja tam się cieszę, że go rodzice kilka lat temu znaleźli Aniu :hug: Barbe lampy cudne tylko te ceny:P:P:P Cześć Anetko Aneczko, Wszystko już w porządku z zasilaniem? Dzielna jesteś , a Pan Janek to bohater FM Pomyśl tyko... już za chwileczkę, już za momencik... Ano za chwileczkę. Emocje sięgają zenitu. Mam nadzieję, że mi szaleństwa wystarczy i nie oklapnę w ostatniej chwili. Aniu, trzymam kciuki za "niekucie" w ścianach:) Piękna biblioteczka. Też taką planuję u siebie. A co! Nie będę gorsza:) Madziu, w ścianie już jest piękna dziura. A jeszcze piękniej dało się ją zakryć półkami. I tak sobie będziemy koegzystować do najbliższego remontu A biblioteczkę rób koniecznie. Gorąco polecam! No to odetchnęłam, cieszę sie Aniu że z prądem wszystko ok Miłej nocki :hug:: Miłego dnia Alu Ja też odetchnęłam. Drugi dzień korki na miejscu. Mucha Aha :lo2: Dwie muchy Cieszę się Aniu Ja też Ewuś Najważniejsze że z prądem już ok:yes: A teraz Aniu, wdech.... biust do przodu.... i zaczynamy nowy tydzień Oby już prądowo nic się nie zmieniło. Wdech to był o 6 rano. Do przodu nie bardzo jest co wypychać Ale mieszkanie odkurzone, wizyta w skarbówce zaliczona. Tylko praca zdecydowanie mi przeszkadza Super, że sprawa z prądem załatwiona Trzymam kciuki za ten termin przeprowadzki Trzymaj pysiaczku. Mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 pokazuj te muszyska lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Do przodu nie bardzo jest co wypychać Tym bardziej trzeba wypychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.10.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Tym bardziej trzeba wypychać miseczki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.10.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Zdjęcia, zdjęcia będą. :wave: Fajnie, że z korkami się udało mniej więcej ogarnąć temat. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.10.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 miseczki oczywiście Jak byłam młoda i głupia to owszem - nosiłam tylko push-upy. a potem znalazłam lobby biuściastych http://lobby.blox.pl/2008/12/Przewodnik-po-Lobby-Biusciastych-1.html i już nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.10.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ściski zostawiam i trzymam kciuki żeby termin przeprowadzki był satysfakcjonujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.10.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Wow... jaka piękna biblioteczka Przejść elektrycznych współczuję, dobrze, że już w porządku I kiedy ta przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Miłych snów Aniu Ci życzę i jak najszybszej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 15.10.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 pina..... dostałaś ode mnie priva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.10.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Aniu trzymam bardzo mocno kciuki, bo zbliża się wielkimi krokami:hug: http://images43.fotosik.pl/1587/67ea7cf1cd27f3fe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.10.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Jak byłam młoda i głupia to owszem - nosiłam tylko push-upy. a potem znalazłam lobby biuściastych http://lobby.blox.pl/2008/12/Przewodnik-po-Lobby-Biusciastych-1.html i już nie muszę Opowiadasz ?? Hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.10.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 pina..... dostałaś ode mnie priva ? Ona ma zatkana skrzynkę, więc pewnie nie dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.10.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ja tylko napiszę, że współczuję prądowych perypetii. A biblioteczka zapowiada się super. Fajnie, że spełniasz swoje marzenia. Czekam na fotki z książkami na półkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts