wadera 28.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Narendil, co ja mam Ci napisać? Ja każdy papierek do cholernego banku ściągałam z NL - gdzie już na wstępie dziwnie nam się przyglądają, bo nie dość, że kwestionariusze rozbudowane, to jeszcze pięćset pieczątek trzeba - a tam pieczątki zlewają dość mocno. I potem dużą część z tego musiałam tłumaczyć na polski - na własny koszt. A tych tłumaczy przysięgłych z niderlandzkiego jak na lekarstwo - co się przekłada na stawki - dwa razy drożej niż angielki czy niemiecki. I potem się okazuje, że mam dowieźć papiery jeszcze raz - bo nim analityk łaskawie je wziął do ręki, to się duża część przeterminowała!Nosz jasny mnie trafił!Współczuje i mam nadzieję, że się to wszystko dobrze skończy. Z takiego rynkowego punktu widzenia - teraz mniej osób ma zdolność kredytową niż rok temu. A banki zarabiać muszą. Zarabiają na kredytach. Więc też im powinno zależeć, żeby tych kredytów możliwie dużo udzielić. I tego się trzymajmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 29.11.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Skąd ja to znam... Niestety i nas spotkała przygoda z bankiem :/Dacie radę, wszystko się ułoży! Ja trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.11.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dzięki! Cudne jesteście Wczoraj sobie poryczałam ze złości. Ulżyło mi. Ale martwić sie pewnie jeszcze będę. Ten typ tak ma Boję się cokolwiek na razie kupować, bo co ja potem z tym zrobię? Ale,ale, czemu nikt nie skomentował mojego przedpokojowego projektu: Jest takie błeee? To miał być DYI. Nie robić? Czy tak się przejęłyście moim biadolenem? Obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.11.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a w jakiej to ma byc formie? poster, malowane na scianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.11.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Waham się Albo plakat, albo przestrzennie. Litery naklejane na płytę. Tylko jak to kurzu potem wycierać? Na razie walczę z optymalnym rozkładem słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.11.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 kurcze, masakra z tym kredytemno ale ja sie juz przyzwyczaiłam ze osoby siedzące za biurkiem i mające wpływ na cokolwiek.....za przeproszeniem - srają wyżej niż siedzą.....totalny brak dobrej woli, a czasem wystarczy tak małotrzymam kciuki za powodzeniea plakaty - super, chętnie zobacze jak chcesz je umieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 refluksu i alergii wspolczuje - znam z autopsji...ja wciaz czekam az moje mlode z tego wyrosnie bo podobno to stan przejsciowy...O bankach i papierzanej rzeczywistosci sie nie wypowiem bo niecenzuralny jezyk mi sie sie cisnie...Dasz rade:hug: tylko szkoda nerwow i czasu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 narendil trzymaj się Wierzę, że wszystko dobrze przeliczą i będzie ok! A dewelopera faktycznie tylko udusić! A pomysł na przedpokój fajny, ale właśnie z racji kurzu poszłabym w stronę plakatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Narendil, jeśli już to plakat chociaż przestrzennie byłoby bardziej interesująco ? Sama nie wiem, podpowiadać nie chcę bo za bardzo takich nie lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 odnosnie plakatu - nie plakatu...ja sie w tych tematach nie czuje ale jesli podoba Ci sie przestrzenny to moze wlasnie taki i w gleboka rame go dac i za szklo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 O w ramie to jest myśl Wtedy może być spokojnie przestrzenny bo się nie zakurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Narendil - ja przesyłam pozytywną energię i trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy kredytowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Masakra-tak to jest z urzędasami Trzymaj sie i sie nie zamartwiaj. Wszystko sie ulozy-nie moze byc inaczej-a nerwy oszczedzaj-na wykonczeniowce sie przydadza. Przykro mi z powodu klopotów zdrowotnych Synka:hug: Moj Synek tez jest alergikiem.Czesto ma delikatne zmiany na szyjce i rączkach. Smarujemy wtedy mascia zalecana przez naszego pediatre-to jest masc robiona i juz po kilkukrotnym posmarowaniu dziala cuda. Jesli chcesz, dowiem sie jak sie nazywa i podpytasz swojego pediatre. Oba plakaty super-ale pierwszy suprzejszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.11.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Przykro mi, że masz przejścia z bankiem:( Takie nieprzewidziane sytuacje są wkurzające, szczególnie, że nie ma się komfortu i nie można się na nich wypiąć A mi się podobają plakaty:wiggle: A te scrable to może są takie, żeby układać sobie coś na ścianie? To byłoby fajne - pisać coś miłego dzieciom przed wyjściem do szkoły, albo coś fajnego by zobaczyły po przyjściu do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.11.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 banki nie banki ...dobrze będzie a co do plakatu to przestrzenny koniecznie ...no i za szybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.11.2011 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 No wściec się można na te banki:mad: Ale musi być dobrze:hug: Dali wtedy, to i teraz dadzą Ja eż sobie ten projekt w formie literek srabble za szybką wyobraziłam... choć drogo by to wyszło, tyle liter H zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.11.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) to podpowiem tańszy sposób może klawisze z komputerowej klawiatury? http://www.canstockphoto.com/reduce-reuse-recycle-3538824.html Edytowane 30 Listopada 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Łojejjjjj... nie było mnie ciut a tu takie wieści Ale zobaczysz... minie tydzień, dwa, i będzie dobrze... Bo oni z banków są niedouczeni i robią pod górkę... a, że Tobie zależy, to oni wiedzą, i świstki pozbierasz i przyniesiesz... A jak masz zdolność kredytową to i tak dadzą Ci kredyt... no bo niby komu by mieli dać.... Z przedpokojem nie pomogę... kompletnie się nie znam... tapeta z @ fajna... inna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.11.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Narendil, trzymaj się, będzie dobrze, musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.11.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Narendil,na pewno szybko uporacie się z bankiem, trzymaj się!!!Odważne, nowatorskie i niespotykane masz projekty, i tego się trzymaj- Twoje mieszkanie będzie na pewno autorskie i niepowtarzalne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts