admete 16.10.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aniu i ja trzymam mocno kciuki Poradzicie sobie bez problemów. Współczuję bólów głowy My też z mamą nieciekawie się czułyśmy Mnie chyba proszki przeciwzapalne i przeciwbólowe zatrzymały migrenę Tulaski dla Jakubka - a kysz koszmary!!!!! i a kysz ataki kaszlu. Oskar też jakoś łagodniej przechodzi w tym roku - tfu tfu żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 nei ma jak meski optymizm!!! zdrowia i udanej zabawy przy przeprowadzce! bedzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 To i ja wpadłam z kciukami.A Kuba niech zje kawałek tej czekoladki, umaże buziaka i te straszydła przestraszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.10.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 trzymam mocno kciuki za udaną przeprowadzkę i wasze zdrówko coś mi znajomo wygląda ten zwierz To taki puchar przechodni, co?? Aniu - dzieki raz jeszcze za zmierzenie gazetnika.... Mój papier ma 12cm Ale mysle nadal intensywnie Jeszcze chwilunie mam Przytulam mocno Jakuba. Ja tez miałam dziś zły sen. Sniło mi sie ze przyłapałam m na zdradzie. jechałam na głos z taka łacina, ze aż mnie obudził żeby zapytać się co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Pina..... noo niech się teraz M. boi i pomyśli zanim by chciał cokolwiek źle pomyśleć, a co dopiero zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 chyba coś ta noc dla wielu była koszmarna, mi śniło sie ze byłam w ikei na zakupach i nagle zaczęli sklep zamykać, ludzi wypraszać, a ja gdzieś tam zostawiłam cześć moich zakupów i nie mogłam już po nie wrócić, i nie zdążyłam nawet na parter zejść po resztę zaplanowanych do kupienia(mamy Ikeę dwupoziomową)potem musiałam po ścianie budynku, w której były tylko jakieś wnęki co stopę zmieści, zejść z tego piętra ikei na parking... taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.10.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 ANiu ja So czytałam takie książki terapeutyczne (zajebista sprawa) które mają właśnie pomoć w walce z lękami dziecięcymi. Tam była super bajeczka o Kasi która boi się potworów. I odezwała się pewnej nocy do niej biedroneczka z poduszki i wyjaśniła Kasi, że te potwory które ona widzi to .. cienie. Mebli, zabawek, fotela itd. Moja Soni teraz mi przyznaje, że faktycznie się bała cieni, nie wiedziała, ze to jej własne meble i zabawki. Poszukajcie takich bajeczek dla młodego. Dużo zdrówka życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Wysyłaj, pysiaczku, wysyłaj. Wysłałam i mam nadzieje, że doszły i że zarówno pogoda jak i samopoczucie dziś lepsze? Trzymam kciuki - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 17.10.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 a Ja radzę mniej Władcy pierścieni na noc.............. Ja wiem, że rodzice inteligentni, oczytani i wogóle ale z młodym to może coś o Reksiu..... A jeśli chcesz żeby Ci błyskawicznie zasnął i nie miał koszmarów to poczytaj mu swoją literaturę fachową.... nawet nie będzie za specjalnie wiedział o czym tu śnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.10.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Trzymam kciuki za przeprowadzkę MOOOOCNO!!! A wszelkie choróbska niech was omijają szerokim łukiem U nas też Julka przeziębiona i katar spać jej znowu nie daje ale mam nadzije,ze szybko to pokonamy Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Na proszka nie ma szans fakt. Lody, arbuz i grochówka powinny załatwić sprawę . To zestaw na migreny? Czy tylko ciążowy? W łazience chyba jednak będzie geberit i już nie wiem nic :/. Dokąd dać półkę - czy ciągnąć do końca przy wannie ryczeć mi się chce a muszla ma być na koniec miesiąca. Nie będę Cię teraz męczyć bo masz masę rzeczy na głowie Aniu, fakt z czasem krucho, ale może jakąś chwilkę znajdę. Wiesz, jeśli nadal mam te pliki, to nie będzie ciężko Trzymam kciuki za Jakuba! Żeby te niziołki poszły rzucać czekoladą w kogo innego . I żeby zdrowy był. I za przeprowadzkę ma się rozumieć tylko nie taka jak u Chmielewskiej . Dziękuję Aniu moze taki stojak pod umywalkę, bardzo mi się ta inspiracja podoba Inspiracja cudna, ale pokoju kąpielowego brak Mnie tez wczoraj okrutnie nawaląla głowa, też czule obejmowałam kibelek, co mi pozostało męża nie było ale teraz juz tylko ćmi na szczęście Przy migrenie to jednak obejmowanie kibelka niż męża lepiej mi wychodzi A ja dzisiaj miałam powtórkę z rozrywki. Byłe lżej, ale nadal kiepsko. Ale miałam kilka rzeczy do załatwienia koniecznie na dziś, więc musiałam się zwlec z łóżka i ruszyć w teren. Oj Anula, mi to zawsze żal tych co maja migreny, zwłaszcza regularnie, moje siostra juz tyle lat sie z tym męczy..., mnie tylko raz złapało tak mocno że rzygałam i "bez kija nie podchodź, a najlepiej sie odpi...." trzymam mocno kciuki za udaną przeprowadzkę i wasze zdrówko Trzyma, trzymaj. Nawet całe stadko wiewiórek możesz zagonić. No właśnie, bez kija nie podchodź Obawiam się, że pan montażysta pomyślał o mnie niezbyt miłe rzeczy Narendil, trzmam kciuki za wszystko http://forumtlumaczy.pl/Smileys/BFT/kciuki.gif Aniu i ja trzymam mocno kciuki Poradzicie sobie bez problemów. Dzięki Współczuję bólów głowy My też z mamą nieciekawie się czułyśmy Mnie chyba proszki przeciwzapalne i przeciwbólowe zatrzymały migrenę Czyli nie ma tego złego? Niedługo i mnie może kręgosłup dopaść, więc z głową będzie lżej Tulaski dla Jakubka - a kysz koszmary!!!!! i a kysz ataki kaszlu. Oskar też jakoś łagodniej przechodzi w tym roku - tfu tfu żeby nie zapeszyć Koszamry a kysz Super, że Oskarowi lżej. Może wyrastają te nasze chłopaki? nei ma jak meski optymizm!!! zdrowia i udanej zabawy przy przeprowadzce! bedzie dobrze! Tiaaa Czasem mam ochotę ten męski optymizm nakopać w tyłek To i ja wpadłam z kciukami. A Kuba niech zje kawałek tej czekoladki, umaże buziaka i te straszydła przestraszy;) Dzięki Arniś Czekoladki niestety Jakubek nie zje bo uczulony coś mi znajomo wygląda ten zwierz To taki puchar przechodni, co?? Aniu - dzieki raz jeszcze za zmierzenie gazetnika.... Mój papier ma 12cm Ale mysle nadal intensywnie Jeszcze chwilunie mam Proszę bardzo. 12-tka to chyba standard. Ten rodziców był lekko ściśnięty, ale moim zdaniem nie było źle Przytulam mocno Jakuba. Ja tez miałam dziś zły sen. Sniło mi sie ze przyłapałam m na zdradzie. jechałam na głos z taka łacina, ze aż mnie obudził żeby zapytać się co jest grane chyba coś ta noc dla wielu była koszmarna, mi śniło sie ze byłam w ikei na zakupach i nagle zaczęli sklep zamykać, ludzi wypraszać, a ja gdzieś tam zostawiłam cześć moich zakupów i nie mogłam już po nie wrócić, i nie zdążyłam nawet na parter zejść po resztę zaplanowanych do kupienia(mamy Ikeę dwupoziomową)potem musiałam po ścianie budynku, w której były tylko jakieś wnęki co stopę zmieści, zejść z tego piętra ikei na parking... taki O rany, nieźle! ANiu ja So czytałam takie książki terapeutyczne (zajebista sprawa) które mają właśnie pomoć w walce z lękami dziecięcymi. Tam była super bajeczka o Kasi która boi się potworów. I odezwała się pewnej nocy do niej biedroneczka z poduszki i wyjaśniła Kasi, że te potwory które ona widzi to .. cienie. Mebli, zabawek, fotela itd. Moja Soni teraz mi przyznaje, że faktycznie się bała cieni, nie wiedziała, ze to jej własne meble i zabawki. Poszukajcie takich bajeczek dla młodego. Dużo zdrówka życzę . Dzięki Mirelko. Może rzeczywiście czegoś takiego poszukamy. Bo takich lęków się coraz więcej pojawia. Czy go odbierzemy z przedszkola, czy nie przyjdzie po nas pan policjant, i takie tam okropności czterolatka. Wysłałam i mam nadzieje, że doszły i że zarówno pogoda jak i samopoczucie dziś lepsze? Trzymam kciuki - będzie dobrze Słoneczko doszło, ale samopoczucie nadal kiepskie. Choć zdecydowanie lepiej niż wczoraj. a Ja radzę mniej Władcy pierścieni na noc.............. Ja wiem, że rodzice inteligentni, oczytani i wogóle ale z młodym to może coś o Reksiu..... A tu Cię, Anula, zdziwię. Bo Jakub nie ogląda żadnych takich bajek Dość rygorystycznie tego pilnujemy. Tacy staroświeccy z nas rodzice A jeśli chcesz żeby Ci błyskawicznie zasnął i nie miał koszmarów to poczytaj mu swoją literaturę fachową.... nawet nie będzie za specjalnie wiedział o czym tu śnić. Tiaaa... Jesteś pewna, że to lek na koszmary? Sądząc po sobie mam lekko odmienne zdanie Trzymam kciuki za przeprowadzkę MOOOOCNO!!! A wszelkie choróbska niech was omijają szerokim łukiem U nas też Julka przeziębiona i katar spać jej znowu nie daje ale mam nadzije,ze szybko to pokonamy Pozdrawiam serdecznie!!!! Dzięki Karola! Kciuki mile widziane. A co dajesz Julce na katar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 (edytowane) I ostatkiem sił mała fotorelacja Przeprowadzka według męża Dla jasności, te książki zawiozłam ja Bateria kuchenna: Drzwi Załapała się druga część biblioteczki Edytowane 17 Października 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Potrzebuje rady i nogi Zmajstrowaliśmy takie biurko. Ale chyba jednak przydałoby się podparcie tego lewitującego rogu. Jakoś nie mam zaufania do małżonka i potomka Jakieś propozycje? Ploooosięęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.10.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Aniu, ale przyjemnie i domowo sie u was robi, jeszcze troche i będzie cud, miód i malina fajnie te muchy wyglądają, z tymi regałami a noge do blatu biurka to z ikei może da sie dopasować jakąś, taka biała lub regulowana by pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.10.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Już uwielbiam Twój salon Krzesło świetnie wygląda przy biurku (to jego docelowe miejsce?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Aniu jak już pięknie i czyściutko u Was:jawdrop: Biureczko pomysłowe bardzo, ale masz rację, że podparcie jego jest konieczne:)Ja bym dała zwykłą nogę meblową, koniecznie w przekroju kwadratową w kolorze aluminium lub bieli. Np.http://fest.sklep.pl/stopki-i-nogi-meblowe-noga-meblowa-kwadrat-710-60-aluminium/p,83013Miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 18.10.2012 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam, bardzo mi się podobają Twoje drzwi, co to za firma i czy cena nie powala? czy te paseczki to grawer czy wstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.10.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Aniu to Ty masz jeszcze biblioteczkę z drugiej strony No pięknie, po prostu pięknie. Bardzo fajnie wpasowane biureczki i drzwi też świetne. I obie muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Eee, jakieś takie... metalowe i biurowe te nogi:). A może kupić jakąś tralkę drewnianą i pomalować na biało:) chociażby tutaj: http://www.tralki.com.pl/ I powiem Ci Aniu, że Twoje drzwi to chyba pierwszy nowoczesny model który mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam, bardzo mi się podobają Twoje drzwi, co to za firma i czy cena nie powala? czy te paseczki to grawer czy wstawki? Witaj Beato! Moje drzwi to Pol-Skone Etiuda. Cena raczej z tych niższych, choć za darmo nie dają Te paseczki to wstawki aluminiowe. Jeśli Ci zależy, to mogę je bliżej sfotografować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts