narendil 18.10.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Już uwielbiam Twój salon Krzesło świetnie wygląda przy biurku (to jego docelowe miejsce?) Ja też go lubię Choć po wstawieniu mebli już tak kolorowo nie będzie. Fotel do biurka się nie nadaje. Będzie stał w pobliżu. A przy biurku rozsiądzie się inny model, z podobnego okresu wzorniczego Aniu to Ty masz jeszcze biblioteczkę z drugiej strony No pięknie, po prostu pięknie. Bardzo fajnie wpasowane biureczki i drzwi też świetne. I obie muchy pysiaczku, dziekuję! Biblioteczka będzie jeszcze z trzeciej strony Tylko muszę męża ugłaskać, żeby chciał uczestniczyć w pracach produkcyjnych. Wyobraźcie sobie, że za regał 150 cm szerokości z najzwyklejszej białej płyty stolarz zaśpiewał 1800zł. No nie wiem, ale wg mnie to sporo. Tyle mniej więcej kosztowały mnie wszystkie dotychczasowe Besty. A różnica w wielkości jest znaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Aniu, ale przyjemnie i domowo sie u was robi, jeszcze troche i będzie cud, miód i malina fajnie te muchy wyglądają, z tymi regałami :D Aniu jak już pięknie i czyściutko u Was:jawdrop: Dziękuję Czyściutko, bo posprzątane do zdjęcia Szkoda, że nie widziałyście jak to wyglądało w niedzielę wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.10.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ANiu ja jeszcze o lękach (bo w biblioteczce to wiesz, że się kocham). Kiedyś z biblioteki miałam książkę niemodnego obecnie znanego pana zajmującego się psychologią dziecięcą a siedzącego obecnie w więzieniu. On opisywał w poszczególnych rozdziałach lęki dzieci. Posegregowane to było wiekowo. I sprawdza się to u mojej So idealnie. Tzn. były w pewnym wieku owady, smoki itd. Starsze dzieci mają rzekomo bać się wony. I ja mojej So ostanimi czasy ciągle tłumaczę, że ten czarny helikopter to nie samolot wojskowy naszego wroga . Oprócz tego odpowiadam ciągle na pytanie dlaczego niemcy na nas napadli i czy jak jedziemy do Czech to oni nam nic nie zrobią . Podobno przed nami jest strach przed straceniem pracy przez rodziców (nie pamiętam jaki to był wiek) i śmierć rodzica (już powoli się u nas zaczyna). Książkowo. A dodam, że TV nie ma na to wpływu bo So nie ogląda (podobnie jak my). To po prostu dziecko staje się coraz bardziej chyba świadome życia i niebezpieczeństw z nim związanych. Może po prostku są dzieci wrażliwsze, które i w nocy moją się swoich dziecięcych fobii. Głowa do góry, to normalka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Aniu, ten fotel jest granatowy? Rany, strasznie mi się ten kolor podoba. Na nogach się nie znam . Biblioteczka jest boska, lampy świetne, drzwi też mi się podobają . (p.s. zestaw na ból głowy to był a z łazienką to najpierw z kartonów poukładam i zobaczę czy wygodnie jak będzie ok to głowy nie zawrócę ) Edytowane 18 Października 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 18.10.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witaj Beato! Moje drzwi to Pol-Skone Etiuda. Cena raczej z tych niższych, choć za darmo nie dają Te paseczki to wstawki aluminiowe. Jeśli Ci zależy, to mogę je bliżej sfotografować. tak tak bardzo proszę. a jak się sprawują? to czysta biel czy przełamana? właśnie mam na tapecie Pol-Skone ale nie byłam pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Z tą nogą to jest problem, bo wysokość biurka wyszła niestandardowa. Poszukuję nogi o długości 71,8 cm No i mam ochotę na coś ... Właśnie, na jakieś coś ładnego a noge do blatu biurka to z ikei może da sie dopasować jakąś, taka biała lub regulowana by pasowały. Ja bym dała zwykłą nogę meblową, koniecznie w przekroju kwadratową w kolorze aluminium lub bieli. Np.http://fest.sklep.pl/stopki-i-nogi-meblowe-noga-meblowa-kwadrat-710-60-aluminium/p,83013 A te są, jak pisze nihiru jakieś takie... metalowe i biurowe te nogi:). Nie są złe, ale chciałabym coś mniej oczywistego. Oczywiście, jak nic nie znajdę, to będzie coś kwadratowego i już Mąż by się ucieszył, bo mu głowę zawracam. A chyba bym chciała, żeby nawiązywały do pozostałych nóg w okolicy. Fotel, krzesła, lampa stojąca - wszędzie nogi są lekko stożkowe. Szukałam czy by mi ktoś nie zrobił na zamówienie, ale jednej nogi to nikomu się nie chce Buuu. Z takich gotowców, to jedynie taką znalazłam: http://www.forplyt.pl/products_photos/1335458867.jpg http://www.hurtowniastolarska.com/product/image/5672/rejs_katalog_foto_182__26_.jpg Widziałam dzisiaj na żywo. Nie powalają, ale po pomalowaniu mogłyby wyglądać nieźle. A może kupić jakąś tralkę drewnianą i pomalować na biało:) chociażby tutaj: http://www.tralki.com.pl/ A wiesz, że już o tym myślałam? Nawet znalazłam swój typ w LM. http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/659/1155659/product/tralka-drewniana-nr-9-kornik,big.jpg I na jakiś kolorek ją Tylko pozostaje kwestia umocowania. Te gotowe nóżki mają te śmieszne blaszki. A tu musiałabym coś estetycznego wymyślić I powiem Ci Aniu, że Twoje drzwi to chyba pierwszy nowoczesny model który mi się podoba Dziękuję! Trochę się naszukałam. W pokojach będą z szkłem przez całą długość. Kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 18.10.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 jeszcze jedno to etiuda czy etiuda lux (choć nie widze różnicy:D) w Twoich drzwiach spodobało mi się wykończenie dołu, a na stronie Pol-Skone wszystkie mają do prosta.. a tak na marginesie to podoba mi się u Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 A wiesz, że już o tym myślałam? Nawet znalazłam swój typ w LM. http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/659/1155659/product/tralka-drewniana-nr-9-kornik,big.jpg I na jakiś kolorek ją Tylko pozostaje kwestia umocowania. Te gotowe nóżki mają te śmieszne blaszki. A tu musiałabym coś estetycznego wymyślić Bardzo ładna:yes: i nie ma problemu pt "stolarzowi nie chce się zrobić jednej sztuki":lol2: A z mocowaniem, to tak naprawdę potrzebujesz tylko kawałka grubej blachy: nawiercasz 4 otwory, najpierw przymocowujesz ją do tralki (śrubka przez środkowy otwór), a potem do blatu (pozostałe trzy). nie musi być estetycznie, bo od spodu nikt tego nie będzie oglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.10.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Aniu witam sie z "rana", a rano pokazywałam Twoje drzwi mojemu synowi, stwierdził, że mu sie Nawet podobają (jemu generalnie nic sie nie podoba) no to masz komplement od mojego syna Ja lubię wszystko co jest skromne i proste w związku z tym bardzo chętnie bym sie do Ciebie wprowadziła Fajny będziesz miała domek A Ty chcesz tylko jedna nogę??? mnie by sie bardziej dwie podobały, ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.10.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Aniu muchy + biblioteczka + fotel (szkoda, że tam nie zostaje) suuuper !!! Bardzo mi się podoba !!! Współczuję bólów głowy. Nasz 3,5 latek ostatnio też miał mega koszmary nocne, które "widział" również na jawie. Były dla niego bardzo realne - a były to zielone robaki, które nazywały się szpaki. Brzmi niegroźnie, ale on był przez kilka nocy naprawdę przerażony. Na szczęście minęło, i mam nadzieję, u Was też szybko minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.10.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 I ostatkiem sił mała fotorelacja Ania!!!!!!!!!! pięknie, pięknie, pięknie!!! Cudne drzwi, bateria, album "na czasie"!!! Przepiękne szarości na ścianie - co to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.10.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 też mi się metalowe nie podobają , wyglądają koszmarnie, dobre do biura a nie mieszkania. Jestem za drewnianymi pomalowanymi pod kolor, wyglądały by ślicznie. Ostatnio szukałam w necie nóg toczonych , maja duży wybór i robią też pod wymiar a zawsze można skrócić choćby w Castoramie. Śliczny kolor na ścianach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Aniu - odgapiłam od ciebie zmywarkę Fajna cenowo, no i marka porządna Szkoda, że piekarnika nie wybrałaś Może ułatwiłabyś mi wybór:P ha ha a ja ją szukam własnie ,bo też chcę ją ,jak nie jest problem to jeszcze raz poproszę o symbol,znalazłam i znalazłam bardzo klimatyczną kuchnię pięknie,pięknie aha a czy zmywareczka zostałą już uruchomiona?czy to 48dB jest ok Narendi chyba pisałaś jak dobrze pamiętam ,że ona w środku metalowa?tak? Edytowane 19 Października 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.10.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Aniu ja z pryvkiem do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.10.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 narendil pięknie u ciebie się robi, tak inaczej niż wszędzie, ale największe ukłony za to , że teraz widzę efekty liczenia każdego centymetra podłogi czy ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.10.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Aniu jak domowo Ale przecież już za tydzień przeprowadzka Ja to nie mogę uwierzyć że to już Buziaki, miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.10.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Aniu :jawdrop:ale u Ciebie postepy Super Życzę udanego weekendziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.10.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Jestem, pamiętam, czuwam amen sorki ale z jakas modlitwa mi sie to skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.10.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 patrzcie ją, poszła i jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.10.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Aniu pewnie robota wre bo to ostatnie dni. Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts