vesila 22.10.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Zaginęła miedzy kartonami Trzymam kciuki nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.10.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Aniu książki juz przewiozłaś, czy jednak wyręczyłaś się mężęm ?????? Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Narendil, myślę tak jak Ty, że noga pod blat najlepiej,aby nawiązywała do pozostałych nóg, czyli przydałoby się coś drewnianego toczonego i gładkiego. Może gdzieś na jakiejś giełdzie staroci, allegro albo po prostu u stolarza (najprościej, a niekoniecznie wyjdzie drożej niż szukając w inny sposób). Co do lęków, to również polecam Bajki terapeutyczne. Moja córka przeżywa ostatnio nawiązywanie nowych znajomości w szkole (dzieci znają się z przedszkola, a ona jest nowa, są już pozawiązywane przyjaźnie i ciężko jest jej się wdrożyć, mimo, że zawsze była osobą, dla której nowe znajomości były pestką) i teksty niektórych dzieci typu "będę się z Tobą przyjaźnić, jak będziesz mi przynosić mambę/batona itp." Kupiłam pierwszą część bajek i bardzo jej się spodobały. Czytamy teraz codziennie wieczorem te opowiadania. Jest jeszcze druga część i muszę kupić. A tak, w ogóle, to pięknie już u Ciebie. Podoba mi się biblioteka. Zaczęłam szperać i faktycznie takich płytkich regałów już nie ma. Będę musiała zamawiać u stolarza. Bardzo ładnie wyszła też łazienka. I czekam na kuchnię Pytałaś kiedyś o zmywarkę. Wiem, że już kupiłaś, ale inni szukają. Już się jakoś z nią zapoznałam i od dłuższego czasu nie mam problemów z niedomywaniem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.10.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Aniu - gdzieżeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.10.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Pachnie mi tu przeprowadzką Oj chyba tak. :wiggle: Ania daj znać co tam dobrego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.10.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Wiadomości z placu boju: Pierwsza noc za nami Snów nie pamiętam. Ale to i lepiej, bo położyłam się z takim bólem głowy, że śnić mi się mogły co najwyżej koszmary Internetu nie ma. Umywalki nie ma. Kuchni nie ma. Meble stoją w każdym przejściu. Połowa gratów ciągle w starym mieszkaniu. Bajzel nie z tej ziemi. Ale są książki! I my. Idę dalej pakować pudła. Pudła, pudła mnie otaczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.10.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 :wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.10.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 :wave::wave: Aniu super, wszystko jakoś się ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.10.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 :wave: Chyba żadna z nas nie pamięta swojego snu z pierwszej nocy w nowym domu... Super Gratuluję.. Już będzie tylko lepiej .. z dnia na dzień mniej pudeł, mniej bajzlu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.10.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.10.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu, fantastyczne wieści gratulacje, teraz będzie tylko lepiej . Arniczko, ja pamiętałam ale tylko na drugi dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.10.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 :wave: Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.10.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu dużo pracy przed Tobą ale uważam że to dość przyjemna praca, mimo wszystko :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.10.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Narendil, gratulacje! Powoli się z tymi pudłami uporacie. Ale mi się rymło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Noooooo... Brawo !!!!!! Niech Wam się dobrze mieszka Ps. pierwszy sen ja pamiętam I to bardzo dokłądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.10.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Gratulacje Aniu:wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu ależ się cieszę:hug:http://www.sherv.net/cm/emo/dancing/super-happy-dance-smiley-emoticon.gifhttp://www.sherv.net/cm/emo/dancing/flamenco.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.10.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gifsuperowa wiadomość, pomału uporacie sie ze wszystkim, chociaż z twoim tempem to chyba błyskawicznie sie uporacie:yes: współczuję tylko bólu głowy, oby cie juz nie męczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.10.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 http://emoty.blox.pl/resource/gora.gif Cieszę się Aniu wraz z Wami i ściskam najpiękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts