Drop_Inn 23.10.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu, fala dla pierwszej nocy Kurcze, ciągle nie wierzę, że to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu jesteś mega niesamowita:yes: Gratulejszyn!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.10.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ty to jesteś wykończeniowa sprinterka. Powinnaś mieć przydomek "Usain Bolt wykańczania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.10.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Aniu - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!:wave: Pobiłaś REKORD W WYKOŃCZENIÓWCE - Medal Ci się należy, albo odpowiedni tytuł na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 24.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Gratulacje :wave:i czekam na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.10.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ty to jesteś wykończeniowa sprinterka. Powinnaś mieć przydomek "Usain Bolt wykańczania" :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.10.2012 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Aniu GRATKI :wave::wave: http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Figlarne/032.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 25.10.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 :wave: :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.10.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dziękuję Wam bardzo Kochane jesteście! I jakby nie patrzeć, mocno przyczyniłyście się do mojego tempa Te setki postów nie poszły na marne! Wpadam na chwilkę, między zajęciami. Przyszłam do pracy odpocząć, ale już widzę, że nic z tego Ty to jesteś wykończeniowa sprinterka. Powinnaś mieć przydomek "Usain Bolt wykańczania" Tylko, że zamiast: http://www.shoeguide.co.uk/media/main/usain_bolt_gold_puma_spikes.jpg przemieszczam się: http://www.flylondonshop.co.uk/images/models/large/aw12P500171006.JPG Wczoraj zamontowała się część kuchni Fronty jeszcze zalepione, ale podejrzałam co nieco i podoba mi się. W środę ciąg dalszy. Wolałabym szybciej, ale cóż... Wczoraj wyszorowałam wszystkie szafki. Indukcja włączona. Tylko garnków brak Muszę podłączyć zmywarkę i zlew, żeby w końcu przestać latać pod prysznic. W łazience mam szafkę Ale lustro nie dojechało. Czeszę się rano w samochodzie I wyszedł zonk z syfonem Miał być śliczny, kwadratowy. Nawet ta blaszka przy ścianie jest kwadratowa. Ale odpływ umywalki nie pokrywa się z odpływem w ścianie. I teraz mam zagwozdkę jak to połączyć Jakieś kolanko czy cuś? Zdjęć na razie nie ma i nie będzie. Myślę, że do końca miesiąca doprowadzę mieszkanie do stanu nadającego się do pokazania Jakub wrócił wczoraj od babci. Oszalał ze szczęścia dzieciak. Nowy pokój, nowe kąty. Same nowości. Ale spać chciał z nami. Nie protestowałam, bo bałam się, że w nocy i tak przyjdzie a po drodze sporo przeszkód. Jestem cała połamana. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.10.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Aniu tzn że umywalka jest przesunięta w bok względem odpływu w ścianie? i nie da rady przesunąć szafki z umywalką to chyba jedynym wyjściem jest syfon regulowany butki masz czaderskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.10.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Aniu, na spokojnie i dojdziecie ze wszystkim do ładu inaczej być nie może. Z odpływem nie pomogę ale są tu mądrzejsze głowy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.10.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Jestem cała połamana. Ale za to jaka SZCZĘŚLIWA a to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.10.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 hej Anula no gratuluję z okazji połamania. Nie narzekaj na czesanie się w samochodzie bo można zrobić w nim o wiele więcej...... ( i tu zbereźnice informuję że nie chodzi o seks) film instruktażowy - proszę obejrzeć do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.10.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Aniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.10.2012 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Aniu "słychać" żeś szczęśliwa Pudła niedługo zaczną znikać A my ciszyć oko zdjęciami Buziaki i dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.10.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Super wieści !!! Ale lecisz z tym koksem.Ja pamiętam naszą pierwszą noc ... brrr... Piec się zepsuł i mieliśmy 13 stopni w całym domu. Chciałam wracać starego do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 26.10.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Aniu Super, że już u siebie:wiggle: GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Kochana gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.10.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 I jak tam Aniu?dajesz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.10.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Anka ty jestes THE BEST po przeczytaniu twojego postu u Ane3ki Aniu, Jakub miał swoim życiu taki okres, kiedy nie robiłam mu zdjęć, żeby nie widzieć jak artystycznie podcięłam mu włosy Operacja trwała cały dzień, a wyglądało to tak, że podcinałam kosmyk, który w danym momencie udało mi się złapać pobeczałam sie ze śmiechu i rozmazałam cały tusz pod oczami http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts