agawi74 29.10.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 pobeczałam sie ze śmiechu i rozmazałam cały tusz pod oczami http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif :rotfl: Aniu jak żyjecie? Daj nam jakiś znak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.10.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Anka ty jestes THE BEST po przeczytaniu twojego postu u Ane3ki pobeczałam sie ze śmiechu i rozmazałam cały tusz pod oczami http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Ja własnie wczoraj zrobiłam pierwsze podstrzyzyny Lence I powiem tak - dziękuje Bogu, ze ma mocno krecone włosy bo nie widać Anka - Ty juz tutaj nie przyjdziesz???!!!! Zrobiłas nas normalnie jak hazelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.10.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Anka - Ty juz tutaj nie przyjdziesz???!!!! Zrobiłas nas normalnie jak hazelka chyba nas nie zostawiła :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 30.10.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 CHWILE CZŁOWIEKA NIE MA, WRACA, A TU JUŻ PRZEPROWADZKA???!!! No ładnie. CHoć się spodziewałam, że ty jakieś rekordy czasowe będziesz pobijała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.10.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Andzia, chyba netu jeszcze w nowym mieszkanku nie masz? co? super, że już jesteście u siebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.10.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ania do syfonu reduktor kup. Miałam ten sam problem przy bidecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Kochane, jestem, jestem. Wprawdzie z doskoku, ale jestem i nigdzie się nie wybieram Za dobrze mi z Wami. Internetu w domu nie ma. Jak przyjdę do pracy, to nie wiem w co ręce włożyć. W domu roboty nie ubywa. Jakuba nie ma komu sprzedać, a jakiekolwiek zajęcie z nim trwa 3 razy dłużej. Cholera, za małą chałupę kupiliśmy Po tygodniu mieszkania się nie mieszczę Obiecuję zdjęcia w przyszłym tygodniu, jak tylko da się przejść z aparatem normalnie Chociaż na razie, to nie ma czego oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 pobeczałam sie ze śmiechu i rozmazałam cały tusz pod oczami http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Mi tam wtedy do śmiechu nie było Ja własnie wczoraj zrobiłam pierwsze podstrzyzyny Lence I powiem tak - dziękuje Bogu, ze ma mocno krecone włosy bo nie widać Szczęściara Ania do syfonu reduktor kup. Miałam ten sam problem przy bidecie. Aniu, a jakiegoś linka mogę prosić? Bo ja już się gubię w hydraulice. Sami podłączyliśmy pralkę, zmywarkę, zlew i tymczasowo umywalkę. W Castoramie na dziale z kolankami i syfonami aż się boję pokazywać Mąż powiedział, że idioty nie będzie z siebie robić, więc padło na mnie Zresztą inne działy też mam nieźle opanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 A, trzymajcie kciuki, bo za 15 minut mam egzamin z BHP. Jakieś materiały miałam przeczytać, ale cuś mi nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.10.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Aniu trzymam kciukasy za egzamin. A z tym się nie mieszczę chyba przesadzasz Czekam na siakies fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.10.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Mój jedyny egzamin z bhp zdawałam bardzo dawno temu i facet mnie spytał, czego nie mozna wkładac do wagonu jak stoi na torach ???? No ja zrobiłam takie wielkie oczy i oczywiście nie odpowiedziałam A on - głowy, bo jak pociąg ruszy to straci pani głowę Na szczęscie to dowcipnis był i mi zaliczył mi egz bez problemu Mam nadzieję Aniu, ze Ty tez juz jesteś po (nie PO) i zaliczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Aniu nie zdążyłam napisać ale kciuki trzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Aniu mega ogromne, chociaż spóźnione gratulacje PRZEPROWADZKI !!!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Super wieści !!! Ale lecisz z tym koksem. Ja pamiętam naszą pierwszą noc ... brrr... Piec się zepsuł i mieliśmy 13 stopni w całym domu. Chciałam wracać starego do domu. U nas było podobnie My się przeprowadziliśmy 6 stycznia, dzieciaki u babci. Miały dojechać 7 a w piecu zaciął się ślimak i d.....a. W domu mieliśmy też około 15st. Na szczęście po całym dniu i pół nocce spędzonej na rozgryzaniu pieca udało się i dzieciaki 8 mogły dojechać do ciepłego domu.. Ale co się wymarzłam to wymarzłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.10.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Wpadam na chwilę i zaraz wypadam, bo stolarz będzie kuchnię kończył Na razie znalazłam trzy wpadki. I żadna nie do poprawienia Wyników egzaminu jeszcze nie ma, ale dostęp do materiałów w trakcie oraz pełna współpraca między zdającymi zrobiły, mam nadzieję, swoje Ściskam Was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.10.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Założę się, że tylko Ty te wpadki widzisz Ściskam w odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 31.10.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Cholera, za małą chałupę kupiliśmy Po tygodniu mieszkania się nie mieszczę Hehe, ja się jeszcze nie przeprowadziłam, a już widzę, że normalnie nie mam miejsca . Nie wiem, czy to fizycznie możliwe - niby żadnych wnętrzności (w sensie - papiery, książki, naczynia, ciuchy i inne drobiazgi) nie przybywa, niby szafek / regałów będzie więcej, a widzę, że ciężko będzie z upchaniem 42 metrów na stu . Ech, może wynajmę strych nad nami na graciarnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 31.10.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ania tak spokojnie o tych wpadkach napisałam, że pewnie właśnie tak jest, że to takie czepialsko-niezauważalne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 31.10.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 narendil, z lekkim opóźnieniem gratuluję przeprowadzki! 3mam kciuki za kuchnię i stolarza, żeby niczego ponad normę nie zmajstrował .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.10.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Aniuoj tam, ile wpadek u mnie, to nie zliczęegzamin na pewno masz zadany, zdolna bestia z ciebie,i czekamy na stolarza, kuchnię i jakies fotki? jedną chociaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts