Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anka ty jestes THE BEST

po przeczytaniu twojego postu u Ane3ki

pobeczałam sie ze śmiechu i rozmazałam cały tusz pod oczami http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif

Ja własnie wczoraj zrobiłam pierwsze podstrzyzyny Lence :eek: I powiem tak - dziękuje Bogu, ze ma mocno krecone włosy bo nie widać :rotfl:

Anka - Ty juz tutaj nie przyjdziesz???!!!! :mad: Zrobiłas nas normalnie jak hazelka :(

Kochane, jestem, jestem. Wprawdzie z doskoku, ale jestem i nigdzie się nie wybieram :p Za dobrze mi z Wami.

Internetu w domu nie ma. Jak przyjdę do pracy, to nie wiem w co ręce włożyć.

W domu roboty nie ubywa.

Jakuba nie ma komu sprzedać, a jakiekolwiek zajęcie z nim trwa 3 razy dłużej.

Cholera, za małą chałupę kupiliśmy :p

Po tygodniu mieszkania się nie mieszczę :rotfl:

Obiecuję zdjęcia w przyszłym tygodniu, jak tylko da się przejść z aparatem normalnie :p

Chociaż na razie, to nie ma czego oglądać :(

pobeczałam sie ze śmiechu i rozmazałam cały tusz pod oczami http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif

Mi tam wtedy do śmiechu nie było :p

Ja własnie wczoraj zrobiłam pierwsze podstrzyzyny Lence :eek: I powiem tak - dziękuje Bogu, ze ma mocno krecone włosy bo nie widać :rotfl:

Szczęściara :rotfl:

Ania do syfonu reduktor kup. Miałam ten sam problem przy bidecie.

Aniu, a jakiegoś linka mogę prosić?

Bo ja już się gubię w hydraulice.

Sami podłączyliśmy pralkę, zmywarkę, zlew i tymczasowo umywalkę.

W Castoramie na dziale z kolankami i syfonami aż się boję pokazywać :p

Mąż powiedział, że idioty nie będzie z siebie robić, więc padło na mnie :rotfl:

Zresztą inne działy też mam nieźle opanowane.

Mój jedyny egzamin z bhp zdawałam bardzo dawno temu i facet mnie spytał, czego nie mozna wkładac do wagonu jak stoi na torach ???? No ja zrobiłam takie wielkie oczy i oczywiście nie odpowiedziałam :bash:

A on - głowy, bo jak pociąg ruszy to straci pani głowę :lol2: Na szczęscie to dowcipnis był i mi zaliczył mi egz bez problemu :)

Mam nadzieję Aniu, ze Ty tez juz jesteś po (nie PO) i zaliczyłaś :)

Super wieści !!! Ale lecisz z tym koksem.

Ja pamiętam naszą pierwszą noc ... brrr... Piec się zepsuł i mieliśmy 13 stopni w całym domu. Chciałam wracać starego do domu.

U nas było podobnie ;) My się przeprowadziliśmy 6 stycznia, dzieciaki u babci. Miały dojechać 7 a w piecu zaciął się ślimak i d.....a. W domu mieliśmy też około 15st. Na szczęście po całym dniu i pół nocce spędzonej na rozgryzaniu pieca udało się i dzieciaki 8 mogły dojechać do ciepłego domu..

Ale co się wymarzłam to wymarzłam...

Wpadam na chwilę i zaraz wypadam, bo stolarz będzie kuchnię kończył :rolleyes:

Na razie znalazłam trzy wpadki. I żadna nie do poprawienia :(

Wyników egzaminu jeszcze nie ma, ale dostęp do materiałów w trakcie oraz pełna współpraca między zdającymi zrobiły, mam nadzieję, swoje :)

Ściskam Was wszystkie :hug:

Cholera, za małą chałupę kupiliśmy :p

Po tygodniu mieszkania się nie mieszczę :rotfl:

Hehe, ja się jeszcze nie przeprowadziłam, a już widzę, że normalnie nie mam miejsca ;). Nie wiem, czy to fizycznie możliwe - niby żadnych wnętrzności (w sensie - papiery, książki, naczynia, ciuchy i inne drobiazgi) nie przybywa, niby szafek / regałów będzie więcej, a widzę, że ciężko będzie z upchaniem 42 metrów na stu :p. Ech, może wynajmę strych nad nami na graciarnię?