slonko 31.10.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 hej Gratuluje przeprowadzki Piekne drzwi podobaja mi sie biale drzwi i szare sciany cudne polaczenie Czekam na kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.10.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Andzia przypomniałam sobie jeszcze, że jest taki łącznik syfonów z odpływami tylko wymiary trza sprawdzić by dopasować no chyba ze juz rozwiązaliście ten problem po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Aniupewnie wyolbrzymiasz i te wpadeczki to jakiś pikuś trzymam kciukasy za pozytywny wynik z egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Aniu mam nadzieję że te wpadki to jakieś malutkie są, co? Ty pewnie ostro działasz w mieszkanku Też czekam na zdjęcia Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.11.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dziewczęta zaglądnijcie - potrzebna pomoc: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-splonal-dom- Aniu przepraszam za off topa, ale sprawa poważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.11.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Założę się, że tylko Ty te wpadki widzisz Ściskam w odpowiedzi Że tylko ja widzę, to przecież oczywiste Ale niestety widzę Hehe, ja się jeszcze nie przeprowadziłam, a już widzę, że normalnie nie mam miejsca . Nie wiem, czy to fizycznie możliwe - niby żadnych wnętrzności (w sensie - papiery, książki, naczynia, ciuchy i inne drobiazgi) nie przybywa, niby szafek / regałów będzie więcej, a widzę, że ciężko będzie z upchaniem 42 metrów na stu . Ech, może wynajmę strych nad nami na graciarnię? Wiedziałam, że dużo nas łączy Tylko ja, nie mam strychu nad sobą... Ania tak spokojnie o tych wpadkach napisałam, że pewnie właśnie tak jest, że to takie czepialsko-niezauważalne:P W tym sęk, że mi psują symetryczną koncepcję kuchni narendil, z lekkim opóźnieniem gratuluję przeprowadzki! 3mam kciuki za kuchnię i stolarza, żeby niczego ponad normę nie zmajstrował .. Dzięki! Jak mu się siedzi nad głową, to nie jest tak źle. Aniu oj tam, ile wpadek u mnie, to nie zliczę egzamin na pewno masz zadany, zdolna bestia z ciebie, i czekamy na stolarza, kuchnię i jakies fotki? jedną chociaż ? Fotka będzie w środę Pan Janek we wtorek ma kłaść płytki i dopiero wtedy folię z frontów zedrę. hej Gratuluje przeprowadzki Piekne drzwi podobaja mi sie biale drzwi i szare sciany cudne polaczenie Czekam na kuchnie Hej! Dziękuję. Kocham swoje szare ściany i białe drzwi Andzia przypomniałam sobie jeszcze, że jest taki łącznik syfonów z odpływami tylko wymiary trza sprawdzić by dopasować no chyba ze juz rozwiązaliście ten problem po swojemu O, dzięki! Jeszcze nic nie kombinowaliśmy, bo mąż mi się zbuntował Na razie znalazłam kolanka chromowane, ale tylko pod kątem prostym są. Jasny gwint, jeszcze chwila a podłączenie wyjdzie drożej niż umywalka Aniu pewnie wyolbrzymiasz i te wpadeczki to jakiś pikuś trzymam kciukasy za pozytywny wynik z egzaminu Dzięki Karolka Jeśli niezgodność z moim wymarzonym ideałem uznamy za pikuś, to masz rację Aniu mam nadzieję że te wpadki to jakieś malutkie są, co? Ty pewnie ostro działasz w mieszkanku Też czekam na zdjęcia Buziaki Działam pomału. Jakieś zmęczenie mnie dopadło. I plączący się pod nogami Jakub. Nie wiem, co gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.11.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dziewczęta zaglądnijcie - potrzebna pomoc: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-splonal-dom- Aniu przepraszam za off topa, ale sprawa poważna. O rety... Nelli to taka ciepła dobra osóbka... Koniecznie coś musimy zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.11.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Sporo osób się włączyło do pomocy, więc odrobinę będzie Im lżej w tej kiepskiej sytuacji Aniu ja rozumiem, że nawet drobne rzeczy mogą wkurzać, więc nieplanowana asymetria w kuchni ma prawo budzić Twój sprzeciw. Może pokaż o co chodzi to Ci napiszemy, że nie jest tak źle, jak mogłoby się wydawać Albo... całym babińcem zaatakujemy pana od kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ania - sprawa pilna Czy mucha (lampa ofkors) ma regulacje długośći? Popatrz na to zdjęcie http://img195.imageshack.us/img195/3706/403075513mucha.jpg Uploaded with ImageShack.us Obie lampy różnią się odległością od zgrubienia (w kółku) do klosza. Czy to zgrubienie to jakieś luzowanie/zaciskanie umozliwiające regulacje długości drążka????????? Przymierzam się do zakupu ale ten szczegół dosyć istotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.11.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ojacie, ale wieści :o:o Wydawało mi się, że chwilkę nie byłam, a WY JUŻ MIESZKACIE??? :wave: Dużo, dużo szczęścia na nowym... Też czekam na fotki i przebieram nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.11.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Aniu zmęczenie przy takim tempie jak ostatnio miałaś to norma Już niedługo dojdziesz ze wszystkim do ładu i składu Czekam cierpliwie na zdjątka Miłego i udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.11.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Aneczko, nadrabiam zaległosci i co widze? Przeprowadzka??? Ale zleciało szybko....ja zatrzymałam sie na etapie...czekaj, czekaj...wstyd sie przyznac na jakim..... no w kazdym razie sciskam mocno i gratuluję! Lecę poszukac jakis fotek.... EDIT: nie znalazłam, no to czekam razem ze wszystkimi:rolleyes: Edytowane 3 Listopada 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.11.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Anula, robi się nerowo! Ludzie czekają na foty! Dawaj, no ile można siedzieć z zapałkami w oczach przy kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 03.11.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Gratuluję ekspresowej przeprowadzki Czekam na Twoją wyśnioną kuchnię... nie wspominaj o wpadkach to nikt nie zauważy... a Ciebie podniesie na duchu, że tak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 nieco spóźnione gratulacje z okazji przeprowadzki i oby krasnoludki pomogły Wam się szybko rozpakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.11.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ania - sprawa pilna Kinga, tak, mucha ma niewielką regulację długości. Tak jakieś 20 cm, o ile dobrze pamiętam Robiłam pepe swego czasu zdjęcia, może Ci się przydadzą: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.11.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Aniu ja rozumiem, że nawet drobne rzeczy mogą wkurzać, więc nieplanowana asymetria w kuchni ma prawo budzić Twój sprzeciw. Może pokaż o co chodzi to Ci napiszemy, że nie jest tak źle, jak mogłoby się wydawać Albo... całym babińcem zaatakujemy pana od kuchni Pokażę, pokażę. W środę Będzie ładniej z płytkami. Ojacie, ale wieści :o:o Wydawało mi się, że chwilkę nie byłam, a WY JUŻ MIESZKACIE??? :wave: Dużo, dużo szczęścia na nowym... Też czekam na fotki i przebieram nóżkami Dziękuję Aniu zmęczenie przy takim tempie jak ostatnio miałaś to norma Już niedługo dojdziesz ze wszystkim do ładu i składu Czekam cierpliwie na zdjątka Miłego i udanego dnia Aguś, dzięki! Już widzę, że pomału wychodzimy na prostą. Nawet mega katar nie jest w stanie zadusić całkowicie mojego optymizmu Aneczko, nadrabiam zaległosci i co widze? Przeprowadzka??? Ale zleciało szybko....ja zatrzymałam sie na etapie...czekaj, czekaj...wstyd sie przyznac na jakim..... no w kazdym razie sciskam mocno i gratuluję! Lecę poszukac jakis fotek.... EDIT: nie znalazłam, no to czekam razem ze wszystkimi:rolleyes: hazelku! W końcu jesteś Gdzieś Ty się podziewała? Mam nadzieję, że nie znikniesz! Po zdjęcia zapraszam w środę Anula, robi się nerowo! Ludzie czekają na foty! Dawaj, no ile można siedzieć z zapałkami w oczach przy kompie? Andzia, wyciągaj te zapałki Jeszcze nie pora Gratuluję ekspresowej przeprowadzki Czekam na Twoją wyśnioną kuchnię... nie wspominaj o wpadkach to nikt nie zauważy... a Ciebie podniesie na duchu, że tak powinno być Zdaję sobie sprawę, że możecie tych wpadek nie zauważyć. Ale mnie one drażnią. Mąż prawie oczy wypatrzył Dopiero jak mu palcem pokazałam, to zrobił mądrą minę. Ale głowy nie dam sobie uciąć, że widzi co jest nie tak. nieco spóźnione gratulacje z okazji przeprowadzki i oby krasnoludki pomogły Wam się szybko rozpakować Dzięki! Krasnoludki się w ten weekened spisały. Wszystkie kartony rozpakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.11.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nadaję od rodziców, bo mamie garnki przywiozłam. Na indukcję żaden dotychczasowy nie pasuje Na razie mamy jeden. Jest wesoło Ale grunt, że działa. Dzisiaj rozpakowaliśmy ostatnie pudła. Wszystko znalazło w końcu swoje miejsce. Mam piękny składzik. Dałam upust swojej miłości do pudełek i zakupiłam kilkanaście sztuk takich: http://gitmeble.pl/environment/cache/images/300_300_productGfx_c83892733ce2a07869ebdd5b83f14f7d.jpg i takich: http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/586/1241586/product/pudlo-kratka-global-pak,big.jpg Mąż nawet nie pisnął ============= Będziemy robić szafę Dwie szafy. Mąż po usłyszeniu cen stwierdził, że za taką kwotę da radę Zrobimy środki, a drzwi kiedyś się dorobi. Zmykam do domu. Domu bez internetu Jutro kolejny pracowity dzień. Ściskam Was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Wesołe masz to gotowanie w jednym garnku... Dziewczyny zajrzyjcie di naszej forumowej Nell http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?255-Nelli-Sza-sp%C5%82on%C4%85%C5%82-dom-%28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.11.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kinga, tak, mucha ma niewielką regulację długości. Tak jakieś 20 cm, o ile dobrze pamiętam Robiłam pepe swego czasu zdjęcia, może Ci się przydadzą: KLIK Aniu - wielkie dzieki Deyzja zapadła - będą 3 muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts