1976pinacolada 04.11.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Na razie mamy jeden. Jest wesoło Zrobimy środki, a drzwi kiedyś się dorobi. Bigos na okrągło ?? No to musi być wesoło My w środe jedziemy po PAX-a a drzwi kiedys tam dorobimy Jak mi sie koncepcja kolorystyczna gabinetu wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Aniu ładniusie te pudełka ;)ja tez potrzebuję nowej szafy więc może jak twój Mąż juz się upora z szafa u Was Podeslesz Go do mnie , cio? z gotowaniem w jednym garnku to musi byc wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.11.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 o ja cie, ale gnacie!!!!! z garnkami miałam to samo...nie wspomnę, że pół roku wcześniej "robiłam" nową kuchnię w poprzednim lokum i nabyłam dwa komplety tefal ingenio...troszkę nie przemyślałam, że możemy się wyprowadzić i niemieć gazu ...kupiłam w sumie chyba najtańszy zestaw w makro, na przeczekanie...i mam go do tej pory ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Wiecie co... bigosu to w jednym garnku się nie da ugotować... ja używam tyle ile składników, nie mówiąc, że gotuję go w 2 jeden 6 litrów drugi 10 litrowy.. bo ja jak zawsze duuużo gotuję... Ale, żeby codziennie np ziemniaki z kefirem.. no to znudziło by się... Ania.. do I. po gary.. one działają na indukcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jest dużo dań jednogarnkowych a sądząc po umiejętnościach Ani to sobie daje radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tak, z garnkami jest problemik jak się przechodzi z gazówki na indukcę. NA szczęście w I. kupiliśmy 365+ spisują się super. TEraz jeszcze muszę dokupić kilka tańszych, mniejszych. Jako że ja wszystko co się da to do zmywary wkłądam - więc nie przywiązuję wagi do urodu garnków. Mają być praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 05.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Oj tam, dań jednogarnkowych jest cała masa! Ania da rade:) tutaj kilka przepisów:http://gotowanie.onet.pl/sztuka-kulinarna,643/pyszne-potrawy-jednogarnkowe,34731.html Ileż to czasu do tej środy jeszcze musi upłynąć... ja już czekam NIEcierpliwie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 05.11.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dziewczynki kochane dzis w Lotto do wygrania 50 okrągłych banieczek !!!!!!! Bardzo proszę o zagranie i w przypadku wygrania o podzielenie się ze mną Wystarczy mi tylko jedna banieczka Najpierw proszę posłuchać hymnu wszystkich budujących i urządzających się a potem grzecznie do kolekturek. Za pomoc serdecznie dziękuję i pozdrawiam Anka ( można powiedzieć, że to taka akcja charytatywna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Siner.. zajrzyj do Nielli Sza... Jej i Jej rodzinie to by dopiero było potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 05.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 wiem Arniko, wiem ............Jak wygramy to i Ją też wspomożemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ooo to i ćwiarteczkę postawimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.11.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tak, z garnkami jest problemik jak się przechodzi z gazówki na indukcę. NA szczęście w I. kupiliśmy 365+ spisują się super. TEraz jeszcze muszę dokupić kilka tańszych, mniejszych. Jako że ja wszystko co się da to do zmywary wkłądam - więc nie przywiązuję wagi do urodu garnków. Mają być praktyczne. mirela99 a myjesz je w zmywarce? Nie rysują Ci się? Ja też zakupiłam cały komplet i już tyle inwektyw pod ich adresem poleciało, że zdziwiłam się iż tyle znam. Aktualnie rozpoczęłam walkę z reklamacją (brak paragonów) - zobaczymy co będzie. Wiem, że sporo osób ma z nimi kłopot bo się rysują i... rdzewieją... Dziewczęta tak informacyjnie - może się komuś przyda. Jeśli nie macie paragonów na jakieś zakupy z Ikei, a podczas zakupów pokazywałyście kartę Ikea Family i zakupy znajdują się w "liście zakupów" po zalogowaniu to można spokojnie składać reklamacje na tej podstawie. Sprawdzone. Aniu - kiedy ten internet w domku będzie? Bo my sępy na fotki czekamy. Trzymajcie się cieplutko. I jak ktoś trafi te 50 baniek to prośba o podzielenie się z Nelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.11.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Właśnie się ostatnio zdziwiłam kiedy zobaczyłam swoje zakupy z 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.11.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ja mam od 2008. To był dopiero kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.11.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jest wesoło Szczególnie, że posiadany garnek to taki: http://www.mediamarkt.pl/temp/thumbs/1/180c310556c23c416ea7267c8dfd1ebd.jpg?1352120488682 20 centymetrów średnicy, pojemność 2.8 litra. Maleństwo Długo tak nie pociągniemy I, czego się nie spodziewałam, okrutnie brakuje mi piekarnika. Trzeba będzie zaskórniaków szukać... W Lotto nie gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 mirela99 a myjesz je w zmywarce? Nie rysują Ci się? Ja też zakupiłam cały komplet i już tyle inwektyw pod ich adresem poleciało, że zdziwiłam się iż tyle znam. Aktualnie rozpoczęłam walkę z reklamacją (brak paragonów) - zobaczymy co będzie. Wiem, że sporo osób ma z nimi kłopot bo się rysują i... rdzewieją... Dziewczęta tak informacyjnie - może się komuś przyda. Jeśli nie macie paragonów na jakieś zakupy z Ikei, a podczas zakupów pokazywałyście kartę Ikea Family i zakupy znajdują się w "liście zakupów" po zalogowaniu to można spokojnie składać reklamacje na tej podstawie. Sprawdzone. . Nie no, przestań. Wali mnie czy sa porysowane czy nie. Dla mnie najważniejsze żeby do zmywary weszły i tyle. Kupiłam tanie garnki to i się nie czepiam. Teraz wszystkie drewniane akcesoria wymieniam na plastiki i silikony i sru do zmywarki. To samo patelnie. Nie kupowałam drogich z tefala tylko z I. I się nie przejmuję czy teflon złazi czy nie. Po prostu po 3 latach kupię nową z I, tańszą o połowę niż np.z Tefala. Nie mam jeszcze patentu na tarkę (bo z przeciskarną do czosnku sobie poradziłam). Nigdy nie przywiązywałąm wagi do garów. Choć gotować kocham i gdybym mogła to całymi dniami bym w kuchni urzędowała. A z reklamacją mam problem, bo nie dość że nie mam paragonu to w dodatku nie kupowałam na kartę I. A mam do wymiany dozowniki na mydło -TRAGEDIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.11.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dzisiaj się okazało, że płytki dostępne od ręki są na zamówienie. Nie wiem jakim cudem, ale w Leroy Merlin zgubili kilkanaście kartonów gresu Jednym z błędów stolarza było powieszenie szafek za nisko. Umawiałam się z nim na 60,5 cm (gres to 60-tka). Jest 59,5. I dzięki temu będę z każdej płytki gresu ścinać 1 cm Super, co nie? Nie do poprawienia raczej, bo część szafek była dorabiana. I wiszą pod samym sufitem. Po prostu ktoś nie umie liczyć... Pan Janek odwołany. Zdjęć kuchni z płytkami nie będzie. Do momentu ułożenia płytek nie zerwę folii z drzwiczek. A nie sądzę, że chciałybyście oglądać zafoliowane fronty. Na pocieszenie pokażę Wam kawałek garderoby. Cieszycie się? O, i biblioteczkę mogę Wam pstryknąć. Ale to już nie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nie no, przestań. Wali mnie czy sa porysowane czy nie. Dla mnie najważniejsze żeby do zmywary weszły i tyle. ja mam takie samo podejście...co sie nie nadaje do zmywary ...nie mieszka z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 to męża i dziecko mam wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 ja swojemu dałam warunek ze jak sie nie nadaje do zmywary to musi chociaz z niej wyjmować gary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts