nemi 05.11.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Zdrowe podejście mirela. Ja też praktycznie wszystko myję w zmywarce i właśnie w tych garach wkurza mnie to rysowanie. I chyba mugatka jeszcze pisała, że rdzewieją trochę... Kiepsko w każdym razie - zobaczymy co będzie z reklamacją. Patelnię mam i Tefala (która ma już chyba ze 3 lata i nic się z teflonem nie porobiło) i z Ikei - tu trzeba się nastawiać na częste wymienianie, bo nie są tak trwałe, ale i dużo tańsze. Na porysowanym teflonie raczej się nie powinno smażyć. Aniu a ja jestem strasznie ciekawa biblioteki waszej. Bardzo, bardzo. Więc czekam na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.11.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.11.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) ale żeś poszczuła....no no no...jedno zdjątko!!! a mnie jakoś to mycie garów w zmywarce nie wychodzi!!! zawsze szkoda mi miejsca a patelnia, np. po jajecznicy to mi się niejednokrotnie domyć nie chce!!! no i jadę ręcznie.... a z tym porysowanym teflonem, to ponoć nie na żarty. każda rysa, teoretycznie, dyskwalifikuje patelnię do dalszego jej używania....przoblem, że mnie się te rysy jakoś tak same robią. niby metalem nie szoruję, a zawsze jakaś mi wyskoczy na tefalu... Edytowane 5 Listopada 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.11.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dobry wieczór ,biorę się za nadrabianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 patelnie z I to wymienialam bardzo czesto, strasznie sie rysuja. ostatnio zainwestowalam (ale juz nie w I) w patelnie ceramiczne, no bajka po prostu. nic sie nie rysuje, smazenie szybsze i duuuzo mniej tluszczu sie zuzywa. juz nigdy wiecej nie kupie teflonowych patelni. zastanawiam sie nad wymiana wszystkich garow na ceramiczne o ile takowe sa w przystepnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.11.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu Ty to potrafisz trzymać ludzi w napięciu Pozdrówki i buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.11.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu no to poszalałaś ze zdjęciami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.11.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Mi się patelnia z I nie rysuje (tylko uważam czym mieszam). RAczej w zmywarce teflon się ściera. A ceramiczne możne w zmywarce ? A co do rdzewienia ... jak czytałam instrukcję obsługi ZMYWARKI to jak rdzawe plamy zostają to znaczy że coś jest nie tak może za mało soli (nie używam 3w1 tylko sól i nabłyszczacz osobno, jednak zmieniam w zmywarce pobór soli bo mam miękką raczej wodę). Mi garnki nie rdzewieją, rdzewieją za to supertanie noże. Akurat noże to sobie muszę kupić dobre, i niestety będe myś ręcznie. Czekamy na fotki :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.11.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Spóźnione ale wieeelkie http://www.infloral.pl/murator/bighug.gif GRATULACJE! To była ekspresowa akcja Mieszkanko wygląda super, szczególnie biblioteczka i drzwi fajne a gazetowe pudła to gdzie Pani wyszukała? pasowały by do mojej przyszłej szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.11.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ceramiczne nie bardzo do zmywary, podobnie jak teflonowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu no to poszalałaś ze zdjęciami:D :rotfl: Hej Aniu, piękny ten kawałeczek garderoby, szkoda, ze taki malutki:P Nie fajnie wyszło z tymi płytkami- dodatkowa robota:bash: ale jak zwykle ze wszystkim sobie poradzisz śpiewająco. Trzymam kciuki:hug: ps. Patelni nie powinno się myć w zmywarkach, bo się ścierają, a ceramiczne w szczególności- tracą swoje nieprzywierające właściwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ja mam takie samo podejście...co sie nie nadaje do zmywary ...nie mieszka z nami to męża i dziecko mam wymienić? Koty zostają, rozumiem? U nas jest podobnie. Nie kupuję niczego czego nie da się myć w zmywarce. Nie po to ją kupiłam, żeby stać przy zlewie. Mimo, iż zmywanie bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Spóźnione ale wieeelkie http://www.infloral.pl/murator/bighug.gif GRATULACJE! To była ekspresowa akcja Mieszkanko wygląda super, szczególnie biblioteczka i drzwi fajne A dziękować, dziękować a gazetowe pudła to gdzie Pani wyszukała? pasowały by do mojej przyszłej szafy A na łobrazek się nie chciało kliknąć Ale w sumie może i lepiej, bo w tym sklepie strasznie drogo. Ja swoje kupiłam w sklepie BRW. 18,99 za dwie sztuki 42X32X32cm, 12.99 za dwie sztuki 32X25X18,5cm. Na Allegro też są I w Castoramie, ale tam w kolorze kartonowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu a ja jestem strasznie ciekawa biblioteki waszej. Bardzo, bardzo. Więc czekam na foty. ale żeś poszczuła....no no no...jedno zdjątko!!! Aniu Ty to potrafisz trzymać ludzi w napięciu Aniu no to poszalałaś ze zdjęciami:D Czekamy na fotki :popcorn: Nie pękły Wam brzuszki od popcornu? Jako, że na jutro muszę przygotować prezentację siedzę w pracy Korzystając z okazji wrzucę kilka fotek. Drogie Panie, wiele ujęć jednej biblioteki 20 października wyglądało to tak: A od kilku dni: Nie zwracamy uwagi na narożnik naznaczony kocim pazurem Powinien być prawy, a jest lewy. Albo odwrotnie Kiedyś się wymieni. Chociaż mąż twierdzi, że ten jest najwygodniejszy i najlepsiejszy na świecie I tak jestem pod wrażeniem, że zauważa potrzebę zmiany tapicerki Biorę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.11.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 A ja myslałam, ze mam pokaźną biblioteczkę... Super ta sciana ksiązkowa Aneczko Trójnóg -baaaardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Rany bossskie! Bosssko! Ja swoją książkową ścianę nadal oglądam w formie wizualek PS. pytałam w dziekanacie o krzesła-skoczki, które tam widziałam przed remontem. Niestety, barbarzyńcy i abnegaci wysłali je w kosmos pod postacią paru kilodżuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 06.11.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 no kochana ładnie, ładnie patrzę na te sterty książek z politowaniem.... kiedy to wszystko przeczytaliście ? A może to tylko designerska dekoracja ? NIENAWIDZĘ CZYTAĆ!!!!! - i się tego nie wstydzę Tak mam i już.... przynajmniej przy wirtualnej przeprowadzce nie będzie trzeba zatrudniać Pudziana do dźwigania makulatury. hazel dostałaś ode mnie priva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.11.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 muchy supcio i nogaaa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.11.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Chyba siłą byś musiała mnie wyrzucać gdybym przypadkiem do Ciebie trafiła Tyle "makulatury" do przeczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.11.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ania wróciła Zbiór ksiązek IMPONUJĄCY Ja jutro jade po PAX-a i jak złozymy to wreszcie zwieziemy nasz zbiór. Zbiorek raczej. Zbioruniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts