Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie no, półki jak półki, nic nazwyczajnego, zwykła Ikea ;).

Ale ten księgozbiór !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jej ....... a ja debilka po bibliotekach latam. Koniec.Zaczynam kolekcjonować książki (mój mąż po każdej swojej wypłacie kupuje 3-5 płyt, ja muszę tak z książkami zrobić)

Wspaniale u Ciebie. Kocham towarzystwo książek. I jeszcze muchy, i inne cudności ....

Patrząc na Twoją biblioteczkę mam przed oczami - taką samą biblioteczkę mojego męża w jego rodzinnym doku, którą cały czas mówi, że chce przywieść jak już będziemy mieli swoje mieszkanie.... tylko u mnie nie ma na to miejsca:(

Super ten salon wygląda - dokładnie w Twoim stylu! Chyba dobrze się tam czujecie, co?:)

PS. jak będziesz miała chwilkę to zajrzyj do mnie, bo czeka kilka obiecanych zdjęć (a później je będę usuwać)

A ja myslałam, ze mam pokaźną biblioteczkę...:jawdrop: :D

Super ta sciana ksiązkowa Aneczko:yes:

Trójnóg -baaaardzo mi sie podoba.:yes:

Dziękuję!

Nam też się podoba :yes:

Rany bossskie! Bosssko! Ja swoją książkową ścianę nadal oglądam w formie wizualek :(

Basia, ja Cię zaraz w te chude cztery litery kopnę :p

Może chociaż książki na razie przeprowadź? Tak po kartonie dziennie?

PS. pytałam w dziekanacie o krzesła-skoczki, które tam widziałam przed remontem. Niestety, barbarzyńcy i abnegaci wysłali je w kosmos pod postacią paru kilodżuli.

No wiecie co :mad:

no kochana ładnie, ładnie

patrzę na te sterty książek z politowaniem.... kiedy to wszystko przeczytaliście ? A może to tylko designerska dekoracja ?

NIENAWIDZĘ CZYTAĆ!!!!! - i się tego nie wstydzę :) Tak mam i już.... przynajmniej przy wirtualnej przeprowadzce nie będzie trzeba zatrudniać Pudziana do dźwigania makulatury.

Focha szczelę zaraz :p

Ja Ci dam designerską dekorację :p

Chociaż, za kasę która poszła na książki mogłabym sobie kilka niezłych designerskich gadżetów kupić.

Ania, my kochamy czytać. I musimy mieć książki w domu. Biblioteki nie dla nas :no:

muchy supcio :cool: i nogaaa jest :)

Muchy i noga dziękują :hug:

Ładnie wyglądają obok siebie te owady, co?

Chyba siłą byś musiała mnie wyrzucać gdybym przypadkiem do Ciebie trafiła ;) Tyle "makulatury" do przeczytania :)

Iiii tam, fotelik bym nawet udostępniła :lol2:

Ania wróciła :wave:

Jeszcze nie wróciła :( Z doskoku z pracy nadaję.

Nawet nie mam czasu u Was popisać :(

Zbiór ksiązek IMPONUJĄCY :rolleyes:

Ja jutro jade po PAX-a i jak złozymy to wreszcie zwieziemy nasz zbiór. Zbiorek raczej. Zbioruniek :oops: :lol2:

Od zbioruńku się zaczyna ;)

A PAXy nie za głębokie na książki?

Ania, nie wiem, czy sprawa garnków otwarta i czy sklep na I ze swoim asortymentem jest przez Was rozważany, ale mają od 9 do 12 promocję 15% taniej na wszystkie gary :D

Dzięki za info!

Garnki z IKEA mają jedną wadę. Metalowe uchwyty :(

Aniu, zbiór książek pokaźny! Biblioteczka mnie się bardzo podoba. Muszki i trójnóg tyż :)

Dziękuję rere :hug: Nam też!

No, Aniu, Ty już całkiem zadomowiona, ale fajowoo:D

No, książki są na swoim miejscu.

A szafy, zasłonki, piekarnik i cała masa innych rzeczy to już tylko drobiazgi :rotfl:

piękna biblioteka... kocham ten książkowy chaos :)

My też. W życiu bym nie ustawiła książek kolorami :lol2:

Aniu,biblioteczka imponująca :cool:

Dzięki Olu :hug:

Ściana książkowa to moje niedościgłe marzenie, tylko kiedy Ty kupowałaś książki ja ganiałam po bibliotekach :) dlatego z zazdrości będę oglądać srylion razy i ślinić się na laptopa :)

Oglądaj, oglądaj.

Może zaczniesz więcej kupować :rolleyes:

Aniu

:jawdrop::jawdrop:FANTASTYCZNIE

zazdraszczam przeokrutnie tej biblioteki

moje zbiory póki co kisza się w kartonach :bash:

No jak tak można? Karola, kupuj dechy i zbijaj regały!

Aneczko,

Ale ładnie wizki przełożyłaś na rzeczywistość :). Biblioteczka świetnie się prezentuje :yes:

Dziękuję Ewuś :hug:

Jest dokładnie tak jak miało być. Nieskromnie powiem, że to mi się udało.

nie no, półki jak półki, nic nazwyczajnego, zwykła Ikea ;).

Ale ten księgozbiór !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jej ....... a ja debilka po bibliotekach latam. Koniec.Zaczynam kolekcjonować książki (mój mąż po każdej swojej wypłacie kupuje 3-5 płyt, ja muszę tak z książkami zrobić)

Wspaniale u Ciebie. Kocham towarzystwo książek. I jeszcze muchy, i inne cudności ....

Mirelko, koniecznie działaj w tym kierunku.

Na mnie widok książek wpływa uspokajająco. I dlatego postawiliśmy nasz narożnik zawalidrogę w taki sposób - żeby je widzieć.

My co miesiąc wypłacamy sobie kieszonkowe, które idzie na książki :rotfl:

I tym sposobem, co miesiąc przybywa kilka pozycji.

A muchy też lubię.

I trójnóg. Mąż co na niego spojrzy to się śmieje, że normalna baba kupiłaby sobie jakieś szmaty na pocieszenie. A ja lampę :lol2:

Patrząc na Twoją biblioteczkę mam przed oczami - taką samą biblioteczkę mojego męża w jego rodzinnym doku, którą cały czas mówi, że chce przywieść jak już będziemy mieli swoje mieszkanie.... tylko u mnie nie ma na to miejsca:(

Super ten salon wygląda - dokładnie w Twoim stylu! Chyba dobrze się tam czujecie, co?:)

Nie, no kilka regalików miejsce się znajdzie.

Pamiętasz proponowałam Ci zabudowanie sofy dookoła książkami :) O ile pamiętam, to miała stać przy ścianie.

PS. jak będziesz miała chwilkę to zajrzyj do mnie, bo czeka kilka obiecanych zdjęć (a później je będę usuwać)

Zajrzałam na szybko. Cudnie wyglądasz :yes:

Jest naprawdę super z tą ścianą książkową :yes:

Bardzo klimatycznie i tak po Waszemu :yes:

Dzięki pysiaczku :hug:

Jest dokładnie tak jak piszesz - po naszemu.

Aniu pięknie u ciebie ale jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie pomyślałam" k..... kto to wszystko wniósł na górę":rotfl:

Dzięki!

reni, jak to kto? Mój mąż :lol2:

Na szczęście mamy windę.

Wow ale biblioteka :jawdrop: Książki nadają cały charakter wnętrzu :yes:

:hug:

A ja dostałam dwa foteliki podobne do tego stojącego przy biurku i nie mam pomysłu co z nimi zrobić :rolleyes:

Zawsze możesz je oddać mi :lol2:

Mąż mnie zabije. Ale ja tak kocham krzesła i lampy :rolleyes:

ja mam takie samo podejście...co sie nie nadaje do zmywary ...nie mieszka z nami :rolleyes:

święta racja !!! Mnie też nie interesuje czy garnek jest porysany w mniejszym czy większym stopniu, byle do zmywarki pasował.

A swoją drogą używam swoich 365 prawie rok i jakoś specjalnie nie widzę by miały rysy a gotuję sporo...

Aniu na jednym garnku ?? podziwiam ;)

Biblioteka rewelacyjna... zazdroszczę, choć ja jestem bardziej maniaczką filmową niż książkową, ale czytać też lubię...

Edytowane przez atika

zrobiłam o tak http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n025.gif na widok książek na podłodze

księgozbiór imponujący, ja uwielbiam czytać, więc czytam i czytam forum codziennie :lol2:

raju ja swoje książki upchnęłam ledwo na kilku pólkach regału hemnes:oops:

fantastyczny salonik macie, i jaka śliczna nóżka przy lewitującym blaciku jest:)