wyanna 06.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ania, nie wiem, czy sprawa garnków otwarta i czy sklep na I ze swoim asortymentem jest przez Was rozważany, ale mają od 9 do 12 promocję 15% taniej na wszystkie gary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu, zbiór książek pokaźny! Biblioteczka mnie się bardzo podoba. Muszki i trójnóg tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 No, Aniu, Ty już całkiem zadomowiona, ale fajowoo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.11.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 piękna biblioteka... kocham ten książkowy chaos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Siner, co wiecej-ja na niego odpisałam:yes: Kinia...pytanie z serii głupich...co to "PAX"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Siner, co wiecej-ja na niego odpisałam:yes: Kinia...pytanie z serii głupich...co to "PAX"? szafa z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ahaaaa:DSiner, dostałaś pw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu,biblioteczka imponująca ahaaaa:D Siner, dostałaś pw? Olcia,coś mi się zdaje ,że miałaś u siebie pisać posta-giganta ,a Ty dalej po wątkach biegasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ściana książkowa to moje niedościgłe marzenie, tylko kiedy Ty kupowałaś książki ja ganiałam po bibliotekach dlatego z zazdrości będę oglądać srylion razy i ślinić się na laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 06.11.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 hazelko dostałam dopiero teraz... no ale dostałam dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.11.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu :jawdrop:FANTASTYCZNIE zazdraszczam przeokrutnie tej biblioteki moje zbiory póki co kisza się w kartonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.11.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aneczko, Ale ładnie wizki przełożyłaś na rzeczywistość . Biblioteczka świetnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 nie no, półki jak półki, nic nazwyczajnego, zwykła Ikea . Ale ten księgozbiór !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jej ....... a ja debilka po bibliotekach latam. Koniec.Zaczynam kolekcjonować książki (mój mąż po każdej swojej wypłacie kupuje 3-5 płyt, ja muszę tak z książkami zrobić) Wspaniale u Ciebie. Kocham towarzystwo książek. I jeszcze muchy, i inne cudności .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 07.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Patrząc na Twoją biblioteczkę mam przed oczami - taką samą biblioteczkę mojego męża w jego rodzinnym doku, którą cały czas mówi, że chce przywieść jak już będziemy mieli swoje mieszkanie.... tylko u mnie nie ma na to miejsca:( Super ten salon wygląda - dokładnie w Twoim stylu! Chyba dobrze się tam czujecie, co? PS. jak będziesz miała chwilkę to zajrzyj do mnie, bo czeka kilka obiecanych zdjęć (a później je będę usuwać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jest naprawdę super z tą ścianą książkową Bardzo klimatycznie i tak po Waszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Aniu pięknie u ciebie ale jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie pomyślałam" k..... kto to wszystko wniósł na górę":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.11.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wow ale biblioteka Książki nadają cały charakter wnętrzu A ja dostałam dwa foteliki podobne do tego stojącego przy biurku i nie mam pomysłu co z nimi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.11.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A ja myslałam, ze mam pokaźną biblioteczkę... Super ta sciana ksiązkowa Aneczko Trójnóg -baaaardzo mi sie podoba. Dziękuję! Nam też się podoba Rany bossskie! Bosssko! Ja swoją książkową ścianę nadal oglądam w formie wizualek Basia, ja Cię zaraz w te chude cztery litery kopnę Może chociaż książki na razie przeprowadź? Tak po kartonie dziennie? PS. pytałam w dziekanacie o krzesła-skoczki, które tam widziałam przed remontem. Niestety, barbarzyńcy i abnegaci wysłali je w kosmos pod postacią paru kilodżuli. No wiecie co no kochana ładnie, ładnie patrzę na te sterty książek z politowaniem.... kiedy to wszystko przeczytaliście ? A może to tylko designerska dekoracja ? NIENAWIDZĘ CZYTAĆ!!!!! - i się tego nie wstydzę Tak mam i już.... przynajmniej przy wirtualnej przeprowadzce nie będzie trzeba zatrudniać Pudziana do dźwigania makulatury. Focha szczelę zaraz Ja Ci dam designerską dekorację Chociaż, za kasę która poszła na książki mogłabym sobie kilka niezłych designerskich gadżetów kupić. Ania, my kochamy czytać. I musimy mieć książki w domu. Biblioteki nie dla nas muchy supcio i nogaaa jest Muchy i noga dziękują Ładnie wyglądają obok siebie te owady, co? Chyba siłą byś musiała mnie wyrzucać gdybym przypadkiem do Ciebie trafiła Tyle "makulatury" do przeczytania Iiii tam, fotelik bym nawet udostępniła Ania wróciła Jeszcze nie wróciła Z doskoku z pracy nadaję. Nawet nie mam czasu u Was popisać Zbiór ksiązek IMPONUJĄCY Ja jutro jade po PAX-a i jak złozymy to wreszcie zwieziemy nasz zbiór. Zbiorek raczej. Zbioruniek Od zbioruńku się zaczyna A PAXy nie za głębokie na książki? Ania, nie wiem, czy sprawa garnków otwarta i czy sklep na I ze swoim asortymentem jest przez Was rozważany, ale mają od 9 do 12 promocję 15% taniej na wszystkie gary Dzięki za info! Garnki z IKEA mają jedną wadę. Metalowe uchwyty Aniu, zbiór książek pokaźny! Biblioteczka mnie się bardzo podoba. Muszki i trójnóg tyż Dziękuję rere Nam też! No, Aniu, Ty już całkiem zadomowiona, ale fajowoo:D No, książki są na swoim miejscu. A szafy, zasłonki, piekarnik i cała masa innych rzeczy to już tylko drobiazgi piękna biblioteka... kocham ten książkowy chaos My też. W życiu bym nie ustawiła książek kolorami Aniu,biblioteczka imponująca Dzięki Olu Ściana książkowa to moje niedościgłe marzenie, tylko kiedy Ty kupowałaś książki ja ganiałam po bibliotekach dlatego z zazdrości będę oglądać srylion razy i ślinić się na laptopa Oglądaj, oglądaj. Może zaczniesz więcej kupować Aniu :jawdrop:FANTASTYCZNIE zazdraszczam przeokrutnie tej biblioteki moje zbiory póki co kisza się w kartonach No jak tak można? Karola, kupuj dechy i zbijaj regały! Aneczko, Ale ładnie wizki przełożyłaś na rzeczywistość . Biblioteczka świetnie się prezentuje Dziękuję Ewuś Jest dokładnie tak jak miało być. Nieskromnie powiem, że to mi się udało. nie no, półki jak półki, nic nazwyczajnego, zwykła Ikea . Ale ten księgozbiór !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jej ....... a ja debilka po bibliotekach latam. Koniec.Zaczynam kolekcjonować książki (mój mąż po każdej swojej wypłacie kupuje 3-5 płyt, ja muszę tak z książkami zrobić) Wspaniale u Ciebie. Kocham towarzystwo książek. I jeszcze muchy, i inne cudności .... Mirelko, koniecznie działaj w tym kierunku. Na mnie widok książek wpływa uspokajająco. I dlatego postawiliśmy nasz narożnik zawalidrogę w taki sposób - żeby je widzieć. My co miesiąc wypłacamy sobie kieszonkowe, które idzie na książki I tym sposobem, co miesiąc przybywa kilka pozycji. A muchy też lubię. I trójnóg. Mąż co na niego spojrzy to się śmieje, że normalna baba kupiłaby sobie jakieś szmaty na pocieszenie. A ja lampę Patrząc na Twoją biblioteczkę mam przed oczami - taką samą biblioteczkę mojego męża w jego rodzinnym doku, którą cały czas mówi, że chce przywieść jak już będziemy mieli swoje mieszkanie.... tylko u mnie nie ma na to miejsca:( Super ten salon wygląda - dokładnie w Twoim stylu! Chyba dobrze się tam czujecie, co? Nie, no kilka regalików miejsce się znajdzie. Pamiętasz proponowałam Ci zabudowanie sofy dookoła książkami O ile pamiętam, to miała stać przy ścianie. PS. jak będziesz miała chwilkę to zajrzyj do mnie, bo czeka kilka obiecanych zdjęć (a później je będę usuwać) Zajrzałam na szybko. Cudnie wyglądasz Jest naprawdę super z tą ścianą książkową Bardzo klimatycznie i tak po Waszemu Dzięki pysiaczku Jest dokładnie tak jak piszesz - po naszemu. Aniu pięknie u ciebie ale jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie pomyślałam" k..... kto to wszystko wniósł na górę":rotfl: Dzięki! reni, jak to kto? Mój mąż Na szczęście mamy windę. Wow ale biblioteka Książki nadają cały charakter wnętrzu A ja dostałam dwa foteliki podobne do tego stojącego przy biurku i nie mam pomysłu co z nimi zrobić Zawsze możesz je oddać mi Mąż mnie zabije. Ale ja tak kocham krzesła i lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.11.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) ja mam takie samo podejście...co sie nie nadaje do zmywary ...nie mieszka z nami święta racja !!! Mnie też nie interesuje czy garnek jest porysany w mniejszym czy większym stopniu, byle do zmywarki pasował. A swoją drogą używam swoich 365 prawie rok i jakoś specjalnie nie widzę by miały rysy a gotuję sporo... Aniu na jednym garnku ?? podziwiam Biblioteka rewelacyjna... zazdroszczę, choć ja jestem bardziej maniaczką filmową niż książkową, ale czytać też lubię... Edytowane 7 Listopada 2012 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.11.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 zrobiłam o tak http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n025.gif na widok książek na podłodze księgozbiór imponujący, ja uwielbiam czytać, więc czytam i czytam forum codziennie raju ja swoje książki upchnęłam ledwo na kilku pólkach regału hemnes:oops: fantastyczny salonik macie, i jaka śliczna nóżka przy lewitującym blaciku jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts