emiranda 08.11.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 No nie Dziewczynki z zapałkami tez bym nie lubiła czytać, nie lubie smutnych bajek, ale Grochola jest łatwa lekka i przyjemna i jeszcz raz mozna się przekonac na ile myślenie kobiety i mężczyzny jest odmienne, a najlepiej, że to my kobiety o tym wiemy, a faceci sobie z tego zupelnie nie zdaja sprawy A jesli chodzi o pisanie to ja nigdy nie dostawałam piatki z wypracowań, ktore czasami pisalam mojemu synowi w podstawówce , no bo on nie umial pisac wg mnie , z tym że jak on napisał to dostawał piatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.11.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aniu ja tak na szybko zostawiam opad szczeneczki http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif na widok biblioteczki. Muchy też bardzo mi się podobają Klimat w pokoju jest jedyny w swoim rodzaju Ściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.11.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 mirandziu...2 dni temu skończyłam Puc,Bursztyn i goście. Ksiązka trąci myszką chociażby ze względu na język. W trakcie czytania musiałam zmieniac słowa co by dziewczyny zrozumiały o co kaman.W moim przypadku chodzi o samą czynnośc czytania. Mam ogromne problemy ze skupieniem się na tekście. Po przeczytaniu pierwszych dwóch zdań, zapominam o czym czytałam i wracam do poczatku. Po kilku razach mam już dośc i rezygnuję. Kilka lat temu ktoś okreslił mnie jako wybiórczego dyslektyka - może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.11.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Rozumiem o co chodzi tez tak mam z czytaniem Wysłałam prv. Edytowane 8 Listopada 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Siner, uwielbiam jak piszesz. Aniu, biblioteka wypas. Barbe, ta półka pod sufitem rewelka! A Grocholę lubię jako odskocznię od zupełnie innych książek bo ja fan kryminałów jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ale masz książkową ścianę z przerwą na lapka Super wyszło. A czy to jest pokój biurowy czy salon i biuro + biblioteka razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.11.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aniu- jakaaaa biblioteka!!!!!! Cudowna, tyle książek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.11.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Siner, uwielbiam jak piszesz. Boskie rany taki komplement i to od kogo ? Od samej najwyższej i najjaśniejszej góry ! Dziękuję Ci yokasto ale nie bardzo wiem dlaczego. Bo pitygrylę bzdury czy też robię tu za wioskowego głupka a może za nie wyparzoną gębę......... Why? Ja się pytam ... why ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.11.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 emirando....... obiecuję i walę się tu w piersi, że będę mówiła ( palcyma) do Ciebie ALICJO !!!!!! Jeśli zapomnę o moim przyrzeczeniu niech mi wyskocza hemoroidy ... ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Siner, wioskowy głupek? To ja na wsi mieszkam . I nawet gór tu nie mam, choćby najjaśniejszych. Fakt, góra mi rośnie ale to nie o nią Ci chodziło . Więc o co Odpowiadając - za niewyparzoną gębę przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.11.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 dzięki... tak właśnie myślałam A co się stało z twoim dziennikiem? Byłam u ciebie kiedyś i cholera nic nie pamiętam. Przyznam szczerze, że Ja to już na tym forum dostaję jakiejs pomroczności jasnej. Nie pamiętam kto jest kto, u kogo byłam a u kogo nie, kto jest głupi i najlepiej do niego nie zaglądać A niech mi która spróbuje zmienić avatar to to to .... sama nie wiem co zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Możliwe, że byłaś. Chociaż sobie nie przypominam . Galerii nie ma od marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 09.11.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Czy mi się coś wydaje czy miały być zdjęcia kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.11.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Iiii tam, fotelik bym nawet udostępniła Oj... bo jeszcze zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.11.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A Grocholę lubię jako odskocznię od zupełnie innych książek bo ja fan kryminałów jestem . Piąteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.11.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Hej hej... co tam słychać nowego Zawsze możesz je oddać mi Mąż mnie zabije. Ale ja tak kocham krzesła i lampy Fotele zdobyczne może będą do oddania a może zostawię sobie tylko jeden to się jeszcze okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Biblioteka dziękuje siner, poważnie rozważ pisanie Serio mówię. Lekko się czyta Twój cięty język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Czy mi się coś wydaje czy miały być zdjęcia kuchni??? Domi, kuchnia będzie jak się płytki położą. Na pocieszenie dostałyście biblioteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ale masz książkową ścianę z przerwą na lapka Super wyszło. A czy to jest pokój biurowy czy salon i biuro + biblioteka razem? Arniś, nie lapka a stacjonarne pudło Mój mąż by zawału dostał, gdybym mu zaproponowała zmianę Salon i biuro razem. I jadalnia na dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts