Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

No nie Dziewczynki z zapałkami tez bym nie lubiła czytać, nie lubie smutnych bajek, ale Grochola jest łatwa lekka i przyjemna i jeszcz raz mozna się przekonac na ile myślenie kobiety i mężczyzny jest odmienne, a najlepiej, że to my kobiety o tym wiemy, a faceci sobie z tego zupelnie nie zdaja sprawy :(

A jesli chodzi o pisanie to ja nigdy nie dostawałam piatki z wypracowań, ktore czasami pisalam mojemu synowi w podstawówce :lol2:, no bo on nie umial pisac wg mnie :lol2:, z tym że jak on napisał to dostawał piatkę :lol2:

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mirandziu...

2 dni temu skończyłam Puc,Bursztyn i goście. Ksiązka trąci myszką chociażby ze względu na język. W trakcie czytania musiałam zmieniac słowa co by dziewczyny zrozumiały o co kaman.

W moim przypadku chodzi o samą czynnośc czytania. Mam ogromne problemy ze skupieniem się na tekście. Po przeczytaniu pierwszych dwóch zdań, zapominam o czym czytałam i wracam do poczatku. Po kilku razach mam już dośc i rezygnuję. Kilka lat temu ktoś okreslił mnie jako wybiórczego dyslektyka - może ?

Siner, uwielbiam jak piszesz.

Boskie rany taki komplement i to od kogo ? Od samej najwyższej i najjaśniejszej góry ! Dziękuję Ci yokasto ale nie bardzo wiem dlaczego.

Bo pitygrylę bzdury czy też robię tu za wioskowego głupka a może za nie wyparzoną gębę......... Why? Ja się pytam ... why ?

dzięki... tak właśnie myślałam ;)

A co się stało z twoim dziennikiem? Byłam u ciebie kiedyś i cholera nic nie pamiętam.

Przyznam szczerze, że Ja to już na tym forum dostaję jakiejs pomroczności jasnej. Nie pamiętam kto jest kto, u kogo byłam a u kogo nie, kto jest głupi i najlepiej do niego nie zaglądać ;)

A niech mi która spróbuje zmienić avatar to to to .... sama nie wiem co zrobię.

Ale masz książkową ścianę z przerwą na lapka :)

Super wyszło.

A czy to jest pokój biurowy czy salon i biuro + biblioteka razem?

Arniś, nie lapka a stacjonarne pudło ;) Mój mąż by zawału dostał, gdybym mu zaproponowała zmianę :lol2:

Salon i biuro razem. I jadalnia na dodatek.