narendil 09.11.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Słuchajcie, potrzebuję pomocy Parę dni temu gdzieś w necie widziałam świetny obrazek. Kreska jak w komiksach. Na obrazku ludzie pod prysznicem. I tekst typu: Zamiast śpiewać pod prysznicem dołącz do chóru. Tylko się najpierw ubierz. Po angielsku. Pamiętam: sing, shower, dress, choir/chorus. Wydaje mi się, że kolorystyka coś z zielenią. Pomóżcie mi szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 09.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Szukałam, szukałam, nie znalazłam... Aleś mi weszła na ambit, teraz będę pół nocy siedzieć i gmerać w internecie, aż dojdę do jego ostatniej strony (co wcześniej udało się tylko Czaku Norisu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aleś mi weszła na ambit, teraz będę pół nocy siedzieć i gmerać w internecie, aż dojdę do jego ostatniej strony (co wcześniej udało się tylko Czaku Norisu ). (aż chciałoby się kliknąć 'lubię to') Aniu, fantastyczna biblioteczka. Wróć... BIBLIOTECZYSKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 No właśnie, ja szukam od dwóch dni. I szlag mnie trafi, bo ambicjonalnie do tego podeszłam. Ale nie zarywaj nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 09.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) A, i jeszcze wisisz mi, kochana, masaż pleców! Bo masz wyjątkowy talent do brania na ambit i za Twoim szatańskim podszeptem zaczęłam tachać te swoje cegły do nowego mieszkania. A że stare od nowego dzieli paręset metrów, to co ja tam będę samochód odpalać - książki do torby, torba na ramię i jazda. Potem weź to jeszcze wtachaj na trzecie piętro (bez windy). Oczywiście skończyło się mega zakwasami, ale półtorej półki zapełniłam! Nawet zrobiłam zdjęcie, ale nędznie wygląda tych parę książek na tle pustej ściany regałów . Z jednej strony mam zajawkę tego, jak będzie cudnie, a z drugiej - niecierpliwię się, że jeszcze tyyyyle półek do przeniesienia. Edytowane 9 Listopada 2012 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Faktycznie toż to prawdziwe BIBLIOTECZYSKO ... uwielbiam takie otwarte biblioteki, ale tylko u kogoś ... Miałąm takie w domu rodzinnym i nienawidziłam ich sprzątać Aniu jak się mieszka w swoich nowych czterech kątach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Miłego weekendziku Aniu w nowiutkich 4-kątach:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ania, szukałam tego obrazka i znalazłam mylion pod prysznicem i z chórami ale tego jednego niet. Gdzie go widziałaś? Na jakiego typu stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.11.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 yokasto - podroczę się z tobą- nie żałujesz braku galerii? Prawdę mów, jak na spowiedzi! Narendilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Natalka - ani trochę, ani ociupinkę. Jedna z lepszych decyzji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.11.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 narendilko..... ale żeś pojechała z tym zadaniem. Przez cały proces urządzania swojego mieszkania przeprowadziłaś nas milcząco i tajemniczo. Nie dawałaś w zasadzie żadnych zadań i misji poszukiwawczych. Końcówkę masz za to z klasą ! Weź tu i znajdź to prysznicowe towarzystwo............ Proponuję zatrudnic CBŚ. Chociaż tez nie wiem, czy chłopaki sobie poradzą. Z tego co wiem oni najpierw walą w pysk a dopiero później zadają pytania. A kogo tu pytać? Westwing ma nową kampanię - Banksy ( może na pocieszenie tak jak ty nas tą biblioteczką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.11.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 A, i jeszcze wisisz mi, kochana, masaż pleców! Bo masz wyjątkowy talent do brania na ambit Wiem Na pocieszenie dodam, że na samą siebie też tak działam i za Twoim szatańskim podszeptem zaczęłam tachać te swoje cegły do nowego mieszkania. A że stare od nowego dzieli paręset metrów, to co ja tam będę samochód odpalać - książki do torby, torba na ramię i jazda. Potem weź to jeszcze wtachaj na trzecie piętro (bez windy). Oczywiście skończyło się mega zakwasami, ale półtorej półki zapełniłam! Nawet zrobiłam zdjęcie, ale nędznie wygląda tych parę książek na tle pustej ściany regałów . Z jednej strony mam zajawkę tego, jak będzie cudnie, a z drugiej - niecierpliwię się, że jeszcze tyyyyle półek do przeniesienia. Pokazuj! Proszę Faktycznie toż to prawdziwe BIBLIOTECZYSKO ... uwielbiam takie otwarte biblioteki, ale tylko u kogoś ... Miałąm takie w domu rodzinnym i nienawidziłam ich sprzątać Ja też miałam taką w domu rodzinnym. Ale, na szczęście, jakoś mnie sprzątanie nie odstraszyło. A może po prostu bałaganiara jestem Aniu jak się mieszka w swoich nowych czterech kątach ??? Cudnie! Pomimo wielu braków i Jakuba w naszym łóżku co noc Miłego weekendziku Aniu w nowiutkich 4-kątach:hug: Wzajemnie Ania, szukałam tego obrazka i znalazłam mylion pod prysznicem i z chórami ale tego jednego niet. Gdzie go widziałaś? Na jakiego typu stronie? Aniu, gdybym, ja to wiedziała Ale wklejaj co znajdziesz Może coś innego mi podpasuje. Narendilku Widziałam zamówioną zmywarkę narendilko..... ale żeś pojechała z tym zadaniem. Przez cały proces urządzania swojego mieszkania przeprowadziłaś nas milcząco i tajemniczo. Nie dawałaś w zasadzie żadnych zadań i misji poszukiwawczych. Końcówkę masz za to z klasą ! Weź tu i znajdź to prysznicowe towarzystwo............ No wiesz, kobieta zmienną jest Proponuję zatrudnic CBŚ. Chociaż tez nie wiem, czy chłopaki sobie poradzą. Z tego co wiem oni najpierw walą w pysk a dopiero później zadają pytania. A kogo tu pytać? Chyba podziękuję Miałam swego czasu do czynienia z ABW. I jakoś miło tego nie wspominam, mimo iż byłam stroną poszkodowaną. Westwing ma nową kampanię - Banksy ( może na pocieszenie tak jak ty nas tą biblioteczką ) Dzięki Popatrzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.11.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Mamy garnki I patelnie A jutro, uczcimy niepodległość robiąc wnętrze sypialnianej szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.11.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Aniu to pochwal się przynajmniej jakie ???? no to miłej niedzieli życzę robótka w sypialni to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.11.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Aniu to pochwal się przynajmniej jakie ???? Alu, nic szczególnego. Ale skarbonka dno pokazuje http://www.sklep.ambition.pl/uploads/category_pictures//fff6854a389eb7902bfd08dc896308c3d518722c.jpg http://www.ambition.pl/uploads/category_pictures//5553fda3f2e694ef04f68917907d950a6339bf82.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.11.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 A, i jeszcze jedno dziś załatwiłam Odebrałam gres (ten dostępny od ręki na zamówienie ) i zawiozłam do cięcia wodą. Obym dobrze poobliczała szerokości płytek i lokalizację gniazdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 No widzę że kupiłas z plastikowymi rączkami a ja od kilku dni chodzę i miałam Ci napisać, ze na indukcji rączki się nie nagrzewają mocno w kazdym razie ja mam metalowe z Ikea i podnosze garnek goła ręką. Fajne bo mają przezroczysta pokrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) Pokazuj! Proszę [ciach - było, ale się zmyło ] Edytowane 25 Marca 2013 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 barbe co tu powiedzieć poza wymownym WOW ! a jak ustawisz tam książki to ... pokaż koniecznie raz jeszcze a gdzie dorwałaś taką fajną drabinkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Pokażę, pokażę, mam nadzieję, że już we własnej galerii . No chyba że galerii nadal nie będzie, to wtedy może jeszcze któraś dobra koleżanka udzieli mi gościny. Drabinkę kupowałam na allegro u sprzedawcy, który chyba jest już nieaktywny. Sprzedawał takie niższe, ale zapytałam o możliwość dołożenia jednego stopnia. Podest jest na wysokości 82cm, czyli spokojnie sięgam do najwyższych półek. Co do jakości mam pewne zastrzeżenia - przede wszystkim jest kiepsko wyszlifowana, zwłaszcza od spodu (już parę razy weszła mi drzazga przy przenoszeniu), a samo drewno też nienajlepsze - jakieś takie lekkie i za każdym razem boję się, że się pode mną (szkieletorem) załamie. Teraz na allegro znalazłam taką, wygląda lepiej od tej mojej, ale jest ciut niższa (74cm). No ale to w zasadzie żadna różnica. Są jeszcze takie rozkładane krzesła, ale jakoś mi nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts