Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Słuchajcie, potrzebuję pomocy :)

Parę dni temu gdzieś w necie widziałam świetny obrazek.

Kreska jak w komiksach.

Na obrazku ludzie pod prysznicem.

I tekst typu: Zamiast śpiewać pod prysznicem dołącz do chóru. Tylko się najpierw ubierz.

Po angielsku.

Pamiętam: sing, shower, dress, choir/chorus.

Wydaje mi się, że kolorystyka coś z zielenią.

Pomóżcie mi szukać.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A, i jeszcze wisisz mi, kochana, masaż pleców! Bo masz wyjątkowy talent do brania na ambit i za Twoim szatańskim podszeptem zaczęłam tachać te swoje cegły do nowego mieszkania. A że stare od nowego dzieli paręset metrów, to co ja tam będę samochód odpalać - książki do torby, torba na ramię i jazda. Potem weź to jeszcze wtachaj na trzecie piętro (bez windy). Oczywiście skończyło się mega zakwasami, ale półtorej półki zapełniłam! Nawet zrobiłam zdjęcie, ale nędznie wygląda tych parę książek na tle pustej ściany regałów :(. Z jednej strony mam zajawkę tego, jak będzie cudnie, a z drugiej - niecierpliwię się, że jeszcze tyyyyle półek do przeniesienia. Edytowane przez barbe-cue

narendilko..... ale żeś pojechała z tym zadaniem. Przez cały proces urządzania swojego mieszkania przeprowadziłaś nas milcząco i tajemniczo. Nie dawałaś w zasadzie żadnych zadań i misji poszukiwawczych. Końcówkę masz za to z klasą ! Weź tu i znajdź to prysznicowe towarzystwo............

Proponuję zatrudnic CBŚ. Chociaż tez nie wiem, czy chłopaki sobie poradzą. Z tego co wiem oni najpierw walą w pysk a dopiero później zadają pytania.

A kogo tu pytać?

Westwing ma nową kampanię - Banksy ( może na pocieszenie tak jak ty nas tą biblioteczką ;) )

A, i jeszcze wisisz mi, kochana, masaż pleców!

:rotfl:

Bo masz wyjątkowy talent do brania na ambit

Wiem :rolleyes:

Na pocieszenie dodam, że na samą siebie też tak działam ;)

i za Twoim szatańskim podszeptem zaczęłam tachać te swoje cegły do nowego mieszkania. A że stare od nowego dzieli paręset metrów, to co ja tam będę samochód odpalać - książki do torby, torba na ramię i jazda. Potem weź to jeszcze wtachaj na trzecie piętro (bez windy). Oczywiście skończyło się mega zakwasami, ale półtorej półki zapełniłam! Nawet zrobiłam zdjęcie, ale nędznie wygląda tych parę książek na tle pustej ściany regałów :(. Z jednej strony mam zajawkę tego, jak będzie cudnie, a z drugiej - niecierpliwię się, że jeszcze tyyyyle półek do przeniesienia.

Pokazuj! Proszę :)

Faktycznie toż to prawdziwe BIBLIOTECZYSKO ... uwielbiam takie otwarte biblioteki, ale tylko u kogoś ...

Miałąm takie w domu rodzinnym i nienawidziłam ich sprzątać :bash:

Ja też miałam taką w domu rodzinnym.

Ale, na szczęście, jakoś mnie sprzątanie nie odstraszyło.

A może po prostu bałaganiara jestem :rotfl:

Aniu jak się mieszka w swoich nowych czterech kątach ???

Cudnie!

Pomimo wielu braków i Jakuba w naszym łóżku co noc ;)

Miłego weekendziku Aniu w nowiutkich 4-kątach:hug:

Wzajemnie :)

Ania, szukałam tego obrazka i znalazłam mylion pod prysznicem i z chórami ale tego jednego niet. Gdzie go widziałaś? Na jakiego typu stronie?

Aniu, gdybym, ja to wiedziała :rolleyes:

Ale wklejaj co znajdziesz :) Może coś innego mi podpasuje.

Narendilku :hug:

:hug:

Widziałam zamówioną zmywarkę :lol2:

narendilko..... ale żeś pojechała z tym zadaniem. Przez cały proces urządzania swojego mieszkania przeprowadziłaś nas milcząco i tajemniczo. Nie dawałaś w zasadzie żadnych zadań i misji poszukiwawczych. Końcówkę masz za to z klasą ! Weź tu i znajdź to prysznicowe towarzystwo............

No wiesz, kobieta zmienną jest :lol2:

Proponuję zatrudnic CBŚ. Chociaż tez nie wiem, czy chłopaki sobie poradzą. Z tego co wiem oni najpierw walą w pysk a dopiero później zadają pytania.

A kogo tu pytać?

Chyba podziękuję ;)

Miałam swego czasu do czynienia z ABW. I jakoś miło tego nie wspominam, mimo iż byłam stroną poszkodowaną.

Westwing ma nową kampanię - Banksy ( może na pocieszenie tak jak ty nas tą biblioteczką ;) )

Dzięki :hug: Popatrzę!

A, i jeszcze jedno dziś załatwiłam :lol2:

Odebrałam gres (ten dostępny od ręki na zamówienie ;)) i zawiozłam do cięcia wodą.

Obym dobrze poobliczała szerokości płytek i lokalizację gniazdek :)

Pokażę, pokażę, mam nadzieję, że już we własnej galerii ;). No chyba że galerii nadal nie będzie, to wtedy może jeszcze któraś dobra koleżanka udzieli mi gościny.

Drabinkę kupowałam na allegro u sprzedawcy, który chyba jest już nieaktywny. Sprzedawał takie niższe, ale zapytałam o możliwość dołożenia jednego stopnia. Podest jest na wysokości 82cm, czyli spokojnie sięgam do najwyższych półek. Co do jakości mam pewne zastrzeżenia - przede wszystkim jest kiepsko wyszlifowana, zwłaszcza od spodu (już parę razy weszła mi drzazga przy przenoszeniu), a samo drewno też nienajlepsze - jakieś takie lekkie i za każdym razem boję się, że się pode mną (szkieletorem) załamie. Teraz na allegro znalazłam taką, wygląda lepiej od tej mojej, ale jest ciut niższa (74cm). No ale to w zasadzie żadna różnica. Są jeszcze takie rozkładane krzesła, ale jakoś mi nie pasują.