narendil 12.11.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 do kiedy takie nadgodziny ?? Opcje są dwie: do momentu napisania doktoratu albo dopóki mnie nie zwolnią, bo nie napisałam tego $^%$^%^%# doktoratu. ivy, w moim zawodzie nie ma pojęcia nadgodzin. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 12.11.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Barbi..... mam dla Ciebie dobrą i złą wiadomość. Dobra to taka, że Ja naprawdę się nie obraziłam i czytając te Twoje wygibasy, które odebrałam jako przeprosiny, doszłam do wniosku, że za pierwszym razem dobrze Cię zrozumiałam. Piszesz tak fajnie i jak dla mnie obrazowo, że nawet gdybyś nawyzywała mnie od największych młotków i nieuków oraz ignorantów, ale zrobiłabyś to w swoim wielkim stylu i z charakterystycznym sobie wdziękiem, nie obraziłabym się w życiu, za nic. I pomyśleć, że to całe zamieszanie wyniknęło przez mój "fun club". Nie mam, już sama nie wiem jakich użyc słów, żalu, pretensji, nie czuję się skrytykowana, wdeptana w dywan itd. itd. Masz zupełną rację i jestem Ci ogromnie wdzięczna, że Ty jako jedyna powiedziałaś głośno to co wiem i Ja i kilka innych osób w tym dzienniku. Jestem za słaba żeby pisać, nie mam światu nic ciekawego do powiedzenia i co chyba najważniejsze - NIE ZAMIERZAM PISAĆ. Burza w szklance wody jak zwykle jak się zbierze wiele bab... Zła wiadomośc to taka, że nie przestałam pałać sympatią do Ciebie, a co gorsza czuję ogromny pociąg do Twojego mózgu - wiem, że zabrzmiało to dziwnie ale jestem pewna, że Ty wiesz o co chodzi. Piszesz, że forum jest poświęcone wnętrzom....... no właśnie..... a o czym my tu gaworzymy ???????????? Barbi ... głowa do góry ! Jest dobrze no i Ja też belfer. Napisz mi tylko gdzie stoi ta Twoja kamienica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.11.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ojacieżpierniczę! Już nikomu na tym świecie nie można ufać - trza każdemu stać nad głową i patrzeć na ręce Ale i tak zazdroszczę Ci, że w ogóle pomyślałaś o tym wodnym cięciu (u mnie pan kafelkarz po prostu łupał czymś tam) - jak już się dogadacie, to na pewno wyjdzie cudnie. Czy to będą otworki pod gniazdka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 12.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Alicjo ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Barbi..... Masz zupełną rację i jestem Ci ogromnie wdzięczna, że Ty jako jedyna powiedziałaś głośno to co wiem i Ja i kilka innych osób w tym dzienniku. Jestem za słaba żeby pisać, nie mam światu nic ciekawego do powiedzenia i co chyba najważniejsze - NIE ZAMIERZAM PISAĆ. Czyś Ty oczadziała??? Chodzi o to, że masz bardzo ciekawe rzeczy do powiedzenia. Zaś co do pierwszego, to ono wynika z trzeciego (a nie na odwrót) , i git, nie każdy musi chcieć i zamierzać. Mnie się rozchodzi jedynie o to, że takiej barbe-cue nic do tego i basta. Zła wiadomośc to taka, że nie przestałam pałać sympatią do Ciebie, a co gorsza czuję ogromny pociąg do Twojego mózgu - wiem, że zabrzmiało to dziwnie ale jestem pewna, że Ty wiesz o co chodzi. Wprawdzie miałam go zapisać Akademii Medycznej, ale może jeszcze zmienię testament . Tylko obiecaj, że wstawisz go w jakiś gustowny słoik! Bo wiesz, skoro my tu o wnętrzach... No ładny musi być i już, żaden tam po kiszeniakach. Barbi ... głowa do góry ! Jest dobrze no i Ja też belfer. E, ja belfrem byłam przez jakiś czas i może - jak Bozia da - znowu będę, ale jeszcze się zobaczy. A komu i co Ty wkładasz do głowy? Napisz mi tylko gdzie stoi ta Twoja kamienica. W Warszawie, tak mniej-więcej w środku . Jak będziesz chciała z tymi bratkami przyjechać, to wyślę Ci namiary na priva. Tylko dużo ich przywieź, bo mam dłuuuugi balkon do obsadzenia na wiosnę, a za bratkami wprost przepadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Alicjo ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Kochanie, uważam, ze tak pięknie piszesz, że możesz to robic na swoim wątku , ja i wiele innych dziewczyn chętnie będziemy Cię czytać, może później to wydamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.11.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Emiranda, łobuzie, ale chyba nie wykopujesz Siner od Narendil? W razie czego to chyba zadanie gospodyni, n'est pas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.11.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Emiranda, łobuzie, ale chyba nie wykopujesz Siner od Narendil? Własną piersią (pamiętajmy, że rozmiar nie ma znaczenia ) zastawię drzwi i okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.11.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Super ,że jest net ,teraz pozostaje nam trzymać kciuki za więcej wolnego czasu Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.11.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Emiranda, łobuzie, ale chyba nie wykopujesz Siner od Narendil? W razie czego to chyba zadanie gospodyni, n'est pas? Nie wykopuję absolutnie, natomiast myśle, że wolne tematy warto przenieść na inny watek, bo tak trudno znaleźć co gospodyni napisała nowego na temat swojego mieszkanka. I te Wasze odlotowe pisania, ktore chetnie czytam i podziwiam wyodrebnic by należalo Zazdraszczam Wam takiego łatwego pióra, bo ja mam miliony pomysłów, ale niestety nie mam poczucia humoru i nie umiem powiedzieć tego co chcę w taki fajny sposób jak WY. Szkoda, żeby to gdzies zginęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.11.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Przepraszam, czy można? Tak nieśmiało zapytam :lol2::lol2: Facet źle pociął mi gres. Nosz ku.wa mać A to palant!:spam: Nic mu Aniu nie płać! Z dobrych wieści, mam pół internetu w domu . To już bliżej niż dalej- czekamy na drugie pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.11.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nie wykopuję absolutnie, natomiast myśle, że wolne tematy warto przenieść na inny watek, bo tak trudno znaleźć co gospodyni napisała nowego na temat swojego mieszkanka. O matko, a myślałam, że to ja jestem mistrzem świata w uszczęśliwianiu ludzi na siłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.11.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A to palant!:spam: Nic mu Aniu nie płać! Aniu, jeśli wina jest ewidentnie faceta, to użyj swojej pitbullowej mocy i nie popuszczaj. Niech Ci jeszcze podziękuje i kwiaty jakieś kupi, że nie każesz mu zwracać za nadprogramowy gres. No chyba że każesz, to wtedy daruj mu już te kwiaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.11.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Poczytałam Was dziewczynki............. humor mam lepszy przez Was tęsknię za książkami, na które nie mam teraz czasu ---------------------------------------- Aniu o żesz $$%^&**()#$$%^^& z tym cięciem. Daj znać jak przebiegła rozmowa z panem Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.11.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Aniu pana od płytek za dupe wez koniecznie:bash: Siner Ty nie bądz taka skromna, zobacz ilu osobom humor poprawiasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ania -ten facet od gresu kwalifikue sie do pociecia i to nie wodą Piłą go! łańcuchową !! Uwielbiam takie niespodzianki , zwłaszcza na finiszu Marze o drugiej połówce,,, Twojego internetu. Choc przyznam szczerze że te 2 tyg po przeprowadzce w czasie których nie miałam jeszcze netu były najlepiej wykorzystane (wnętrzarsko) dni Potem uzależnienie brało górę Bierze nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.11.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Nie wykopuję absolutnie, natomiast myśle, że wolne tematy warto przenieść na inny watek, bo tak trudno znaleźć co gospodyni napisała nowego na temat swojego mieszkanka. O matko, a myślałam, że to ja jestem mistrzem świata w uszczęśliwianiu ludzi na siłę... haha dobre patrz barbe - jednak nie tylko Ty masz takie zapędy (przyznam się nieśmiało że ja również Narendil jak już dokupisz te kolejne płytki to siedź i patrz gościowi na ręce bo inaczej to się chyba u tych naszych majstrów nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.11.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 O matko, a myślałam, że to ja jestem mistrzem świata w uszczęśliwianiu ludzi na siłę... Myślę, że wszyscy jesteśmy jeden to robi bardziej delikatnie inny tak jak ja bardzo bezpośrednio Ja przynajmniej wychodzę z tego założenia, że jeżeli włąścicielka nie uczestniczy w tych naszych dyskusjach, to ...................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.11.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 O matko, a myślałam, że to ja jestem mistrzem świata w uszczęśliwianiu ludzi na siłę... Nie - ten tytuł zaklepał już mój tatuś (całą resztę napisałam w pogaduchach u Siner) Aniu - nie popuszczaj panu! Ja miałam fatalnego glazurnika i teraz dostaję szczękościsku, jak wchodzę do łazienki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.11.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 anetko... jak widac nie wszystkim ! Są tacy co to odsyłają mnie w niebyt. Właśnie douczam się jak usunąć wszystkie swoje wcześniejsze posty i przenieść je na forum hodowców drobiu. Nie wiem jak treść tych postów będzie konweniowała z tematyką tamtego forum ale jakoś spróbuję się dopasować. NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU !narendilko przepraszam za zaśmiecanie Twojego dziennika ale to wszystko w oczekiwaniu na Ciebie i foty Twoich poczynań. A że zgromadziłaś wokół siebie osoby wybitne no to sama rozumiesz - gadu, gadu i się zrobiło 228 stron. yokasto..... powiem szczerze zamotałaś mnie z tym wioskowym głupkiem. Proponuję dojść do porozumienia na priv bo i Ciebie wyautują. emirando .... może i wszyscy ale niektórzy potrafią się kontrolować. Mam taka zbawienną ciotkę i szczerze przyznam łeb bym jej.... przy samej dupie.Pomagać też trzeba umieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts