AniaS79 13.11.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Gorzej jak Jej urządzą po swojemu U mnie teść chciał z piwnicy tapczan wyciągać - tak na oko rok 1976 (tapczan - nie teść ), bo przecież taki porządny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.11.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Aniu !!!!!!!!! Ja też z tego rocznika co tapczan i uważam, że jestem porządna Na szczęscie nikt mnie w piwnicy nie trzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.11.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Siner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ja wierzę, że jesteś .......porządna jak tapczan Ani, w końcu to TEN rocznik, 1976 - jak dobre wino:lol2::lol2: Ja umieram, jak Cię czytam!!!! Piszesz BOMBOWO!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.11.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 sharlotka dzięki ale lepiej się nie wychylaj ze swoimi sympatiami........ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...daj ucho to ci cos powiem : wal na priva......... Dobre wino ? Słyszałam, że nawet dobre wina z czasem zamieniają się w alpagę to chyba podziękuję.Chociaż poczekaj, cechy alpagi ?- tania - no nie taka to nie jestem- owocowa z nutką siary - czy ja wiem - no diabła mam za kołnierzem więc może odrobina siarki by się znalazła- wali w mózg - no czasem wale po łbach - doprowadza do ogólnej wesołości - wasze posty sugerują, że tak.- kochana, bo tulona czule pod pazuchą herbatników- oj chciałabym żeby ktoś mnie tak kochał i żeby wydawał na mnie swój ostatni grosz- gwiazda serialu - raczej nie, nie mam jakoś parcia na szkło- pochodzenia alpejskiego - nie, no Ja zdecydowanie Stoliczna- uczestniczka wielu spontanicznych imprez - oj to tez nie o mnie, mam karę i siedzę stale w domu bo bez opamiętania narobiłam sobie dzieci jak ten przysłowiowy ojciec Wirgiliusz Wychodzi na to że Ja raczej mam dalej niż bliżej do alpagi. Wolę już być jak ten stary tapczan......... to w sumie już za 64 lata będzie antyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Gorzej jak Jej urządzą po swojemu U mnie teść chciał z piwnicy tapczan wyciągać - tak na oko rok 1976 (tapczan - nie teść ), bo przecież taki porządny! sie prosze odp$#%$%$% od rocznika :mad: Dobry rocznik! Bardzo dobry !!! Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.11.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Aniu Nie daj się panu od cięcia wodą, najpierw pana http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gif, potem http://emoty.blox.pl/resource/patyk.gif a na koniec http://emoty.blox.pl/resource/rtfm.gif Siner Twoje posty jak zwykle wymiatają , poprawa humoru murowana , nawet najcięższy dzień staje się lżejszym Miłego wieczoru dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 13.11.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Ło rajciu stron tutaj przybywa w tempie rekordowym ale jak miło się to czyta Dziewczyny zawsze poprawiają humor Aniu mam nadzieję że płytkowy armagedon:sick: zakończył się minimalnymi stratami w portfelu i nie musiałaś domawiać płytek. Pan był totalnie niepoważny Jęczenia teściowej i oceniających spojrzeń też nie lubię, ale chyba bardziej nie znoszę stwierdzeń typu "ładne, bardzo ładne ... ale ile to kosztowało... ja bym to znalazła taniej. W sumie to nie wiem czy to w ogóle tutaj pasuje " A już najlepsze jest "wy to oddajcie do sklepu a ja wam przyniosę tańsze, ładniejsze" Barbe boski klimat we wnętrzu, czuć kamienice w pozytywnym architektonicznym sensie Śliczne podłogi i biblioteka Edytowane 13 Listopada 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 oddajcie do sklepu a ja wam przyniosę tańsze, ładniejsze" z piwnicy sąsiadów ja pamiętam jak moja Mama wózek dla mojego dziecka "kupowala" Po co kupowac mówi, ja kilka lat temu wzięłam wózek ze śmietnika, jest w piwnicy możecie go wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 He he, zgadnijcie skąd piszę Wam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 He he, zgadnijcie skąd piszę Wam dobranoc Z mieszkanka Twojego cudownego :wave: Ps. bedzie nagroda ze zgdłam jako pierwsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.11.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 He he, zgadnijcie skąd piszę Wam dobranoc Noprzeca, ze nie z pracy Aniuhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_giggle.gif A czy ja też dostanę nagrodę za odgadnięcie? W końcu nagradzane są zawsze 3 pierwsze miejscahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.11.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aniu super, ze masz internet w domu, ale no są też ale, nieprawdaż???? Dużo więcej mamy czasu jak nie ma internetu Ile ja wczoraj liści z trawnika wygrabiłam Moi znajomi wyrzucili ostatnio telewizor na strych i sami się dziwią, z etyle czasu wolnego mają U nas na szczęście telewizor słuzy raczej jako watpliwa ozdoba ściany, ale jednak mąz przede wszystkim coś tam oglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 14.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 władza powróciła - koniec anarchii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.11.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Narendil, czy ten plakat chcesz wykorzystać jako motyw na zasłonę do prysznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 wiedziałam gdzie zajrzeć, żeby sobie humor poprawić Aniu no to co? wieczorem oblejemy wirtualnie ten Wasz necik? przy winku np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.11.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jest net Miłego dnia Aniu i wieczorkiem więcej czasu na pogaduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aniu, czy to "pół internetu" oznacza, że włączają co drugi dzień? Uważam to za skandal, tym bardziej, że ja od jutra znikam na trochę z eteru i chciałam przed przerwą zobaczyć, co tam się dzieje u mojej ulubionej Podlasianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 14.11.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 jezu barbi ! To pół internetu tzn. że pół bloku ma a drugie pół nie. Anka jest w tej drugiej połówce stąd małe trudności z nadawaniem. Widac jednak że dziewczynina jakos się stara. Pewnie włamuje się w nocy do sąsiadów z drugiego skrzydła i po cichutku, po malutku ,króciutkie pościki nam smaży - ZNAK ŻYCIA JEST nie ? Tak trzymaj Anula !! Uważaj tylko na tego spod 14 bo to podobno straszny erotoman jest Ja, w tym czasie "popilnuję" Ci bardaszki Nie dziękuj, nie dziękuj - wiem, że jesteś wzruszona ale naprawdę.... trzeba być człowiekiem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 16.11.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 czy wszyscy poumierali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 jezu barbi ! To pół internetu tzn. że pół bloku ma a drugie pół nie. Anka jest w tej drugiej połówce stąd małe trudności z nadawaniem. Widac jednak że dziewczynina jakos się stara. Pewnie włamuje się w nocy do sąsiadów z drugiego skrzydła i po cichutku, po malutku ,króciutkie pościki nam smaży - ZNAK ŻYCIA JEST nie ? Tak trzymaj Anula !! Uważaj tylko na tego spod 14 bo to podobno straszny erotoman jest Ja, w tym czasie "popilnuję" Ci bardaszki Nie dziękuj, nie dziękuj - wiem, że jesteś wzruszona ale naprawdę.... trzeba być człowiekiem !!! kurna chata nie mogę:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts