Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sharlotka dzięki ale lepiej się nie wychylaj ze swoimi sympatiami........ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

daj ucho to ci cos powiem : wal na priva.........

Dobre wino ? Słyszałam, że nawet dobre wina z czasem zamieniają się w alpagę to chyba podziękuję.Chociaż poczekaj, cechy alpagi ?

- tania - no nie taka to nie jestem

- owocowa z nutką siary - czy ja wiem - no diabła mam za kołnierzem więc może odrobina siarki by się znalazła

- wali w mózg - no czasem wale po łbach

- doprowadza do ogólnej wesołości - wasze posty sugerują, że tak.

- kochana, bo tulona czule pod pazuchą herbatników- oj chciałabym żeby ktoś mnie tak kochał i żeby wydawał na mnie swój ostatni grosz

- gwiazda serialu - raczej nie, nie mam jakoś parcia na szkło

- pochodzenia alpejskiego - nie, no Ja zdecydowanie Stoliczna

- uczestniczka wielu spontanicznych imprez - oj to tez nie o mnie, mam karę i siedzę stale w domu bo bez opamiętania narobiłam sobie dzieci jak ten przysłowiowy ojciec Wirgiliusz

Wychodzi na to że Ja raczej mam dalej niż bliżej do alpagi. Wolę już być jak ten stary tapczan......... to w sumie już za 64 lata będzie antyk.

Aniu :bye:

Nie daj się panu od cięcia wodą,

najpierw pana http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gif, potem http://emoty.blox.pl/resource/patyk.gif a na koniec http://emoty.blox.pl/resource/rtfm.gif

Siner Twoje posty jak zwykle wymiatają :),

poprawa humoru murowana :yes:, nawet najcięższy dzień staje się lżejszym :)

Miłego wieczoru dziewczyny :hug:

Ło rajciu stron tutaj przybywa w tempie rekordowym ale jak miło się to czyta :wiggle: Dziewczyny zawsze poprawiają humor :lol2:

Aniu mam nadzieję że płytkowy armagedon:sick: zakończył się minimalnymi stratami w portfelu i nie musiałaś domawiać płytek. Pan był totalnie niepoważny :mad:

Jęczenia teściowej i oceniających spojrzeń też nie lubię, ale chyba bardziej nie znoszę stwierdzeń typu "ładne, bardzo ładne ... ale ile to kosztowało... ja bym to znalazła taniej. W sumie to nie wiem czy to w ogóle tutaj pasuje " :p A już najlepsze jest "wy to oddajcie do sklepu a ja wam przyniosę tańsze, ładniejsze" :lol2:

Barbe boski klimat we wnętrzu, czuć kamienice w pozytywnym architektonicznym sensie ;) Śliczne podłogi i biblioteka :rolleyes:

Edytowane przez TwoOfUs

He he, zgadnijcie skąd piszę Wam dobranoc :lol2:

Noprzeca, ze nie z pracy Aniuhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_giggle.gif

A czy ja też dostanę nagrodę za odgadnięcie? W końcu nagradzane są zawsze 3 pierwsze miejscahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif

Aniu super, ze masz internet w domu, ale no są też ale, nieprawdaż???? Dużo więcej mamy czasu jak nie ma internetu :yes: Ile ja wczoraj liści z trawnika wygrabiłam :lol2:

Moi znajomi wyrzucili ostatnio telewizor na strych i sami się dziwią, z etyle czasu wolnego mają :) U nas na szczęście telewizor słuzy raczej jako watpliwa ozdoba ściany, ale jednak mąz przede wszystkim coś tam oglądamy :(

jezu barbi ! To pół internetu tzn. że pół bloku ma a drugie pół nie. Anka jest w tej drugiej połówce stąd małe trudności z nadawaniem. Widac jednak że dziewczynina jakos się stara. Pewnie włamuje się w nocy do sąsiadów z drugiego skrzydła i po cichutku, po malutku ,króciutkie pościki nam smaży - ZNAK ŻYCIA JEST nie ? Tak trzymaj Anula !! Uważaj tylko na tego spod 14 bo to podobno straszny erotoman jest ;)

Ja, w tym czasie "popilnuję" Ci bardaszki

Nie dziękuj, nie dziękuj - wiem, że jesteś wzruszona ale naprawdę.... trzeba być człowiekiem !!!

jezu barbi ! To pół internetu tzn. że pół bloku ma a drugie pół nie. Anka jest w tej drugiej połówce stąd małe trudności z nadawaniem. Widac jednak że dziewczynina jakos się stara. Pewnie włamuje się w nocy do sąsiadów z drugiego skrzydła i po cichutku, po malutku ,króciutkie pościki nam smaży - ZNAK ŻYCIA JEST nie ? Tak trzymaj Anula !! Uważaj tylko na tego spod 14 bo to podobno straszny erotoman jest ;)

Ja, w tym czasie "popilnuję" Ci bardaszki

Nie dziękuj, nie dziękuj - wiem, że jesteś wzruszona ale naprawdę.... trzeba być człowiekiem !!!

kurna chata nie mogę:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: