admete 16.11.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Aniu fala na net w domu Ale skoro jest to gdzie Ty się podziewasz? aaaaaaaaaaa pewnie sprząta i zdjęcia robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Aniu fala na net w domu Ale skoro jest to gdzie Ty się podziewasz? aaaaaaaaaaa pewnie sprząta i zdjęcia robi Ania ma net w domu, ale on musi się stac aktywny, a TP nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Ania - aleś nas w konia z tym netem zrobiła A chwileczkę, chwileczkę - przeca Ania ma dzis wizytacje mamusi i teściowej. To łączymy sie z Toba kochana w bólu I napisz koniecznie ile razy musiałaś tłumaczyć że ta ściana w małym wc juz taka zostanie i to wcale nie z powodu braku funduszy Ps. melduję , że 3 muszyska zawisły Edytowane 17 Listopada 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Aniu, MAMUSIE nie zając, a my tu usychamy z tęsknoty:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.11.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Kochane, internet może i działa, ale nie mamy jak tego zweryfikować Mamy tak idiotycznie wyprowadzone gniazdko, że kabel szedłby przez środek pokoju. I mój mąż, sieciowiec tak na marginesie, postanowił coś z tym zrobić. Ale nie dlatego, że żona mu głowę zawracała Po prostu kilka razy sam się zaczepił No i się zaczęło Efekt jest taki, że komputera niet, a co za tym idzie internetu niet. ======================================== Mamusie były wczoraj. Lustracja przebiegła pomyślnie. Chyba Pięć minut przed ich przyjściem przykręciłam ostatni wieszak w przedpokoju i skręciłam krzesła. Wkrętarkę odkładałam otwierając drzwi Było trochę mruczenia na beton w kibelku, na kinkiety w łazience (pamiętacie mój DIY?). Zasłonek nie macie? O, i tu też szaro? Teściowa lekko skrytykowała widok Widać stację benzynową. Nam tam ona w niczym nie wadzi. Ale przecież lepiej jest patrzeć na blok naprzeciwko, prawda? Mój tata pochwalił nasze "szafy". A to dużo dla mnie znaczy, bo ja córeczka tatusia co mu zawsze młotek podawała Edytowane 19 Listopada 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.11.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ania zyje A z tym netem to nie można rutera (czy jak mu tam) do gniazda podpiąć? My tak mamy i smigamy z laptopami po całej chałupie. Stacjonarny też tak jest podpięty do świata Teściowej nie dogodzi , jakby stacji benzynowej nie było to przyczepiłaby się do czegoś innego np stron świata A ja tez tatusiowa - całe dzieciństwo jak nie w garażu to w piwnicy przy majsterkowaniu Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.11.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ania zyje Żyje, żyje. Ale robotą obłożona, że głowa mała A z tym netem to nie można rutera (czy jak mu tam) do gniazda podpiąć? My tak mamy i smigamy z laptopami po całej chałupie. Stacjonarny też tak jest podpięty do świata Ale mój super małżonek to właśnie robił Tylko cuś mu po drodze nie wyszło, bo system rozwalił W międzyczasie padła partycja na dysku, myszka, połamała się klawiatura. Teściowej nie dogodzi , jakby stacji benzynowej nie było to przyczepiłaby się do czegoś innego np stron świata Ogólnie, teściowa to fajna babka, ale czasem jak coś powie... A ja tez tatusiowa - całe dzieciństwo jak nie w garażu to w piwnicy przy majsterkowaniu Widziałam łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ale mój super małżonek to właśnie robił Tylko cuś mu po drodze nie wyszło, bo system rozwalił W międzyczasie padła partycja na dysku, myszka, połamała się klawiatura. mój wczoraj tez coś tam chciał w południe poprawić w komputerze...to do dzisiaj sie skanują i "robią" ważne rzeczy na kompie i nadal nie działa ...na szczescie na jego kompie i internetu nie ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.11.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ale mój super małżonek to właśnie robił Tylko cuś mu po drodze nie wyszło, bo system rozwalił W międzyczasie padła partycja na dysku, myszka, połamała się klawiatura. łojej, to sie chłop musiał znerwować skoro sprzet po mieszkaniu latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.11.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Helołłłczyli wizytacja rodziny udana http://www.picgifs.com/graphics/f/family/graphics-family-343877.gif super można odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.11.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Narendilku - witam się Uśmiałam się z opowieści rodzinnych, tych cennych rad i życzliwości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 19.11.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ania zyje A z tym netem to nie można rutera (czy jak mu tam) do gniazda podpiąć? My tak mamy i smigamy z laptopami po całej chałupie. Stacjonarny też tak jest podpięty do świata Teściowej nie dogodzi , jakby stacji benzynowej nie było to przyczepiłaby się do czegoś innego np stron świata A ja tez tatusiowa - całe dzieciństwo jak nie w garażu to w piwnicy przy majsterkowaniu Buziaki Pina.... Ty to miałaś dzieciństwo !!!!!!! Jak ten wcześniejszy tapczan ..... narendilko no witaj wreszcie! A co wam zrobiła ta Patrycja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Pina.... Ty to miałaś dzieciństwo !!!!!!! Jak ten wcześniejszy tapczan ..... No a jak ! Przeca tapczan tez był z piwnicy I to jaki rocznik, ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.11.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ż Ale mój super małżonek to właśnie robił Tylko cuś mu po drodze nie wyszło, bo system rozwalił W międzyczasie padła partycja na dysku, myszka, połamała się klawiatura. :rotfl: prze...zdolny twój mąż ale skąd ja to znam, mój tez z tych sieciowatych, stosy router-ów, switch-y, dysków i kart zalegają w garażu ja paniki dostaje kiedy dobiera sie do mojego laptopa:o zawsze coś mi skasuje niechcący przy przeinstalowywaniu systemu:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.11.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 ja paniki dostaje kiedy dobiera sie do mojego laptopa:o zawsze coś mi skasuje niechcący przy przeinstalowywaniu systemu:evil: U mnie jest tak samo:bash: Ach Ci zdolni mężowie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ania najważniejsze, że wizytacja przebiegła pomyślnie;) przytulaski zostawiam z rana pracusiu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.11.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ja też pozdrawiam - tęsknimy za Tobą Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.11.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 O, i tu też szaro? haha czekają mnie podobne komentarze nie przejmuj się, macie pięknie a szarości są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.11.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Byłam , poczytałam, zmykam Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.11.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts