yokasta 02.12.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No jasne, że klawisz przecież nie ctrl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 02.12.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Gdzie można dostać takie klawiszowe krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.12.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Pepe, Yokasta, klawisz! Wiecie, że nie wpadłam na to? Całą drogę do pracy się zastanawiałam, to może być więziennego w crtl lub esc Bocianku, na przykład tutaj: http://karestyle.pl/KARE_design__Stolek_ESC-781.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 03.12.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Dzięki! Cudne jesteście Wczoraj sobie poryczałam ze złości. Ulżyło mi. Ale martwić sie pewnie jeszcze będę. Ten typ tak ma Boję się cokolwiek na razie kupować, bo co ja potem z tym zrobię? Ale,ale, czemu nikt nie skomentował mojego przedpokojowego projektu: Jest takie błeee? To miał być DYI. Nie robić? Czy tak się przejęłyście moim biadolenem? Obiecuję poprawę Muszę być wierna: a gdzie po węgiersku?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Muszę być wierna: a gdzie po węgiersku?! Ajaj! Umkneło Tylko się upewnię, skoro mam okazję ház, tak? Zlikwiduję ev W większości przypadków polegam na słownikach i wikipedii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 03.12.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ajaj! Umkneło Tylko się upewnię, skoro mam okazję ház, tak? Zlikwiduję ev W większości przypadków polegam na słownikach i wikipedii... Tak. Wpasowuje się fajnie, bo też jest na "h". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jak tam decyzja podjeta co do klawiszowych krzeseł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 senmon, niestety do decyzji to mam jeszcze ponad pół roku Ale raczej na nie. Raz, że mam fajny stołek i ogólny pomysł na całość podporządkowany konkternej formie nóżek (Czy ja jestem normalna?) Dwa, mężowi średnio się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Do zapamiętania: dwa narożniki. Moje nóżki Bo Concept Arco Iker Next Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 I ty mi Kobito już teraz nie wmówisz że Ikea narożnik mój granatowy jest ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 senmon, jest ładny. Prosty, neutralny, niewydumany. Powtarzam, mam teraz podobny Ma jedną wadę, podłokietniki są za niskie. Ale poza tym jest w porządku. A te sofy są po prostu ładne bardziej Kocham takie nóżki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.12.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ładne bardziej. Kofana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Ten pierwszy jest zajebiaszczy:jawdrop: (można tak mówić na forum? a tam, pal licho... jest ZAJEBIASZCZY i już) Edytowane 4 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Jak nie można, jak można! (Chyba ) I masz rację. Jest zaj....szczy! I co najśmieszniejsze, mężowi też się podoba Chyba wyrabia się chłopina... Edytowane 4 Grudnia 2011 przez narendil żeby Jola nie pogoniła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Można póki Was Jola nie pogoni Pierwszy dużo ładniejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.12.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 A ja przy ikerowym na boconceptowego bym nawet nie spojrzala, tak czy siak żaden nie wydaje się być wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.12.2011 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 oba fajne. ale, wizualnie, na fotce ikerowy jest duuużo bardziej trzeba by się rozsiąść! nóżki to moja idea fix ...sama komód szukałam rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ikerowki jest może trochę za bardzo odlotowy, jak na moją zachowawczą naturę. Nóżki też nie są do końca właściwe. Za to ten z Bo Conceptu ma idealne nóżki. Dokładnie takie, jakie mają moje krzesła i fotele. I podnóżki. I moja nowa lampa I takie, jakie chomikuję od jakiegoś czasu. Może ktoś ma na zbyciu? Nóżki przygarnę I jest kanciasty, w miły dla mnie sposób. Ale, tak jak piszesz e-mól, trzeba by się przymierzyć. Jak dla mnie Bo Concept wygląda wygodnie. Mam czas aricia, miło wiedzieć, że nie ja jedna mam odchył na punkcie tych nóżek. Tylko, czy można budować wizję mieszkania na nóżkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.12.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 iker wpadł mi w oko, bo mnie się właśnie ten neo-retro-vintage styl podoba najbardziej lubię ten nurt z przełomu lat 60/70, ale potraktowany taką nowoczesną, prostą, architektoniczną linią !!!!! bc też fajny, ma bardziej tradycyjną bryłę. no i nóżki Ci bardziej pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 04.12.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 a ja sie wtrące i powiem że siedziałam na tym z ikera i:1) jedna tylko cześć jest naprawde duza, sama szukalam malej kanapki do biura i gdy zobaczylam go to od razu odpadl bo byl o wiele za duzy2) bardzo wygodny ( spokojnie mozna sie na nim polozyc na popoludniowa drzemke -siedzisko jest szerokie)3)bardzo ładny4)jak na iker to nawet nie tani pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts