mirela99 22.11.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 a w moich fotelach nie było . Dlaczego ? Może jakieś szychy z komitemu na nich siedziały kóre nie musiały biletów kupować ?? Cudny pomysł, gratuluję . A gdzie fotele???????????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 22.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 No właśnie gdzie fotele? Podoba mi się połączenie kolorystyczne tego przedpokoju - oj bardzo mi się podoba:) I wieszaczki - bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.11.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Dziękuję za odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.11.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ależ fajnie i świeżutko! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Aniu pięknie :rolleyes: Czekam na więcej fotek Pomysł na bilety - suuuuuuuuuuuuuper Buziaki ja też juz lecę dalej w mój dzienny kołowrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 22.11.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Swietny przedpokoj, a jak jeszcze fotele dojda, to dopiero bedzie czad !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Aniu z tego co pamiętam, obiecałaś duuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek, no i co ? Gdzie one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Zgadłyście W rameczkach bilety wstępu do kina, z którego pochodzą wszystkie nasze fotele Takie skarby wygrzebałam z podłokietników. Poza gumami do żucia Ee, też powinnam wygrać. Przecież mogły być z prl-u, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.11.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Świetny pomysł z tymi biletami I ja również czekam na więcej fotek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 22.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Niech Żyje ! Niech Żyje ! ( a ile, to już my się zastanowimy ) wywołuję aricię ! gdzie jesteś ? Niech ktoś mi powie tzn. wytłumaczy mi jak się zakłada dziennik i czy osoba nie budująca się, może takowy posiadać. Proszę powoli i drukowanymi literami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Niech Żyje ! Niech Żyje ! ( a ile, to już my się zastanowimy ) wywołuję aricię ! gdzie jesteś ? Niech ktoś mi powie tzn. wytłumaczy mi jak się zakłada dziennik i czy osoba nie budująca się, może takowy posiadać. Proszę powoli i drukowanymi literami..... Siner, ale dziennik czy galerię? Jak nie budujesz, to głupio zakładać dziennik budowy... Lepiej galerię Aniu super pomysł z tymi biletami:ohttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_clap.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_clap.gif A jakie są dla nas nagrody?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Kochane, cieszy mnie, że pomysł Wam się podoba. Przyznam, że jak wyciągnęłam te trzy bilety po 60 zł, to dech mi zaparło. Od razu wiedziałam, że będą wisieć. Ale były tylko trzy. Na szczęście dla mojej nerwicy symetrii w kolejnym oparciu był kolejny bilet Fotel u mnie będzie tylko jeden. Stanie dokładnie pod biletami. Tapiceruje się. W pepitkę. Chyba zaczynam tchórzyć Tapicer mocno obłożony robotą, więc jeszcze trzeba poczekać. A wieszaczki - sama robiłam Edytowane 23 Listopada 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Czekam na więcej fotek Aniu z tego co pamiętam, obiecałaś duuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek, no i co ? Gdzie one są? I ja również czekam na więcej fotek Uwierzcie mi, gdybym miała co fotografować, to byście się nie opędziły Tu rozgrzebane, tam zawalone, tu coś wisi, tam coś odstaje - tak wygląda w ogólności mój pół-apartament. Obiecuję, że jak tylko coś będzie gotowe, to od razu się z Wami tym podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ee, też powinnam wygrać. Przecież mogły być z prl-u, prawda? Mogłyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Niech Żyje ! Niech Żyje ! ( a ile, to już my się zastanowimy ) To co w nawiasie, to zduszonym szeptem, jak rozumiem, było? Niech ktoś mi powie tzn. wytłumaczy mi jak się zakłada dziennik i czy osoba nie budująca się, może takowy posiadać. Proszę powoli i drukowanymi literami..... Ania, chyba może, czemu nie? Tylko nie zakładaj dziennika, a galerię. Na górze strony masz taki czerwony przycisk Napisz nowy temat. I tyle Zakładaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A jakie są dla nas nagrody?:lol2: Hmmm, a niech Wam będzie Podzielę się. Wczoraj przyszedł piekarnik. Pasuje nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.11.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jesteś jeszcze? Ucieszyłam się jak Cię rano zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ucieszyłam się jak Cię rano zobaczyłam A ja się zastanawiałam, gdzie jesteś. Zaraz niestety zmykam. Jakub do przedszkola trzeba zawieźć, mąż wyjeżdża na dwa dni. No i, cholera, do roboty trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.11.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A ja się zastanawiałam, gdzie jesteś. Zaraz niestety zmykam. Jakub do przedszkola trzeba zawieźć, mąż wyjeżdża na dwa dni. No i, cholera, do roboty trzeba Dobrze że ja roboty nie mam, bo nie wiem jak ja bym to ogarnęła Ich dwójka i ta big chałupa jak same widzicie zabiera mi czas na maksa Buziaki Aniu miłego i udanego dnia. Ogarniaj te kartony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.11.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Foteli się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts