Siner 23.11.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 cieszę się Twoim szczęściem tylko proszę mnie tu nie mamić samym piekarnikiem - ja poproszę o to co z niego wyjmiesz no i foty, foty, foty !!! co do tej mojej galerii - kuźwa gdzie to " napisz nowy temat" jest - JA TEGO NIE WIDZĘ !!!!!Gdzie tego szukać, no gapię się jak sroka i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 na czerwonym tle białymi literami "Napisz nowy temat"U góry po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 23.11.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 mirello ... no nie ma !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.11.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Siner, tylko najpierw wyjdź z wątku Ani do listy wszystkich wątków. I wtedy spójrz do góry Edytowane 23 Listopada 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 23.11.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 jezu dropciu... dzięki ale kuźwa za chwilę porąbie ten piep....ony komputer i zjem myszkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy mam wejść w "co nowego" tak jak na zdjęciu które wkleiłas ? Jeśli tak, to uprzejmie informuję, że tam też tego nie ma !!!!!!!!! Nie wiem jak mam wytłumaczyć co zrobiłam (chyba niechcący) kilka dni temu. Chyba założyłam dziennik ale nie kumam dlaczego go nie widać tzn. nie ma do niego skrótu pod moim awatarem czy tam czymś innym - no chodzi mi o to miejsce gdzie wam się wyświetlają wasze galerie i dzienniki, tam gdzie macie cytaty i inne przypisy. Gdy chcę go zlokalizować na forum, też go nie ma ale gdy wchodzę w swój profil to jest.... Coś tam w nim wpisałam, tak na próbę a nadal mi wyświetla brak wpisów w dzienniku - czy któraś z was rozumie o co tu biega ( oprócz tego żem debil !). Już zaczynam się wściekac i mam łzy w oczach - powoli dochodzę do granic swojej anielskiej cierpliwości, jeśli za chwilę tego nie znajdę i nie zrobię z tym porządku to od jutra będę nadawała do was z Tworek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 23.11.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 boskie rany !!!!!!!! Znalazłam, udało się, jest !!!!!!!!! Tylko co teraz zrobić żeby był widoczny w tym miejscu o którym wcześniej wspominałam ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 23.11.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Już ktoś tu chyba o tym pisał, ale powtórzę powoli:- wchodzisz w "Twój profil" (prawa str. na górze)- później "przejdź do edycji profilu" (to jest poniżej tych wszystkich zakładek, typu: Ulubione tematy, odwiedzane itp.)- Z lewej strony masz "MOJE USTAWIENIA" i klikasz w "edytuj sygnaturę"Pojawi ci się okno tekstowe, tam wklejasz link, najlepiej ze znacznikami odnośnika. Ja mam dokładnie tak: [ url =http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199269-nasze-pierwsze-w%C5%82asne-mieszkanko&p=5265216#post5265216]tu ja zmagam się z moim mieszkankiem (właściwie to z dziurą w ziemi i planem)[ /url ] tylko usuń spację z nawiasów kwadratowychh przed i po "url" Edytowane 23 Listopada 2012 przez Domi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 23.11.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Dziewczynki kochane, wreszcie mogę zaprosić do siebie więc zapraszam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 23.11.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 domi .. odpowiedziałam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Dziewczynki kochane, wreszcie mogę zaprosić do siebie więc zapraszam !!! Ale do mnie nadal będziesz zaglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Dobrze że ja roboty nie mam, bo nie wiem jak ja bym to ogarnęła Ich dwójka i ta big chałupa jak same widzicie zabiera mi czas na maksa A znasz żydowską przypowieść o chłopie, który nie miał miejsca i kupił sobie kozę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Foteli się nie mogę doczekać Ja też Ale u mnie jeden fotel. A jak tam Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 cieszę się Twoim szczęściem tylko proszę mnie tu nie mamić samym piekarnikiem - ja poproszę o to co z niego wyjmiesz Hmmm Raczej nie będziesz zachwyconą zapiekanką z Auchan albo bagietką z Biedronki. No, chleb niedługo będziemy piec. Wtedy zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 23.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A mam wpadać ? Teraz pojawiła sie szansa zemsty na mnie za zaśmiecanie Twojego wątku No nie gadaj że ty tylko bagiety odgrzewasz ! Poważnie ? Przyjedziemy to, dam ci kilka ekspresowych lekcji gotowania czy pieczenia - co tam sobie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.11.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A mam wpadać ? Teraz pojawiła sie szansa zemsty na mnie za zaśmiecanie Twojego wątku No nie gadaj że ty tylko bagiety odgrzewasz ! Poważnie ? Przyjedziemy to, dam ci kilka ekspresowych lekcji gotowania czy pieczenia - co tam sobie chcesz Ania nie piernicz, ze tak powiem, przeciez nie o to chodziło . Zobacz założyłaś wątek i ile dziewczyn chce od razu Cie odwiedzać, nie cieszysz się???? A możesz przy okazji wszystkie nas odwiedzać :hug: Przeciez masz tyle do powiedzenia, swoje marzenia, swoja wizję własnego domu chętnie o tym wszystkim posłuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Aniu trzymam kciuki za sprawy zawodowe Przedpokój super, bilety pierwsza klasa, wieszaki obłęd - czym je malowałaś? Fotel dopełni dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A mam wpadać ? Teraz pojawiła sie szansa zemsty na mnie za zaśmiecanie Twojego wątku Ania, bo w cztery litery kopnę Jaka zemsta? Oszalałaś? Pewnie, że masz do mnie zaglądać! I pisać! No nie gadaj że ty tylko bagiety odgrzewasz ! Poważnie ? Przyjedziemy to, dam ci kilka ekspresowych lekcji gotowania czy pieczenia - co tam sobie chcesz No nie, nie tylko. Piec umiem i lubię. Może nie są to arcydzieła, ale do zjedzenia się nadają Tylko czasu często brak. I z tegoż powodu piekarnik służy głównie bagietkom i frytkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Aniu trzymam kciuki za sprawy zawodowe Oj, trzymaj, Ewuś, trzymaj. Przedpokój super, bilety pierwsza klasa, wieszaki obłęd - czym je malowałaś? Farby akrylowe plus naklejone wydrukowane etykietki. Lubię takie robótki. Fotel dopełni dzieła Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Mam pytanie Jako, że szafy przydałoby się czymś przesłonić, to szukam szarych i czarnych zasłonek w ludzkiej cenie. A to wcale nie taka prosta sprawa Większość gotowców jest za krótka. Potrzebuję czegoś o długości 270 cm. Nie chcę inwestować za dużo w tymczasowe rozwiązanie Miała któraś z Was do czynienia z zasłonami VIVAN z IKEA? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/vivan-zasony-szt__0143456_PE303047_S4.JPG Mocno prześwitują? Z drugiej strony, byłoby mocno zmarszczone I czym się różni http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/dignitet-linka-do-zasony__0091163_PE226437_S4.JPG od http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/dignitet-linka-do-zasony__0091163_PE226437_S4.JPG Da się któreś zamocować na bokach wnęki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.11.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Wygląda na to, że niczym. Ma ten sam nr artykułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts