Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Ania - ale ty planujesz czarne? Moze jak je mocno zmarszczysz to nie będą prześwitywać. A jesli jednak to kupisz następne i zrobisz podwójne - masz rację ze to taniocha i jakby nie liczyc majatku na nie nie wydasz :no:

Się miotam pomiędzy szarymi a czarnymi.

Nie mogę się zdecydować :rolleyes:

U mnie wnęka ma 140 cm, dwie zasłonki 290 - chyba da się ładnie zmarszczyć nawet pojedyncze :rolleyes:

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Się miotam pomiędzy szarymi a czarnymi.

Nie mogę się zdecydować :rolleyes:

U mnie wnęka ma 140 cm, dwie zasłonki 290 - chyba da się ładnie zmarszczyć nawet pojedyncze :rolleyes:

Szare mam w salonie . Tez mocno marszczone ale dołem prześwitują. Tzn ja je mam leżące na podłodze i siłą rzeczy bardziej dołem "rozkloszowane" jak górą . Górą nie prześwitują, dołem tak. Ale jak je skrócisz tak, żeby się nie walały po podłodze (a pewnie tak bo w przepokoju nie byłoby praktycznie) to powinno byc ok. Poza tym tak jak piszę - kup narazie pojeyncze, zawieś i przespij się z nimi :rotfl: Będzie źle to dokupisz kolejne i juz :p

No i ja bym jednak stawiała na szare bo prześwitujący biały korpus bedzie bardziej widoczny na czarnym niż szarym :yes: To tak jak z białym biustonoszem pod czarna bluzką ;)

No, na pewno w przedpokoju leżeć nie będą.

Zarówno kot, jak i Jakub długo by im pożyć nie dały :p

I chyba wymyśliłam.

Kupiłabym i szare, i czarne. Co sobie będę życie utrudniać wyborami :p

"Szafę" mam również w sypialni, więc najwyżej tam wyląduje drugi komplet :lol2:

Uwierzysz, że nigdy nie miałam białego biustonosza?

Pod białe bluzki nakładałam czarny :lol2:

Wpadam, zaglądam, podglądam ale co mam napisać, to mnie coś odciąga :bash:

Super wyszedł przedpokój :yes: a te bilety w ramkach genialne. Czekam na kropkę nad i.. czyli fotel ;)

Dzięki!

Ja też czekam :rolleyes:

Pod suknią ślubną też miałaś czarny? :lol2::p

Sprytnie wybrałam suknię z gorsetem :p

anulka Ja w sprawie tego priva co do mnie wysłałaś - wczoraj zawaliłam sprawe i nie dałam rady tam się teleportować - mąż wrócił za późno z pracy ale dziś ma przykazane, że galopem bo jak nie to ...... embargo na ciało ok ? nie gniewasz sie ?

No coś Ty, Ania!

Pisałam, że dla Ciebie to żaden priorytet. Zrobisz, kiedy się da :)

Oj tam, oj tam- małe jest piękne:lol2::lol2: I sama napisałaś Aniu- to są mężowskie pawlacze, więc nic Ci do nich:rotfl:

No tak, ale ja je pomagałam wieszać :lol2:

I wtedy centymetrów więcej by się przydało.

Wiem, to wina drabiny. Mąż złą kupił :p