narendil 26.11.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ania - ale ty planujesz czarne? Moze jak je mocno zmarszczysz to nie będą prześwitywać. A jesli jednak to kupisz następne i zrobisz podwójne - masz rację ze to taniocha i jakby nie liczyc majatku na nie nie wydasz Się miotam pomiędzy szarymi a czarnymi. Nie mogę się zdecydować U mnie wnęka ma 140 cm, dwie zasłonki 290 - chyba da się ładnie zmarszczyć nawet pojedyncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.11.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Się miotam pomiędzy szarymi a czarnymi. Nie mogę się zdecydować U mnie wnęka ma 140 cm, dwie zasłonki 290 - chyba da się ładnie zmarszczyć nawet pojedyncze Szare mam w salonie . Tez mocno marszczone ale dołem prześwitują. Tzn ja je mam leżące na podłodze i siłą rzeczy bardziej dołem "rozkloszowane" jak górą . Górą nie prześwitują, dołem tak. Ale jak je skrócisz tak, żeby się nie walały po podłodze (a pewnie tak bo w przepokoju nie byłoby praktycznie) to powinno byc ok. Poza tym tak jak piszę - kup narazie pojeyncze, zawieś i przespij się z nimi Będzie źle to dokupisz kolejne i juz No i ja bym jednak stawiała na szare bo prześwitujący biały korpus bedzie bardziej widoczny na czarnym niż szarym To tak jak z białym biustonoszem pod czarna bluzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.11.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No, na pewno w przedpokoju leżeć nie będą. Zarówno kot, jak i Jakub długo by im pożyć nie dały I chyba wymyśliłam. Kupiłabym i szare, i czarne. Co sobie będę życie utrudniać wyborami "Szafę" mam również w sypialni, więc najwyżej tam wyląduje drugi komplet Uwierzysz, że nigdy nie miałam białego biustonosza? Pod białe bluzki nakładałam czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Pod białe bluzki nakładałam czarny No wiesz co?! Pod białe bluzki zakłada się TYLKO cielisty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.11.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wpadam, zaglądam, podglądam ale co mam napisać, to mnie coś odciąga Super wyszedł przedpokój a te bilety w ramkach genialne. Czekam na kropkę nad i.. czyli fotel Pod suknią ślubną też miałaś czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.11.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wpadam, zaglądam, podglądam ale co mam napisać, to mnie coś odciąga Super wyszedł przedpokój a te bilety w ramkach genialne. Czekam na kropkę nad i.. czyli fotel Dzięki! Ja też czekam Pod suknią ślubną też miałaś czarny? Sprytnie wybrałam suknię z gorsetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Narendil, ślimakowa półka dzisiaj dotarła. Dziękuję bardzo Muszę teraz znaleźć dla niej odpowiednie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Narendil, ślimakowa półka dzisiaj dotarła. Dziękuję bardzo Muszę teraz znaleźć dla niej odpowiednie miejsce Super! Nawet nie wiesz, jak mi głupio, że to tyle trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nic się nie stało. Miałaś ważniejsze rzeczy na głowie, a u mnie się nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 27.11.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 anulka Ja w sprawie tego priva co do mnie wysłałaś - wczoraj zawaliłam sprawe i nie dałam rady tam się teleportować - mąż wrócił za późno z pracy ale dziś ma przykazane, że galopem bo jak nie to ...... embargo na ciało ok ? nie gniewasz sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2012 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 anulka Ja w sprawie tego priva co do mnie wysłałaś - wczoraj zawaliłam sprawe i nie dałam rady tam się teleportować - mąż wrócił za późno z pracy ale dziś ma przykazane, że galopem bo jak nie to ...... embargo na ciało ok ? nie gniewasz sie ? No coś Ty, Ania! Pisałam, że dla Ciebie to żaden priorytet. Zrobisz, kiedy się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Hej Aniu nadal zawalona robotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aguś, raz że zawalona, a dwa, że nic w sumie się nie dzieje. Dzisiaj powiesiliśmy mężowskie pawlacze. Ale to nic szczególnego. Wniosek: Za krótka urosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wniosek: Za krótka urosłam Oj tam, oj tam- małe jest piękne:lol2: I sama napisałaś Aniu- to są mężowskie pawlacze, więc nic Ci do nich:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Oj tam, oj tam- małe jest piękne:lol2: I sama napisałaś Aniu- to są mężowskie pawlacze, więc nic Ci do nich:rotfl: No tak, ale ja je pomagałam wieszać I wtedy centymetrów więcej by się przydało. Wiem, to wina drabiny. Mąż złą kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 28.11.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wniosek: Za krótka urosłam eee tam .......... ja za duza z kolei ale moge oddac pare cm nie tylko na czas powieszania czegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu Pokaż te pawlacze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.11.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wiem, to wina drabiny. Mąż złą kupił koniecznie trzeba wymienić... drabinę, nie męża:D Aniu, jak tam kuchnia, pokazałabyś co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.11.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No właśnie Aniu, pokazałabyś co nieco Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 eee tam .......... ja za duza z kolei ale moge oddac pare cm nie tylko na czas powieszania czegos Dzięki za chęci A w biuście też może chcesz co nieco dołożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts