narendil 28.11.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu Pokaż te pawlacze:yes: Anetko, żadna rewelacja. Szczególnie, że tylko częściowo zrobione. Brakuje drzwiczek (nie sięgam, żeby zawiasy wkręcić a mężowi to nie wiadomo kiedy się zechce ) I trzeba dorobić maskownicę, bo na razie dziura między szafkami. Ale proszę: Żaden szał, BESTA made for IKEA Uwielbiam te szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Sępy Nie, żebym ja była lepsza Aniu, jak tam kuchnia, pokazałabyś co nieco Kuchnia nadal w stanie mocno "w trakcie" No właśnie Aniu, pokazałabyś co nieco Ale niech stracę. Najwyżej będzie widziały tylko niedoróbki I mój piękny tandem Ładną mam folię na szafkach, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Uchwyty dla anagatka Aniu, u mnie są dopasowane do szerokości szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A to na dowód, że piekarnik działa Częstujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu sprytnie wymyśliliście z tymi pawlaczami:yes: i kuchnia jest:D tandem piękny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Oczywiście ze sępy...ale przynajmniej sooommm fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.11.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Pawlacze, rzecz przydatna . Kuchnia super. Aniu, napisz co to za uchwyty i skąd. Wypiekiem oczywiście poczęstuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 dobrze, że doczytałam, że to folia. Bo już się zaczynałam bać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ania ma kuchnię I jaki porządek w szufladzie Ciekawe jak długo Sciagaj te wzorki z tych mebli i poka w całosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ja z daleka zobaczyłam i pomyślałam, cholera jakieś świergające ptaszki przylepiła:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no, drób u karolci ostatnio jest na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Tandem naprawdę ładny Ptaszki bardzo designerskie i szałowe czerwone dodatki widzę A jak rozwiązał się problem z płytkami nad blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ania a co Upiekłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 O, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 dobrze, że doczytałam, że to folia. Bo już się zaczynałam bać . No wiesz co? Nie pasowałyby mi takie śliczne szczałki? Ania ma kuchnię I jaki porządek w szufladzie Ciekawe jak długo To szuflada z przyprawami. Wszystkie w słoiczkach. Bałaganu nie da się zrobić. Tylko, nie mogę męża nauczyć, jedynej słusznej kolejności Sciagaj te wzorki z tych mebli i poka w całosci Nieee Najpierw płytki położę ja z daleka zobaczyłam i pomyślałam, cholera jakieś świergające ptaszki przylepiła:lol2::lol2: Tiaaa... Przy mojej ptako-fobii to byłoby genialne rozwiązanie Ptaszki bardzo designerskie Ptaszki dziękują i szałowe czerwone dodatki widzę Najsmutniejsze jest to, że tej serii już u Polsce dostać się nie da A jak rozwiązał się problem z płytkami nad blat? Czekamy na gres. Ania a co Upiekłaś??? Eee, chleb. Nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 szybciutko mi tu napisz skąd masz te pojemniczki na przyprawy- chcę taaaaaaaaakie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 szybciutko mi tu napisz skąd masz te pojemniczki na przyprawy- chcę taaaaaaaaakie:yes: Mrówko, słoiczki TAKIE plus trzy tygodnie spędzone na malowaniu, naklejaniu i lakierowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu no nie widać myślałam, że może keksem częstujesz:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu no nie widać myślałam, że może keksem częstujesz:D:yes: O, dobrze że przypomniałaś Muszę zakupy zrobić, bo Jakubowi pieczenia ciasta obiecałam. Na wariacje na temat keksu zapraszam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Cholera, kolejny autobus mi właśnie odjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts