ivy17 28.11.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mrówko, słoiczki TAKIE plus trzy tygodnie spędzone na malowaniu, naklejaniu i lakierowaniu ty je malowałaś ??????? sama takie zrobilaś ???? bo mam takie same i chcialam ich nie przenosic do nowj kuchni..a tu taki fajny patent Prosze o jeden słoiczek w zblizeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ivy, proszę http://ania.csk.pl/Prace/Kuchnia/bw_przyprawy.jpg http://ania.csk.pl/Prace/Kuchnia/bw_przyprawy_bazylia.jpg http://ania.csk.pl/Prace/Kuchnia/bw_przyprawy_weg.jpg Podkład Fluggera, bo na szkle farba kiepsko może trzymać. Farby akrylowe. Wydruki na folii przylepnej. Kilka warstw lakieru akrylowego na koniec. Upierdliwa robota, ale, moim skromnym zdaniem, efekt był tego wart. Mam świra na punkcie jednolitych pojemników, opakowań, symetrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Niech mnie któraś kopnie do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 kopać Cię nie będę ale czy Twoi studenci na Ciebie nie czekają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 kopać Cię nie będę ale czy Twoi studenci na Ciebie nie czekają??? Nie właśnie nie. Dzisiaj nie mam zajęć. No, nie mogę się zabrać do roboty. Nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Upierdliwa robota, ale, moim skromnym zdaniem, efekt był tego wart. Mam świra na punkcie jednolitych pojemników, opakowań, symetrii. ja nie wiem jeszcze jak z symetrią we wnetrzach będzie u mnie ale...mam takiego samego świra..i szukam pojemników na zioła i przyprawy bo wszystkie muszą być takie same/jeszcze nie sa ale walcze z tym:bash:/ a nic nie znalazalam wiec to rozwiązanie jest dla mnie optymalne..wszystko muszę w pojemniki przekładać, redukować za duże opakowania itp. wlasnie zastanawiam się jak opatetntować opakowania które po użyciu części mozna zmniejszyc...wszytsko przesypuje jak ty do jednolitych pojemników ...uff nie tylko ja tak mam jak widać a to jest dla mnie idealne ułożenie ... http://static.e-mieszkanie.pl/articles/9126f_mieszkanie-zdjecia_1_jpg_szuflady-do-kuchni-6_main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja mam straszną słabość do tych http://czerwonamaszyna.pl/sloje-opus-rosendahl,7231,p.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 28.11.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Chcialam cus napisac, ale po zdjeciu pomalowanych sloiczkow po prostu zapomnialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jaaakie pojemniczki! Jedne z najładniejszych jakie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 sama ? no to nie dzwonie do Ciebie w sprawie betonu ... na pewno sobie nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nie właśnie nie. Dzisiaj nie mam zajęć. No, nie mogę się zabrać do roboty. Nie mogę to pewnie przez ten sex poranny u Venuski:D:yes:tylko nie pisz, że Cię głowa boli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 sama ? no to nie dzwonie do Ciebie w sprawie betonu ... na pewno sobie nie poradzę No nie mogę Beton o wiele łatwiejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 to pewnie przez ten sex poranny u Venuski:D:yes:tylko nie pisz, że Cię głowa boli:hug: No, już nie boli - proszki są zawsze pod ręką. W przeciwieństwie do męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu wszystko pięknie się zapowiada Ale pojemniczki Pisałam w południe od fryzjerki, ale jak miałam kilknąć wyślij wywaliło korki Przez to co napisałyście u mnie o pełni szukam wytłumaczeń w czarach marach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.11.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 kurcze, anna, jak szybko i jak fajnie!!!! gratulacje pojemniczki primo sort!!! z resztą jak całokształt Twoich dekupażowych wyrobów! czekam na koniec kuchni, bez szczałek szukam obiciówki w czarno-białą pepitkę. masz może jakiś namiar na oku? będę dźwięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 kurcze, anna, jak szybko i jak fajnie!!!! gratulacje pojemniczki primo sort!!! z resztą jak całokształt Twoich dekupażowych wyrobów! czekam na koniec kuchni, bez szczałek Szybko? Toż się wlecze niczym telenowela brazylijska. Fajnie? Cieszę się szukam obiciówki w czarno-białą pepitkę. masz może jakiś namiar na oku? będę dźwięczna Kupowałam tutaj: http://allegro.pl/sklep/9559700_furnidecor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu wszystko pięknie się zapowiada Ale pojemniczki Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Anka - no to pojechałas z tymi pojemniczkami :jawdrop: Ps, żeby Ci ich tylko w nocy ukraść nie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts