yokasta 28.11.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Boże jak ja cierpiałam! Jak ja bardzo cierpiałam! Tydzień bez możliwości skomentowania a tu takie cuda . Fajna kuchnia, linki planuję do garderoby wszystko bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu chapeau bas :jawdrop: Za pojemniczki, za porządek w szufladach, za chlebek:rolleyes: Pawlacze bardzi fajnie wyglądają, wtopiły się w całość. Tez myślałam w pierwszej chwili, ze masz wzorki na szafkach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.11.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu, nie odpowiedziałaś na moje pytanie Pytałam o uchwyty w szafkach kuchennych. Zdradzisz co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu, nie odpowiedziałaś na moje pytanie Pytałam o uchwyty w szafkach kuchennych. Zdradzisz co to? rere, przepraszam IKEA Blankett. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Anka - no to pojechałas z tymi pojemniczkami :jawdrop: Ps, żeby Ci ich tylko w nocy ukraść nie chcieli No, normalna to nie jestem i nigdy nie byłam Własną mikro piersią je zasłonię! Albo mężowską - znacznie większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Boże jak ja cierpiałam! Jak ja bardzo cierpiałam! Tydzień bez możliwości skomentowania a tu takie cuda . Fajna kuchnia, linki planuję do garderoby wszystko bomba . Ale już jesteś Ale jeśli chodzi o mnie, to niewiele straciłaś. Cuda się dopiero dziś pokazały PS. Jak półki? Robią się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu chapeau bas :jawdrop: Za pojemniczki, za porządek w szufladach, za chlebek:rolleyes: Pawlacze bardzi fajnie wyglądają, wtopiły się w całość. Tez myślałam w pierwszej chwili, ze masz wzorki na szafkach:rotfl: Dzię-ku-ję No co Wy, kobiety, z tymi wzorkami. Folii na szafkach nie miałyście Poza tym, ja i wzorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 senkju za namiar :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No co Wy, kobiety, z tymi wzorkami. Folii na szafkach nie miałyście Ja nie miałam, to sobie chociaż u Ciebie popatrzę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu, może Św. Mikołaj przyniesie jakąś forsę na półki to się zrobią . Wczoraj skończyliśmy listwy na dole, sypialnia powoli staje się sypialnią. Na razie upycham wszystkie ciuchy na jednym regale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu, może Św. Mikołaj przyniesie jakąś forsę na półki to się zrobią . Wczoraj skończyliśmy listwy na dole, sypialnia powoli staje się sypialnią. Na razie upycham wszystkie ciuchy na jednym regale . O, to mamy to samo życzenie do Świętego My na drzwi chcemy. I może na umywalkę do kibelka by dorzucił Pocieszające jest to, że nie musi wiele na te półki dawać. No, chyba, że macie hektary garderoby Listwy? Takie przypodłogowe? Ależ Wam fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Takie przypodłogowe, po roku leżenia w górnej łazience się doczekały . Nie wiem jak mogło ich wcześniej nie być . Drzwi mam tylko pomalować nie ma komu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.11.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No nie mogę, już drugi raz dzisiaj opad szczeny :jawdrop: następna miszczyni ... te pojemniczki to szok, są przepiękne teraz... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif a kuchnia... najpierw zdziwienie - co to jest do cholery?, a potem sie uśmiałam z tych strzałek ale nie kumam o co chodzi z tym tandemem... aaa i pawlacze - super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.11.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu....słoiczki na przyprawy - rewelacja!!!! Jaką ty musisz mieć cierpliwość do robienia takich rzeczy!!!! Szacun:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Takie przypodłogowe, po roku leżenia w górnej łazience się doczekały . Nie wiem jak mogło ich wcześniej nie być . Drzwi mam tylko pomalować nie ma komu . No wiesz co? Trzymać listwy tyle czasu w niepewności? Wiesz co one musiały przeżywać? Zamontują? Nie zamontują? Spalą w kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 o żesz ! Ty małpo zielona ! Gdy Ja postulowałam zdjęcia - olano mnie a w chwili nieuwagi taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka sesja - foszę się !!!! Powoli, powoli ..... Mam tylko jedno pytanko - czy te strzałki na szafkach kuchennych to po to żeby trafić do wyjścia ? Narendilko chciałam CI TU !!! podziękować za wsparcie WIESZ GDZIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dziękuję Szczałki tyż. ale nie kumam o co chodzi z tym tandemem... No wiesz? Moja śliczna lodówka wybierana dla wyglądu + mój śliczny piekarnik wybierany do lodówki Nie ma to jak skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu....słoiczki na przyprawy - rewelacja!!!! Jaką ty musisz mieć cierpliwość do robienia takich rzeczy!!!! Szacun:) Beatko, miło się czyta takie słowa A cierpliwości to mi brakuje we wszystkim poza tym dłubaniem. To moja odskocznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 o żesz ! Ty małpo zielona ! Gdy Ja postulowałam zdjęcia - olano mnie a w chwili nieuwagi taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka sesja - foszę się !!!! No już, już. Nie foszy się Bo przytulać zacznę Mam tylko jedno pytanko - czy te strzałki na szafkach kuchennych to po to żeby trafić do wyjścia ? Tak, Aniu. Szczególnie, że na jednych drzwiczkach są w prawo, na innych w lewo. Żeby mężowi a łatwo nie było. Narendilko chciałam CI TU !!! podziękować za wsparcie WIESZ GDZIE !!! Podziękujesz, jeśli będzie za co. Tam nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.11.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Coraz częściej odnoszę wrażenie że nasza nerendilka ma na drugie imię Adrian - Adrian Monk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts