yokasta 28.11.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a co ja przeżywałam! Zamontujemy - nie zamontujemy - spalimy w kominku ? To ostatnie jednak nie wchodziło w grę ze względu na rodzaj drewna i pokrycie lakierem . Czy ja przed chwilą pisałam kto mi pomaluje drzwi? Już się malują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.11.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 kochana no właśnie....uważam to za bardzo wyrafinowaną torturę np. gdy małżonek wróci do domu "zmęczony życiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.11.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a dziękować mam za co - już nie bądź taka skromna ! Co wy z tym tuleniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.11.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 D Moja śliczna lodówka wybierana dla wyglądu + mój śliczny piekarnik wybierany do lodówki Nie ma to jak skromność acha, wypatrywałam tam rowera dwuosobowego piekne som oczywiscie sprzety, takie czorne i jak błyszcza?! Szczególnie, że na jednych drzwiczkach są w prawo, na innych w lewo. Żeby mężowi a łatwo nie było.. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.11.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja też szukałam roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Coraz częściej odnoszę wrażenie że nasza nerendilka ma na drugie imię Adrian - Adrian Monk Wolę o sobie myśleć Hercules. Hercules Poirot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Czy ja przed chwilą pisałam kto mi pomaluje drzwi? Już się malują . No nie mogę, i listwy, i drzwi. Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Co wy z tym tuleniem ? No wiesz, mam na Ciebie haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 acha, wypatrywałam tam rowera dwuosobowego Ja też szukałam roweru Wiedziałam, że moje skróty myślowe mnie kiedyś zgubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no może ... ale ten jego gęsty kroczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 narendil przyznaję się że jestem u ciebie w pół-apartamencie od początku twoich relacji ale chyba się nigdy nie odzywałam. Nie wiem czemu mi się tak dzisiaj język rozwiązał hym... i ujawniam się wszędzie hym... jak bezalkoholowy wieczór mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 to się nazywa coming out!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 cóż za skromność i nieśmiałość... poczekaj kochana - jeszcze kilka postów i zamiast przecinka zaczniesz kuźwa pisać....... kuźwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a nie ma takiego emotikona co by za często tak nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.11.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 jest.. dwukropek fuck dwukropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 jak to zatwierdzi narendil to będę takie wpisywać, bo ona mnie oświeca w tych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 buhahaha ona ma jedną receptę na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu! ale dałaś z tymi pojemnikami Gdybym cię trochę nie znała to bym nie uwierzyła że tak można samemu! Świetnie wyszło! Kuchnia zaczyna wyglądać jak na twoich wizualkach, czekam na efekt końcowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dzię-ku-ję No co Wy, kobiety, z tymi wzorkami. Folii na szafkach nie miałyście No, ja na ten przykład nie miałam. Ale kumata na szczęście jestem. Szczególnie, że na jednych drzwiczkach są w prawo, na innych w lewo. No właśnie, nie przeszkadza Ci ten brak harmonii i symetrii? Ja bym chyba kazała zmienić [tutaj proszę sobie wyobrazić emotka grającego na nosie, coś jakby dwukropek kinol dwukropek] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aneczko, wpadłam troszke ponadrabiac i musze powiedziec, ze mi strrrasznie zaimponowałas tymi pojemnikami:jawdrop: Zdolniacha z Ciebie:yes: Nie myslalas o tym, zeby takie rzeczy robic zarobkowo? Kuchnia piękna-nawet ze szczałkami a gdzie mozna zobaczyc reszte fotek....wiesz, ze ja wiecznie mam zaległosci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts