wyanna 28.11.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Matko Bosko Wykończeniowo! Co tu się wyrabia! Anula, jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (i mieszkania w nowym nabierającym walorów mieszkaniu i talentu i organizacji i w ogóle!) Wrzuciłam kilka inspirek u siebie. Ale to mnie jeszcze bardziej zdołowało......... Jak się nie odwrócisz, d*pa z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.11.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Anula właśnie po to żeby miec odpowiednie kwalifikacje robi doktorat ......Skoro na zachodzie, nasi uczeni rodacy robią kariere na zmywaku, to dlaczego w Polsce doktoranci nie mięli by malować chałupniczo słoików ..... to jest myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.11.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 mówię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Siner, przeciez robienie takich fantastycznych rzeczy (w celach zarobkowych albo i nie ) to żadna ujma....nawet dla przyszłego doktoranta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.11.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Narendil - pięknie, pięknie. A za słoiczki chylę czoła Też mam te słoiki - ale bez opisu bo nie wpadłam jak to zrobić ładnie i niezmazywalnie.... Twoje są cudne !!!! I czekam na fotki kuchni "bez ptaszków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 29.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Siner, przeciez robienie takich fantastycznych rzeczy (w celach zarobkowych albo i nie ) to żadna ujma....nawet dla przyszłego doktoranta hazelko .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Też mam te słoiki - ale bez opisu bo nie wpadłam jak to zrobić ładnie i niezmazywalnie.... Twoje są cudne !" naklejki można kupic na allegro w rożnych stylach i rozmiarach , poszukaj sa całkiem tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 29.11.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Anula właśnie po to żeby miec odpowiednie kwalifikacje robi doktorat ...... Siner, przeciez robienie takich fantastycznych rzeczy (w celach zarobkowych albo i nie ) to żadna ujma....nawet dla przyszłego doktoranta No ba! A po co - jak myślicie - ja się męczę nad swoim Opus Magnum? Założymy z Anką-Narendilką Spółdzielnię Remontowo-Dekoratorską "DOKTOR". Żaden byle magister tak pięknie nie pomaluje słoika jak dr Narendil ani nie wyreguluje zawiasów w szafce jak dr Barbe-cue. Do tego, drogie panie, trzeba mieć kwalifikacje, coście myślały! Już nawet mam slogany reklamowe: "Twa szafka chora - dzwoń po DOKTORA" "Brzydki słoik w oczy kłuje? DOKTOR ci go pomaluje!" Trzeba będzie też chyba pomyśleć nad habilitacją, bo taka wymiana kolanka w zlewie to już wyższy stopień wtajemniczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 29.11.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ależ pojemniki! ależ Ci się chciało! zrobisz i dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.11.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Mrówko, słoiczki TAKIE plus trzy tygodnie spędzone na malowaniu, naklejaniu i lakierowaniu No dalej chcę takie ale za leniwa jestem ale jakbyś się zajęła produkcją seryjną to jestem pierwsza w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.11.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 "Twa szafka chora - dzwoń po DOKTORA" "Brzydki słoik w oczy kłuje? DOKTOR ci go pomaluje!" . :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.11.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Świetne pojemniki ,gdybyś się jednak zdecydowała na produkcję seryjną ,to się na nie piszę :lol2: Kuchnia super ,zdzieraj te folie i będzie git Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Barbe jesteś genialna http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Czemu ja zrezygnowałam z doktoratu, taka świetlana przyszłość była przede mną Aniu szałowe słoiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 29.11.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Barbi - u la la , po - e - zja !!!! Mogę, mogę też plisssssssssssssssssssssssss Momencik ..... hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 29.11.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Kiedy w domu wieje nudą, gdy w chałupie chcesz mieć cudo. gdy cię drażni nawet kot - dzwoń do Barbi - to jest grzmot ! Tu przecinki, tam obrazki kota pomaluje w paski, szary fotel, przy nim książki kawka w kubku obok pączki. To nie koniec wyliczanki no bo przecież są firanki. Sracz wymaga też odmiany - kto pomoże ? Wal do Ani! Wpadnie z wałkiem i farbami wszystko zgrabnie Ci poplami, a z serwisu Rosenthala zrobi bajer jak ta lala. Chowaj dzbanki i słoiczki, wszelkiej maści pojemniczki, pudła, kufry i walizy, kosze, skrzynie, kontenery - zawsze musi być ich cztery. Cztery albo więcej trochę, bo Narendil ma radochę, gdy parzyście oraz w rządku stoją sobie dla porządku. Spec- doktory od wszystkiego zrobią migiem coś z niczego. Musisz jednak wiedzieć, że efekt ten powali Cię !!!!!!!! To pisałam Ja Jarząbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Kiedy w domu wieje nudą, gdy w chałupie chcesz mieć cudo. gdy cię drażni nawet kot - dzwoń do Barbi - to jest grzmot ! Tu przecinki, tam obrazki kota pomaluje w paski, szary fotel, przy nim książki kawka w kubku obok pączki. To nie koniec wyliczanki no bo przecież są firanki. Sracz wymaga też odmiany - kto pomoże ? Wal do Ani! Wpadnie z wałkiem i farbami wszystko zgrabnie Ci poplami, a z serwisu Rosenthala zrobi bajer jak ta lala. Chowaj dzbanki i słoiczki, wszelkiej maści pojemniczki, pudła, kufry i walizy, kosze, skrzynie, kontenery - zawsze musi być ich cztery. Cztery albo więcej trochę, bo Narendil ma radochę, gdy parzyście oraz w rządku stoją sobie dla porządku. Spec- doktory od wszystkiego zrobią migiem coś z niczego. Musisz jednak wiedzieć, że efekt ten powali Cię !!!!!!!! To pisałam Ja Jarząbek Padłam :jawdrop: :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.11.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Kiedy w domu wieje nudą, gdy w chałupie chcesz mieć cudo. gdy cię drażni nawet kot - dzwoń do Barbi - to jest grzmot ! Tu przecinki, tam obrazki kota pomaluje w paski, szary fotel, przy nim książki kawka w kubku obok pączki. To nie koniec wyliczanki no bo przecież są firanki. Sracz wymaga też odmiany - kto pomoże ? Wal do Ani! Wpadnie z wałkiem i farbami wszystko zgrabnie Ci poplami, a z serwisu Rosenthala zrobi bajer jak ta lala. Chowaj dzbanki i słoiczki, wszelkiej maści pojemniczki, pudła, kufry i walizy, kosze, skrzynie, kontenery - zawsze musi być ich cztery. Cztery albo więcej trochę, bo Narendil ma radochę, gdy parzyście oraz w rządku stoją sobie dla porządku. Spec- doktory od wszystkiego zrobią migiem coś z niczego. Musisz jednak wiedzieć, że efekt ten powali Cię !!!!!!!! To pisałam Ja Jarząbek jesteś niemożliwa :lol2::lol2::rotfl::rotfl::rotfl::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.11.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-120826.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.11.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Siner!!!!!!!!! Jesteś niemożliwa!!!!!!!!!! :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Aniu pojemniczki świetne. Gratuluję cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.11.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Anka (Siner) - :jawdrop: i Ty tak z marszu? Przy obiedzie? Bez zastrajania się ? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts