Natalia Stanko 02.12.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Pozdrawiam:bye:, pojemniczki są przepiękne, można już zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.12.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 ..może stół ??? http://img88.imageshack.us/img88/7999/stolkonferencyjny1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Strrrrasznie czasochłonne, potwierdzam. Ostatnio chciałam Barbe-mężowi zanabyć poszetkę (taką chusteczkę wkładaną do górnej kieszonki garnituru). (...) ale chyba z niejaką ulgą przyjął, że to pierwsza i ostatnia poszetka obszyta memi ręcami. Hmm, w tym tygodniu zasiadam do przerabiania zasłon do sypialni. Jako, że maszyny do szycia się nie dorobiłam, to szykuje się ręczna dłubanina. Myślisz, że mój mąż też załka z ulgą W końcu zasłony, na jego wyraźne życzenie. A może na wszystkich strzałkach domaluj groty na drugim końcu - będziesz miała dwukierunkowe, symetryczne! Zaraz, zaraz, jak to było? Apage satanas Myślisz, że o tym nie myślałam? Ale mąż jakoś tak znacząco popatrzył... I w tym spojrzeniu zobaczyłam takie białe kaftaniki, że postanowiłam być twarda i zamykać oczy przy wchodzeniu do kuchni uwaga, cedzę przez zęby: nie-na-wi-dzę-cię Teraz ja będę ą-ę i udam, że nie widziałam Edytowane 3 Grudnia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Wariatka!!!:D Kto? Ja? Niemożliwe Pozdrawiam:bye:, pojemniczki są przepiękne, można już zamawiać? Aniu a ja jeszcze wkleję - tak w nawiązaniu do Twojego Lego Super! ..może stół ??? Kochana, chcesz mnie wykończyć? Najpierw pół roku bym rozrysowywała idealne rozmieszczenie, a potem kilka miesięcy bym to składała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Skończyliśmy w weekend z mężem betonowe drzwi do wnęki w betonowym kibelku Miały się nie wyróżniać. Zamknięte: Otwarte: Połączenie drzwi i ściany: Cierpliwego mam męża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Quiz. Jakie dać listwy przypodłogowe do kibelka? Na podłodze szary gres, z takich ciemniejszych. Na ścianach beton. Drzwi i opaski białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 I zaczynamy przerabiać łóżko.Jakiej wysokości powinien być zagłówek w stosunku do materaca? Tak, żeby wygodnie się siedziało. I jak przymocować tapicerowany zagłówek do nietapicerowanego łóżka?Ma może ktoś jakieś zdjęcia takich łóżek?Bo ja głównie same tapicerowane znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Aniu jak dla mnie listwy białe:p fajny ten beton! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Aniu listwy dla mnie raczej białe... Jeżeli chodzi o wysokość zagłówka, to do wygodnego siedzenie wystarczy Ci metrowy- chyba, ze dla efektów wizualnych chcesz dać wyższy. Jeżeli chodzi o montaż- to powinnaś potraktować to śrubami- nie ma znaczenie, że łóżko nie jest tapicerowane, bo w tapicerowanym pod materiałem jest też drewno. U nas tak to się właśnie odbyło. Miłego tygodnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.12.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Skończyliśmy w weekend z mężem betonowe drzwi do wnęki w betonowym kibelku Miały się nie wyróżniać. I cel został osiągnięty... patrzę na te fotki, kręcę monitorem i za nic nie mogę rozróżnić co jest co Też głosuje za białymi listwami A zagłówek nie lepiej mocować do ściany? Ale ja się nie znam, zagłówka nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.12.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Zdecydowanie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Głosik na białe listwy zostawiam i ściski wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.12.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Białe, białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.12.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 białe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.12.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 bielusienkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.12.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Hej Aniu, beton położony tak, ze nie wiedziałam długo co jest ścianą, a co wnęką jo tyż za białymi listwami głosuję, ewentualnie cokoliki z płytek podłogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 03.12.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Listwy dałabym białe, takie jak opaski drzwiowe. Na PotteryBarn podpatrzyłam ichnie zagłówki. Do łóżek z drewnianą ramą dają takie na nóżkach: http://ab.weimgs.com/weimgs/ab/images/wcm/products/201225/0021/img84b.jpg i w całości wygląda to tak: http://ab.weimgs.com/weimgs/ab/images/wcm/products/201238/0032/img25b.jpg http://ab.weimgs.com/weimgs/ab/images/wcm/products/201234/0010/img7b.jpg Zagłówek dałabym taki ze 40-50 cm od poziomu materaca, żeby było wygodnie się oprzeć. Gdzieś tam widziałam też fajny pomysł z relingiem powieszonym na ścianie nad łóżkiem, a na relingu pikowane poduchy wiszące na tym relingu za troczki. Edytowane 3 Grudnia 2012 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Czyli wszystkie są za białymi listwami A już myślałam, że mi się upiecze jedno malowanie. Bo mam dostęp do niedrogich szarych Ale sama ich nie czułam. Ironią jest to, że listwy dostanie jako pierwsze pomieszczenie, które jest najmniej wykończone Ala jak postawię kibelek, to potem mąż mi się nie zmieści, co by listwy przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Jeżeli chodzi o wysokość zagłówka, to do wygodnego siedzenie wystarczy Ci metrowy- chyba, ze dla efektów wizualnych chcesz dać wyższy. No właśnie, nie chcę za wysokiego, bo na ścianie ma być szablonik Kiedyś I boję się, że duży zagłówek i szablon, to będzie za dużo dobrego. Jeżeli chodzi o montaż- to powinnaś potraktować to śrubami- nie ma znaczenie, że łóżko nie jest tapicerowane, bo w tapicerowanym pod materiałem jest też drewno. U nas tak to się właśnie odbyło. Dzięki! Tylko bardziej mi się rozchodzi o to, jak ma być wykończony ten zagłówek. Bo jeśli będzie tapicerowany do końca, to jakoś średnio widzę przykręcanie go przez gąbkę. Czy tapicerować do wysokości bocznych ścianek łóżka i niech ewentualnie trochę na materac zachodzi? Czy ja się zrozumiale wyrażam? Bo sama mam wątpliwości Na PotteryBarn podpatrzyłam ichnie zagłówki. Do łóżek z drewnianą ramą dają takie na nóżkach: http://ab.weimgs.com/weimgs/ab/images/wcm/products/201225/0021/img84b.jpg i w całości wygląda to tak: http://ab.weimgs.com/weimgs/ab/images/wcm/products/201238/0032/img25b.jpg O, czegoś podobnego szukałam. Z tym, że u mnie zamiast nóg będą pełne deski. No i jak wtedy to zgrać z grubością tapicerowania? No nic, i tak najpierw się zrobi skrzynię i szuflady. Do tego czasu coś na pewno wykombinuję. Tylko męża mi ciut szkoda A nie, nie szkoda. Zasłonki będzie miał Gdzieś tam widziałam też fajny pomysł z relingiem powieszonym na ścianie nad łóżkiem, a na relingu pikowane poduchy wiszące na tym relingu za troczki. Ten patent będzie u Jakuba. Nawet fajne relingi już znalazłam. Tylko kupowanie gotowych poduch to szybki sposób na bankructwo Potrzebuję jedynie dziesięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.12.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Przepraszam , że przeszkadzam ale Ja bym zrobiła różowe i w kratkę i z czarnymi krawędziami Co do wysokości zagłówka.... to chyba zależy od siedzących w tym łóżku , nie ? Z tego co pisałaś, wiem, że Twój małżonek jest : wredny, głupi, leniwy. uparty, brzydki, apodyktyczny, zblazowany, marudny, wycofany iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wysoki. Posadź go na podłodze z nóżkami wyciągniętymi przed się i zmierz mu kadłub od kości ogonowej do czubka głowy. Mój mąż, gdy kupuje mi staniki, mierzy miski wkładając je sobie na głowę. Wpadła cała głowa - dobry, buja się na czubku głowy i jakoś tak nie wygodnie - za mały. Trzeba upraszczać pewne czynności........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts