barbe-cue 03.12.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Tylko kupowanie gotowych poduch to szybki sposób na bankructwo Potrzebuję jedynie dziesięciu A te u Józka to drogawe, czy nie? Cena za cztery. A może zrób jedną dużą poduchę-oparcie, np. z kołderki dziecięcej (choćby z ikea) w jakimś fajnym, przepikowanym opakowaniu? Coś w ten deseń: http://3.bp.blogspot.com/-5g5rZeuyTPs/Tbde_j1sBhI/AAAAAAAAA7Q/2HXCPgghbKc/s1600/Padded-Headboard-bhg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 A te u Józka to drogawe, czy nie? Cena za cztery. Drogawe to nie, ale wzorniczo mi nie leżą Wymyśliłam sobie dwa rzędu poduch, w każdym rzędzie po pięć ułożonych w jano szarą - ciemno szarą - czerwoną kratkę. A, bo u Jakuba łóżko stoi dłuższym bokiem do ściany. A może zrób jedną dużą poduchę-oparcie, np. z kołderki dziecięcej (choćby z ikea) w jakimś fajnym, przepikowanym opakowaniu? Niee Ma być w kratkę Nie dam rady się odczepić od pomysłu. Tylko maszyny do szycia mi brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.12.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Przepraszam , że przeszkadzam ale Ja bym zrobiła różowe i w kratkę i z czarnymi krawędziami Co do wysokości zagłówka.... to chyba zależy od siedzących w tym łóżku , nie ? Z tego co pisałaś, wiem, że Twój małżonek jest : wredny, głupi, leniwy. uparty, brzydki, apodyktyczny, zblazowany, marudny, wycofany iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wysoki. Poza wymienionymi zaletami mój mąż ma zagłówek w poważaniu On nie czyta w łóżku. Jestem na tyle bezczelna, że za wcześnie się kładę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Aniu - witam sie i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Aniu, a czy ty ten zagłówek sama będzie robić i przykręcać?:o Czy tylko o ten montaż pytałaś z czystej ciekawości:lol2: Szare listwy tez by pasowały:yes: Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2012 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aniu - witam sie i zmykam A dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aniu, a czy ty ten zagłówek sama będzie robić i przykręcać?:o Czy tylko o ten montaż pytałaś z czystej ciekawości:lol2: Sama, sama. Jak już znajdę idealny materiał, idealne pikowanie Nie raz, nie dwa pomęczę Was jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Piszę list do św. Mikołaja Chcę maszynę do szycia. Dobrą, niedrogą. Wiem, że takowe istnieją. I to nie tylko w Erze Podpowiedzcie coś Świętemu PS. Wczoraj w rozmowie z siostrą wypłynął temat prezentów. No i się dowiedziałam, że rodzice chcą nam kupić patelnię grillową Powiedziałam siostrze, że wolelibyśmy maszynę do szycia (liczba mnoga zamierzona). Ale, dla spokoju sumienia, po powrocie do domu zapytałam męża: Kochanie, wolisz na gwiazdkę patelnię grillową, czy maszynę do szycia? Zgadnijcie co odpowiedział małżonek? Oczywiście, że maszynę, kochana żono. Chyba mu wiertarkę kupię. W ramach wdzięczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.12.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aniu Dzień dobry mówię i do kartonów uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.12.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aniu, ja przyszła na casting białe listwy mi się widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.12.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Chcę maszynę do szycia. Dobrą, niedrogą. Wiem, że takowe istnieją. I to nie tylko w Erze Podpowiedzcie coś Świętemu PS. Wczoraj w rozmowie z siostrą wypłynął temat prezentów. No i się dowiedziałam, że rodzice chcą nam kupić patelnię grillową Powiedziałam siostrze, że wolelibyśmy maszynę do szycia (liczba mnoga zamierzona). Ale, dla spokoju sumienia, po powrocie do domu zapytałam męża: Kochanie, wolisz na gwiazdkę patelnię grillową, czy maszynę do szycia? Zgadnijcie co odpowiedział małżonek? Oczywiście, że maszynę, kochana żono. Chyba mu wiertarkę kupię. W ramach wdzięczności Ooo maszyna do szycia fajna rzecz, mnie luby kupił lat ileś temu, chyba na urodziny, nie pamiętam, w każdym razie kupił bym mu mogła suwaki w spodniach wymieniać u mnie w rodzinie to prawie każda ma maszynę, tylko juz nie kazda umie szyć ja umiem Aniu polecam maszyny singer lub nasze łucznik, takie tanie co sprzedają gdzieś tam po kilkadziesiąt zł to złamanego grosza nie warte:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.12.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aniu, nie wiem o co chodzi z betonowymi drzwiczkami = wyszły. Listwy w łazience zrobiłabym w kolorze podłogi, bo sama mam w łazience białe i tylko tam tak się strasznie brudzą, nie wiem czy z wysokiej wilgotności czy co? Grafitowe też się będą brudzić wiem, ale na białym wszystko widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 04.12.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ja tak jak wszystkie - BIAŁE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.12.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aniu podobno w Lidlu sa fajne i w fajnej cenie - ok 300zl. nie pamietam ktora z Forumek ja polecała. ja sie na nia bede czaic tylko musze zaczekac do 15 grudnia bo wtedy u nas Lidla otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.12.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Na maszynie z Lidla szyje nasza Kasia_sw i ja obie jesteśmy ZADOWOLONE a teraz jakieś ładniejsze się pojawiły ale tej samej firmy Ja polecam z czystym sumieniem (miałam też nowego Łucznika za tą cenę - nadawał się na złom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Piszę list do św. Mikołaja Chcę maszynę do szycia. Dobrą, niedrogą. Czy ja już mówiłam o swojej maszynie? Nie? No to było tak: W moim domu maszyna była zawsze. Kiedyś, kiedyś taka singeropodobna (ale nie singer), na pedał. Potem tata przerobił ją na elektryczną. Działa i jest używana do dzisiaj. Uszyłam na niej milion sukienek dla lalek, parę toreb, mnóstwo ciuchów dla siebie. Podłożonych spódnic, spodni i zasłon nie zliczę. Kiedy wyjechałam na studia, każda wizyta u rodziców wyglądała tak, że przyjeżdżałam, witałam się z rodzicami, po czym zasiadałam do maszyny, a po dwóch dniach wstawałam, żegnałam się z rodzicami i wracałam do Warszawy. Przez całe studia i parę lat po ich skończeniu chodziłam wyłącznie w sukienkach własnej produkcji (spodni - kupnych - miałam jedną parę, tak na wszelki wypadek). No i przez lata marudziłam mężowi, że ja chcę maszynę, i chcę ją mieć już. Bo jakbym miała swoją maszynę, to szyłabym sobie i szyła, że ho ho! W końcu kupiliśmy jakąś wypasioną husquarnę z tysiącem ściegów i różnymi bajerami. I wiecie co? Od tego czasu nie uszyłam sobie ani jednego ubrania. No jakoś tak się ułożyło, że po prostu nie mam czasu. Czasem przeszywam na niej jakieś drobiazgi, kiedy akurat nie chce mi się szyć w ręku. Oczywiście przy każdej mojej kolejnej zachciance pada obowiązkowo "pewnie będzie jak z maszyną - kupisz i postawisz w kąt" . Zatem, Aniu, uważaj czego sobie życzysz, bo jeszcze się spełni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 pozdrawiam kochaną koleżankę wieczorową porą maszyna do szycia dobra rzecz Vesi uśmiałam się z tych suwaków:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Dobry wieczór Mąż bardzo dobrze ułożony A jak ten święty będzie szedł z maszyną do Ciebie, to i do mnie mógłby wpaść po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Na maszynie z Lidla szyje nasza Kasia_sw i ja obie jesteśmy ZADOWOLONE a teraz jakieś ładniejsze się pojawiły ale tej samej firmy Ja polecam z czystym sumieniem (miałam też nowego Łucznika za tą cenę - nadawał się na złom ) A one są w ciągłej sprzedaży? Kurczę, u nas zakupy robi mąż, a on na maszyny nawet nie spojrzy Muszę się sama do Lidla wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.12.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 dzisiaj widziałam jakąś gazetkę w lidlu w witrynce ...i była maszyna..tylko nie wiem za ile edit: jest w gazetce za 379złz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts