Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Zatem, Aniu, uważaj czego sobie życzysz, bo jeszcze się spełni ;).

No, ja tej maszyny sobie bardzo życzę :lol2:

Ubrań szyć nie mam zamiaru, ale wiele innych rzeczy się znajdzie. Chociażby te zamki do spodni męża. Nie wiem jak on to robi, że mu non stop się psują :mad:

Ja mam do perfekcji opanowane szycie ręczne. Ale to zajmuje tyle czasu...

A sześć metrów bieżących welurowych zasłon razy dwa (bo góra i dół) to chyba bym do przyszłego Bożego Narodzenia obrabiała :p

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A one są w ciągłej sprzedaży?

Kurczę, u nas zakupy robi mąż, a on na maszyny nawet nie spojrzy ;)

Muszę się sama do Lidla wybrać.

nooooo właśnie znowu jest w gazetce, pojawia się co jakiś czas... widzę że zmieniła szatę ale to ta sama firma którą mam ja :)

tu fajny opis tego poprzedniego modelu http://www.marchewkowa.pl/2011/03/ohhh-sewing-machine-part-2-maszyna-do.html

Mąż bardzo dobrze ułożony :lol2:

Trening czyni mistrza :lol2:

A jak ten święty będzie szedł z maszyną do Ciebie, to i do mnie mógłby wpaść po drodze :rolleyes:

Hmmm, a obiecasz, że nie zabierzesz dwóch maszyn?

:rotfl:

dzisiaj widziałam jakąś gazetkę w lidlu w witrynce ...i była maszyna..tylko nie wiem za ile :bash:

edit: jest w gazetce za 379złz

nooooo właśnie znowu jest w gazetce, pojawia się co jakiś czas... widzę że zmieniła szatę ale to ta sama firma którą mam ja :)

tu fajny opis tego poprzedniego modelu http://www.marchewkowa.pl/2011/03/ohhh-sewing-machine-part-2-maszyna-do.html

Dzięki!

Jutro się wczytam, bo dziś to już jakoś mi sił brakuje.

I powiadamiam Mikołaja :lol2:

Hmmm, a czy z Mikołajem można zrobić zrzutkę?

Boję się, że się w głowę postuka a ja przyrządzę zasłony na patelni grillowej :rotfl:

Edytowane przez narendil

też macie problem...

Powiedz rodzicom, że znalazłaś zajefajne patelnie w takim jednym sklepie co to on i gary ma i maszyny do szycia. Przekonaj rodziców, że patelnia poniżej 300 zł to badziew i przypomnij im , żeby koniecznie zabrali ze sobą rachunek. Po świętach, z rachunkiem w dłoni i szatańskim uśmiechem na twarzy, udasz się do tego sklepu i wymienisz patelnie na maszynę. No bo kupiłaś komuś w prezencie, ale okazało się, że prezent nie trafiony lub monolog o tym jak to nie znosisz smażyć naleśników i z pewnością jakaś szowinistyczna świnia w tym sklepie doradziła taki zakup rodzicom lub scenka o zabarwieniu dramatycznym o tym, jak mąż Cię tą patelnią potraktuje za to, że za droga a on dostał tylko skarpetki....... opcji jest wiele.

Gdy po świętach, rodzice zaproszą się na grillowaną karkóweczkę, powiesz, że nie macie gazu.....

Pokazałabyś coś :mad:

Przeca chyba cos się dzieje, nie? ;)

:hug:

No właśnie się nie dzieje :(

Mam taki zapieprz w pracy, że na mieszkanie czasu brakuje.

Dzisiaj powiesiliśmy linki, ale jak pomyślę o podwijaniu zasłon, to słabo mi się robi.

A opcja leżących na podłodze u nas ni wchodzi w grę. Kot i Jakub zasłonom pożyć długo by nie dali.

A, i chcieliśmy dzisiaj zacząć robić łóżko.

I figa :p

Nie udało się kupić materiałów.

Odroczone o tydzień :(

Ale...

Z pewnego źródła wiem, że Mikołaj zaaprobował pomysł maszyny do szycia :lol2:

Tylko muszę ją w imieniu pomocnicy Mikołaja zakupić.