narendil 04.12.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Zatem, Aniu, uważaj czego sobie życzysz, bo jeszcze się spełni . No, ja tej maszyny sobie bardzo życzę Ubrań szyć nie mam zamiaru, ale wiele innych rzeczy się znajdzie. Chociażby te zamki do spodni męża. Nie wiem jak on to robi, że mu non stop się psują Ja mam do perfekcji opanowane szycie ręczne. Ale to zajmuje tyle czasu... A sześć metrów bieżących welurowych zasłon razy dwa (bo góra i dół) to chyba bym do przyszłego Bożego Narodzenia obrabiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.12.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 heloł... Aniu, dostałaś priva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.12.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A one są w ciągłej sprzedaży? Kurczę, u nas zakupy robi mąż, a on na maszyny nawet nie spojrzy Muszę się sama do Lidla wybrać. nooooo właśnie znowu jest w gazetce, pojawia się co jakiś czas... widzę że zmieniła szatę ale to ta sama firma którą mam ja tu fajny opis tego poprzedniego modelu http://www.marchewkowa.pl/2011/03/ohhh-sewing-machine-part-2-maszyna-do.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Mąż bardzo dobrze ułożony Trening czyni mistrza A jak ten święty będzie szedł z maszyną do Ciebie, to i do mnie mógłby wpaść po drodze Hmmm, a obiecasz, że nie zabierzesz dwóch maszyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Aniu, dostałaś priva ? Aniu, dostałaś odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) dzisiaj widziałam jakąś gazetkę w lidlu w witrynce ...i była maszyna..tylko nie wiem za ile edit: jest w gazetce za 379złz nooooo właśnie znowu jest w gazetce, pojawia się co jakiś czas... widzę że zmieniła szatę ale to ta sama firma którą mam ja tu fajny opis tego poprzedniego modelu http://www.marchewkowa.pl/2011/03/ohhh-sewing-machine-part-2-maszyna-do.html Dzięki! Jutro się wczytam, bo dziś to już jakoś mi sił brakuje. I powiadamiam Mikołaja Hmmm, a czy z Mikołajem można zrobić zrzutkę? Boję się, że się w głowę postuka a ja przyrządzę zasłony na patelni grillowej Edytowane 4 Grudnia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.12.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Hmmm, a czy z Mikołajem można zrobić zrzutkę? Boję się, że się w głowę postuka a ja przyrządzę zasłony na patelni grillowej http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/smileys/mini-graphics-smileys-751575.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/smileys/mini-graphics-smileys-751575.gif :lol2: Aniu załatwiaj maszynę, patelnia poczeka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.12.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 też macie problem... Powiedz rodzicom, że znalazłaś zajefajne patelnie w takim jednym sklepie co to on i gary ma i maszyny do szycia. Przekonaj rodziców, że patelnia poniżej 300 zł to badziew i przypomnij im , żeby koniecznie zabrali ze sobą rachunek. Po świętach, z rachunkiem w dłoni i szatańskim uśmiechem na twarzy, udasz się do tego sklepu i wymienisz patelnie na maszynę. No bo kupiłaś komuś w prezencie, ale okazało się, że prezent nie trafiony lub monolog o tym jak to nie znosisz smażyć naleśników i z pewnością jakaś szowinistyczna świnia w tym sklepie doradziła taki zakup rodzicom lub scenka o zabarwieniu dramatycznym o tym, jak mąż Cię tą patelnią potraktuje za to, że za droga a on dostał tylko skarpetki....... opcji jest wiele.Gdy po świętach, rodzice zaproszą się na grillowaną karkóweczkę, powiesz, że nie macie gazu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 05.12.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 w Aldi ma byc SInger http://www.aldi.pl/aldi_od_srody_0512_5_364.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ho ho ho http://1.1.1.2/bmi/www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 06.12.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 aniu... no i ? Jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 06.12.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 aniu pozwolę sobie ogłosic u Ciebie akcję ok ? Mam nadzieję, że mnie nie zatłuczesz. Szepnij tylko słówko, a usunę .... DZIEWCZYNKI - JEST AKCJA !!! http://tablica.pl/nakarm-psa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 07.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 aniu... przyszło ? dostałas ? masz ? jest?...... przebieram nogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.12.2012 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 aniu... przyszło ? dostałas ? masz ? jest?...... przebieram nogami... Doszło Wczoraj wieczorem przywiozłam od rodziców. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.12.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Pokazałabyś coś Przeca chyba cos się dzieje, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.12.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 pina.... ORMO czuwa, co ? Aniu.. odpowiedziałam u siebie ...... czekam na foty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.12.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Pokazałabyś coś Przeca chyba cos się dzieje, nie? No właśnie się nie dzieje Mam taki zapieprz w pracy, że na mieszkanie czasu brakuje. Dzisiaj powiesiliśmy linki, ale jak pomyślę o podwijaniu zasłon, to słabo mi się robi. A opcja leżących na podłodze u nas ni wchodzi w grę. Kot i Jakub zasłonom pożyć długo by nie dali. A, i chcieliśmy dzisiaj zacząć robić łóżko. I figa Nie udało się kupić materiałów. Odroczone o tydzień Ale... Z pewnego źródła wiem, że Mikołaj zaaprobował pomysł maszyny do szycia Tylko muszę ją w imieniu pomocnicy Mikołaja zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.12.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 aniu.... jak by trzeba było jeszcze coś, to wal jak w dym !!! Ok ? Dzięki akcji wyrwałam się z domu, ciut rozerwałam i....... załamałam Też bym tak chciała wydawać kaskę, dobierać , mierzyć, planować..... A czy dopuszczasz do siebie myśl o maszynie używanej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.12.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Mam taki zapieprz w pracy, że na mieszkanie czasu brakuje. Nie mów, że grant składacie? U nas wszyscy powariowali i latają jakby dopadła ich paskudna diarrhea . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts