narendil 08.12.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Nie mów, że grant składacie? U nas wszyscy powariowali i latają jakby dopadła ich paskudna diarrhea . Nieeee Moje powody są bardziej prozaiczne. Jeszcze dwa artykuły mi zostały A mój promotor jutro wylatuje na wakacje A jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.12.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 dwukropek czachadymi dwukropek http://emotikona.pl/gify/pic/17glowa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.12.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ściski niedzielne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 09.12.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Barbi... nie dziwne, że pisanie Ci słabo idzie. Jesli Ty się w ten sposób relaksujesz, zbierasz myśli czy motywujesz to .... ja pierdziu.... Ale musisz miec bałagan na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.12.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Halo ! Jest tu kto ? Co tu tak cicho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.12.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Promotorowi zazdroszczę Ani nie:) nie lubię pisać, a czasami muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Hej Aniu, buziaki wieczorne zostawiam:hug: U mnie też krucho z czasem- zbliża się koniec roku i wszystkie projekty trzeba zamknąć W Lidlu ostatnio były jakieś maszyny do szycia- widziałaś? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-3030659A-E2C69087/lidl_pl/hs.xsl/index_32378.htm Buziaki:bye: Edytowane 10 Grudnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.12.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Mam taki zapieprz w pracy, że na mieszkanie czasu brakuje. Nie mów, że grant składacie? U nas wszyscy powariowali i latają jakby dopadła ich paskudna diarrhea . nie lubię pisać, a czasami muszę U mnie też krucho z czasem- zbliża się koniec roku i wszystkie projekty trzeba zamknąć O rany... to brzmi jakbyśmy wszystkie były z jednej branży . Tylko, że ja bardzo chciałabym pisać artykuły i zamykać projekty, a tymczasem od roku ogarniam echa KRK, opisy modułów, programy, strategie rozwoju uczelni/wydziału/kierunku i ćwiczę akrobacje przy wdrażaniu systemu jakości kształcenia. Więc mimo produkcji setek stron nie liczy się to do rozwoju naukowego . Aneczko w tym świetle zazdroszczę tego, że możesz pisać i pomnażać swój dorobek naukowy Nie sądziłam, że coś takiego będę czuła, ale kurcze chciałabym napisać coś "normalnego", na swoje konto, a nie "dla idei" . Barbe-cue bardzo chciałabym Cię jakoś zmotywować, bo parę lat temu miałam podobnie jak Ty... Ogromną niechęć i znajdowanie zajęć zastępczych, dużo ważniejszych od pisania dysertacji . Dużo mówi się o nowych zasadach zdobywania stopnia doktora. Ma być trudniej, więc może warto zamknąć sprawę póki można wg "starych zasad"? Mocno trzymam kciuki za terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.12.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu co to za dołowanie się . Głowa do góry!!!!! Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aneczko w tym świetle zazdroszczę tego, że możesz pisać i pomnażać swój dorobek naukowy Nie sądziłam, że coś takiego będę czuła, ale kurcze chciałabym napisać coś "normalnego", na swoje konto, a nie "dla idei" . Ewuś, ale nie w takim tempie Przez parę miesięcy z promotorem walczyłam o te publikacje. Można to było zrobić normalnie, bez pośpiechu. A teraz się nagle obejrzał i wydał rozkaz. Ja się wywiązałam ze swojej części, a on pojechał na wakacje Nie miał czasu wywiązać się ze swojej. I jeszcze dostałam listę co ma być gotowe po jego powrocie. Ech, szkoda gadać. Dobrze, że lubię swoją pracę. A na swoje konto jeszcze napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu co to za dołowanie się . Głowa do góry!!!!! A jakieś takie. Nie jest po prostu tak, jak miało być. Wszędzie niedoróbki, rozwiązania tymczasowe. Czy ja po to siedziałam kilkanaście miesięcy nad wizkami, dopracowując każdy szczegół? Ja bardzo źle znoszę, gdy coś idzie niezgodnie z planem. Moim planem. A tak jest od jakiegoś czasu. Zrobiłam w niedzielę listę rzeczy do zrobienia. Małych i dużych. Na chwilę obecną jest 80 pozycji. I rośnie. Zaglądam do Was i jest tak ślicznie. A potem patrzę na swoje ściany i nie jest. Mam ochotę się wyprowadzić. Mąż ma ochotę mnie udusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.12.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu, zdjęcia na forum wszystko przyjmą. Nie każdy pokazuje wszystko bo po co chwalić się tym z czego nie jesteśmy zadowoleni? Kochana urządziłaś się tak szybko! Wiele się udało! Ja mieszkam od roku a jestem w dupie w porównaniu . Nie mam np. jednej rzeczy w domu bez której jest b. cieżko i w ogóle w obecnych czasach ciężko sobie wyobrazić życie bez tego a jednak i dajemy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu, zdjęcia na forum wszystko przyjmą. Nie każdy pokazuje wszystko bo po co chwalić się tym z czego nie jesteśmy zadowoleni? Kochana urządziłaś się tak szybko! Wiele się udało! Ja mieszkam od roku a jestem w dupie w porównaniu . Nie mam np. jednej rzeczy w domu bez której jest b. cieżko i w ogóle w obecnych czasach ciężko sobie wyobrazić życie bez tego a jednak i dajemy radę. Święte słowa, proszę księdza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 13.12.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu,głowa do góry :hug:.A to co napisłała Yoka,to święta prawda :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.12.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/285486063850330294_3QOonk4m_c.jpg I głowa do góry - święta idą! (już tylko tydzień - uwierzycie!?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.12.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu, urządziłaś się w ekspresowym tempie. Zobacz jak u nas wszystko się ślimaczy, a i tak po przeprowadzce jeszcze wieelu rzeczy nie będzie (w sypialni np. tylko łóżko). Spokojnie, powoli wszystko nabierze takich kształtów jak na wizualkach. No i dłużej będziesz mogła cieszyć się kupowaniem coraz to nowych gadżetów (ja już teraz wiem, że będzie mi tego brakowało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu, zdjęcia na forum wszystko przyjmą. Nie każdy pokazuje wszystko bo po co chwalić się tym z czego nie jesteśmy zadowoleni? Kochana urządziłaś się tak szybko! Wiem, Aniu. Ale jakoś mi tak niewyraźnie. Bo coś jednak pokazujecie A ja nawet nie zaczęłam przygotowań do świąt. Jedyne co, to rozdysponowałam, co która mama ma przygotować. Bo Wigilia u nas Bombki, łańcuchy, choinka - to jakaś abstrakcja. Nie mam np. jednej rzeczy w domu bez której jest b. cieżko i w ogóle w obecnych czasach ciężko sobie wyobrazić życie bez tego a jednak i dajemy radę. Przychodzi mi jedna rzecz do głowy. Taka na p. Dobrze zgaduję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu,głowa do góry :hug: Ta głowa na tyle na głowie, że strasznie ciężka się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/285486063850330294_3QOonk4m_c.jpg Chyba to sobie wydrukuję I głowa do góry - święta idą! (już tylko tydzień - uwierzycie!?) Nie, bo w czarnej d.pie z przygotowaniami jestem Może koniec świata mnie uratuje? Nie, nie! Wróóóóć! Bo Mikołaj maszynę w Lidlu kupił Ale konserwatywny jest i nie chce wcześniej dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu, urządziłaś się w ekspresowym tempie. Zobacz jak u nas wszystko się ślimaczy, a i tak po przeprowadzce jeszcze wieelu rzeczy nie będzie (w sypialni np. tylko łóżko). Spokojnie, powoli wszystko nabierze takich kształtów jak na wizualkach. No i dłużej będziesz mogła cieszyć się kupowaniem coraz to nowych gadżetów (ja już teraz wiem, że będzie mi tego brakowało) Dropku, niby wiem. Ale ja nie zakładałam spowolnienia tempa. I to mnie chyba najbardziej wnerwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts