Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sprytny ten Twój Mikołaj :lol2:

Aniu jeszcze trochę brakuje do ideału z wizek - ale wszystko jest do zrobienia, wszystko dokończysz, wszystko dopracujesz.......

Potrzeba czasu i dlatego powinnaś troszkę odpuścić, wyluzować i cieszyć małymi rzeczami i tym czego już dokonaliście.

A efekty uwierz mi już są widoczne i piorunujące :lol:

Małymi kroczkami dojdziecie do tego co tak długo dojrzewało w Twojej głowie i było przelewane na wizki.

Wiem że pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć, ale dasz radę bo silna babka z Ciebie :hug:

Może nadchodzące Święta potęgują te uczucia które Tobą targają?nawał pracy też nie pomaga :(

Także ten pesymizm jest chwilowy :yes: zaraz wróci Twój zapał do działania :)

Ślę pozytywne fluidy które i ja w sobie próbuję pomnożyć żeby w moim niedokończonym domu stworzyć kawałek nastroju świątecznego i tego normalnego domowego żeby móc zamieszkać z moimi chłopakami :)

Buziaki :hug:

Nie mogę czytać tego jęczenia !!!

Tak tu płaczesz, że wszyscy coś pokazują...... no dobra! Jeśli też Ci "coś" pokaże to się uspokoisz ?

http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif

Nie! Bo mam maaaałeeee :cry:

:rotfl:

PS. Już nie jęczę :p Mąż pojechał właśnie po płyty na łóżko.

no widzisz ! Masz dobrego chłopa. Wiesz, że to tak na pocieszenie OD NIEGO DLA CIEBIE ?

A jesli byłabyś dla niego "łaskawsza" to byś miała:

i płyty

i łóżko

i poduszki

i.... ogrodnika, sprzataczkę, bonę dla Kuby, panią do towarzystwa i apartament nad oceanem !

Powinnaś brać korepetycje z dyplomacji np. u mnie ;)

a Ja proponuję wybrać się na zakupy - po staniki !!!

O nie, nie.

Nie wiesz co się dzieje, kiedy muszę sobie jakąś szmatę kupić.

Istny armagedon :rotfl:

Urzekł mnie Twój głos - niski, ciepły, serdeczny.... zupełnie nie spodziewałam się takiej barwy.... ale to przez zdjęcia :p

No popatrz. Nie pierwsza mi to mówisz.

To jaki powinnam mieć głos?

Odhaczyłam jedną pozycję z listy :lol2:

W końcu wyrównałam poziom biurka i regału.

Mała rzecz a cieszy :lol2:

Mąż zakupił płyty na łóżko.

Jakub na weekend do babci, ja do pędzla a mąż do wkrętarki.

Ale fajnie :yes:

a co masz na tej liście jeszcze...cio ???

O matko! ivy, zapytaj lepiej, czego nie mam.

Tam jest chyba wszystko.

Listwy przypodłogowe, drzwi, fototapeta, dywanik łazienkowy, pierdyliard obrazków, zagłówek z poduszek dla Jakuba, podstawka pod komputer, drzwiczki szafek kuchennych, malowanie ściany w kuchni, łóżko, suszarka, oświetlenie, rolety rzymskie, malowanie korpusów szafek kuchennych, regał na książki, dywaniki do sypialni, syfon w łazience.

Wyliczać dalej? :lol2:

Anula.... armagedon ? Tyż tak mam - nic mi się nie podoba...i nie ma mojego rozmiaru. Jedynie C&A mnie ratuje, ale oni robia takie fasony i korzystają z takich materiałów jak dla starych pudernic.

Nie znoszę wzorków. Dopuszczam kratkę lub paski, ewentualnie bardzo delikatna łączkę - oj to musi być coś, coś wyjątkowego.

Nie znosze kolorów. Dopuszczam tylko kilka: czarny, szary i jeszcze raz szary, biały, kombinacje tych kolorów i bardzo rzadko brąz....

O ile mogę z seksem połączyć łóżko i brak Jakuba, to pędzla ni cholery :p

Proszę mnie doedukować.

Aniu... co ty pierniczysz ! U mnie w Marzenniku połączyłyśmy z seksem - drabinę....Z pędzlem masz problem ? Litości!

Czy Ty wiesz co można zrobić pędzlem !!!!

Pina dawaj jej wskazówki, tylko może na priv...

Anula.... armagedon ? Tyż tak mam - nic mi się nie podoba...i nie ma mojego rozmiaru.

Moich tyż nie ma. Jakaś niewymiarowa jestem.

No bo to, że nic mi się nie podoba, to inna historia.

Nie znosze kolorów. Dopuszczam tylko kilka: czarny, szary i jeszcze raz szary, biały, kombinacje tych kolorów i bardzo rzadko brąz....

O, to odejmij szary, biały i brązowy - zostanie Ci mój zestaw kolorystyczny.