yokasta 13.12.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Niedobrze napiszę Ci pw . Ach, no i ja nic nie pokazuję bo nie mam co. Pufy przy ławie z gąbki tapicerskiej mam pokazywać? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Nie mogę czytać tego jęczenia !!! Tak tu płaczesz, że wszyscy coś pokazują...... no dobra! Jeśli też Ci "coś" pokaże to się uspokoisz ? http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.12.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Sprytny ten Twój Mikołaj Aniu jeszcze trochę brakuje do ideału z wizek - ale wszystko jest do zrobienia, wszystko dokończysz, wszystko dopracujesz....... Potrzeba czasu i dlatego powinnaś troszkę odpuścić, wyluzować i cieszyć małymi rzeczami i tym czego już dokonaliście. A efekty uwierz mi już są widoczne i piorunujące Małymi kroczkami dojdziecie do tego co tak długo dojrzewało w Twojej głowie i było przelewane na wizki. Wiem że pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć, ale dasz radę bo silna babka z Ciebie Może nadchodzące Święta potęgują te uczucia które Tobą targają?nawał pracy też nie pomaga Także ten pesymizm jest chwilowy zaraz wróci Twój zapał do działania Ślę pozytywne fluidy które i ja w sobie próbuję pomnożyć żeby w moim niedokończonym domu stworzyć kawałek nastroju świątecznego i tego normalnego domowego żeby móc zamieszkać z moimi chłopakami Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.12.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Nie mogę czytać tego jęczenia !!! Tak tu płaczesz, że wszyscy coś pokazują...... no dobra! Jeśli też Ci "coś" pokaże to się uspokoisz ? http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif rozkręcasz się z emotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Nie mogę czytać tego jęczenia !!! Tak tu płaczesz, że wszyscy coś pokazują...... no dobra! Jeśli też Ci "coś" pokaże to się uspokoisz ? http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif Nie! Bo mam maaaałeeee PS. Już nie jęczę Mąż pojechał właśnie po płyty na łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 no widzisz ! Masz dobrego chłopa. Wiesz, że to tak na pocieszenie OD NIEGO DLA CIEBIE ? A jesli byłabyś dla niego "łaskawsza" to byś miała: i płyty i łóżko i poduszki i.... ogrodnika, sprzataczkę, bonę dla Kuby, panią do towarzystwa i apartament nad oceanem ! Powinnaś brać korepetycje z dyplomacji np. u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 a Ja mam za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ania, jak się ociepli, to przyjadę I pójdziemy na spacer po IKEA Razem raźniej się dołować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 a Ja proponuję wybrać się na zakupy - po staniki !!! Ty będziesz wyła, że odsyłają Cie do smyka a Ja, że każą mi szukać w GS - ie Urzekł mnie Twój głos - niski, ciepły, serdeczny.... zupełnie nie spodziewałam się takiej barwy.... ale to przez zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 a Ja proponuję wybrać się na zakupy - po staniki !!! O nie, nie. Nie wiesz co się dzieje, kiedy muszę sobie jakąś szmatę kupić. Istny armagedon Urzekł mnie Twój głos - niski, ciepły, serdeczny.... zupełnie nie spodziewałam się takiej barwy.... ale to przez zdjęcia No popatrz. Nie pierwsza mi to mówisz. To jaki powinnam mieć głos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Odhaczyłam jedną pozycję z listy W końcu wyrównałam poziom biurka i regału. Mała rzecz a cieszy Mąż zakupił płyty na łóżko. Jakub na weekend do babci, ja do pędzla a mąż do wkrętarki. Ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 a co masz na tej liście jeszcze...cio ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 a co masz na tej liście jeszcze...cio ??? O matko! ivy, zapytaj lepiej, czego nie mam. Tam jest chyba wszystko. Listwy przypodłogowe, drzwi, fototapeta, dywanik łazienkowy, pierdyliard obrazków, zagłówek z poduszek dla Jakuba, podstawka pod komputer, drzwiczki szafek kuchennych, malowanie ściany w kuchni, łóżko, suszarka, oświetlenie, rolety rzymskie, malowanie korpusów szafek kuchennych, regał na książki, dywaniki do sypialni, syfon w łazience. Wyliczać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Mąż zakupił płyty na łóżko.Jakub na weekend do babci, ja do pędzla a mąż do wkrętarki. Ale fajnie kurcze , sex mi z tego wychodzi ale fajnie buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.12.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 kurcze , sex mi z tego wychodzi ale fajnie buziaki zostawiam :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 kurcze , sex mi z tego wychodzi ale fajnie buziaki zostawiam No wiesz ?! Nawet Ja nie miałam takich skojarzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 kurcze , sex mi z tego wychodzi O ile mogę z seksem połączyć łóżko i brak Jakuba, to pędzla ni cholery Proszę mnie doedukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Anula.... armagedon ? Tyż tak mam - nic mi się nie podoba...i nie ma mojego rozmiaru. Jedynie C&A mnie ratuje, ale oni robia takie fasony i korzystają z takich materiałów jak dla starych pudernic. Nie znoszę wzorków. Dopuszczam kratkę lub paski, ewentualnie bardzo delikatna łączkę - oj to musi być coś, coś wyjątkowego.Nie znosze kolorów. Dopuszczam tylko kilka: czarny, szary i jeszcze raz szary, biały, kombinacje tych kolorów i bardzo rzadko brąz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 O ile mogę z seksem połączyć łóżko i brak Jakuba, to pędzla ni cholery Proszę mnie doedukować. Aniu... co ty pierniczysz ! U mnie w Marzenniku połączyłyśmy z seksem - drabinę....Z pędzlem masz problem ? Litości! Czy Ty wiesz co można zrobić pędzlem !!!! Pina dawaj jej wskazówki, tylko może na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Anula.... armagedon ? Tyż tak mam - nic mi się nie podoba...i nie ma mojego rozmiaru. Moich tyż nie ma. Jakaś niewymiarowa jestem. No bo to, że nic mi się nie podoba, to inna historia. Nie znosze kolorów. Dopuszczam tylko kilka: czarny, szary i jeszcze raz szary, biały, kombinacje tych kolorów i bardzo rzadko brąz.... O, to odejmij szary, biały i brązowy - zostanie Ci mój zestaw kolorystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts