Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co to za cyckowo-seksiarskie pogaduchy?:o:lol2::lol2:

Aniu główka do góry- nawet jak z czymś na Święta nie zdążysz, to świat się od tego nie zawali:no:

Wszystko się ułoży zobaczysz:hug:

Ooo właśnie, to sobie zawsze powtarzam, bo ja jeszcze nigdy nie zdążyłam z tym co planowałam na święta:lol2:

zawsze coś musiało jednak być nie zrobione ;)

Aniu... co ty pierniczysz ! U mnie w Marzenniku połączyłyśmy z seksem - drabinę....Z pędzlem masz problem ? Litości!

Czy Ty wiesz co można zrobić pędzlem !!!!

Pina dawaj jej wskazówki, tylko może na priv...

nie mam czasu na kurtuazję.

Aniu, pedzlem mozna malować (na/w)tryskowo :rotfl: Na BIAŁO ;) :lol2:

Ps. buziaki zostawiam dwukropek kiss dwukropek :p

Cześć narendil widzę,ze rozmowy płynnie przechodza od lekkiego doła i rezygnacji do głoych biustów, więc chyba nie jest tak źle :lol2:

Kochana dołki normalna sprawa :yes: wiesz ja jak jestem w dołku, to po chwili zaczynam sie cieszyć, bo przecież jak jest dołek to zaraz będzie górka :rolleyes: czyli jest sie na chwilkę przed czymś zajeb...m :D

Głowa do góry, nadchodzi górka :lol2:

Pozdrawiam serdecznie :hug:

To do klasztoru wstąp. Tam to Ci takie wdzianko wyszykują i to na wymiar, że hej !

:p

Ot wymyśliła.

A co to za cyckowo-seksiarskie pogaduchy?:o:lol2::lol2:

Aniu główka do góry- nawet jak z czymś na Święta nie zdążysz, to świat się od tego nie zawali:no:

Wszystko się ułoży zobaczysz:hug:

Aga, wiem, że będzie dobrze. Musi być :)

Zawsze na początku grudnia powtarzam sobie, że w tym roku wszystko zrobię na czas i z niczym nie będę się spieszyć.

I zawsze po świętach powtarzam sobie, za rok będzie lepiej.

:rotfl:

Ooo właśnie, to sobie zawsze powtarzam, bo ja jeszcze nigdy nie zdążyłam z tym co planowałam na święta:lol2:

zawsze coś musiało jednak być nie zrobione ;)

A, czyli to nie tylko ja taka zdolna ;)

nie mam czasu na kurtuazję.

Aniu, pedzlem mozna malować (na/w)tryskowo :rotfl: Na BIAŁO ;) :lol2:

Ps. buziaki zostawiam dwukropek kiss dwukropek :p

:rotfl:

Tobie również dwukropek kiss dwukropek.

Kiedy uszka i pierożki do mnie pakujesz?

Cześć narendil widzę,ze rozmowy płynnie przechodza od lekkiego doła i rezygnacji do głoych biustów, więc chyba nie jest tak źle :lol2:

Kochana dołki normalna sprawa :yes: wiesz ja jak jestem w dołku, to po chwili zaczynam sie cieszyć, bo przecież jak jest dołek to zaraz będzie górka :rolleyes: czyli jest sie na chwilkę przed czymś zajeb...m :D

Głowa do góry, nadchodzi górka :lol2:

Pozdrawiam serdecznie :hug:

Dzięki Karola :hug:

Dołki są po to, by potem lepiej widzieć górkę :lol2:

Wybieram się dzisiaj na polowanie Twojej gazetki :)

Słuchajcie, jaki mój mąż zdolny :rotfl:

Martwił się biedak moim dołkiem. Myślał, myślał i wymyślił.

Rano leżymy jeszcze w łóżku, a małżonek wypala:

Żono kochana, a może ja położę płytki w kuchni.

Dobrze, że leżałam, bo bym padła.

Sam z siebie z taką propozycją :jawdrop:

Jak myślicie, czy on coś knuje? Coś nabroił?

Bo to, że rozwalił kawałek ściany, to jakaś małe przewinienie w stosunku do położenia płytek :rolleyes:

no kochany jest , po prostu!!!!! buziak.gif

nie szukaj, babo, dziury w całym! nie często zdarzają się takie przypływy empatii u płci brzydszej ;), a jeszcze podparte chęcią pracy fizycznej ??? andzia, toż to Twój Rycerz!!!

...mnie też ostatnio małżonek zaskoczył parokrotnie w podobnym stylu ( z tym, ze z wyłączeniem prac technicznych)...już zagroziłam, że chyba Mu esemesy przejrzę ;) :lol2:

Słuchajcie, jaki mój mąż zdolny :rotfl:

Martwił się biedak moim dołkiem. Myślał, myślał i wymyślił.

Rano leżymy jeszcze w łóżku, a małżonek wypala:

Żono kochana, a może ja położę płytki w kuchni.

Dobrze, że leżałam, bo bym padła.

Sam z siebie z taką propozycją :jawdrop:

Jak myślicie, czy on coś knuje? Coś nabroił?

Bo to, że rozwalił kawałek ściany, to jakaś małe przewinienie w stosunku do położenia płytek :rolleyes:

Czyli to prawda ?

Będzie koniec świata !

Mój mąż, całą zeszłą niedzielę, szorował fugi( szczoteczką do mycia paznokci )w podłodze przedpokoju i kuchni.

Doskrobał się do pierwotnej i oryginalnej warstwy, położonej jeszcze przez glazurnika.........

Aniu, a może........ skoro Twój szaleje, mojemu odwala to...............może oni razem cos zmajstrowali ?

Czyli to prawda ?

Będzie koniec świata !

Mój mąż, całą zeszłą niedzielę, szorował fugi( szczoteczką do mycia paznokci )w podłodze przedpokoju i kuchni.

Doskrobał się do pierwotnej i oryginalnej warstwy, położonej jeszcze przez glazurnika.........

Tak, potwierdzam, ARMAGIEDON nadchodzi.

Mówię dziś mężulkowi - "kochanie, idę na dwunastą do fryzjera". Na co małżonek: "Super! Jak chcesz, to polataj sobie potem po sklepach, a ja poodkurzam". Wzięłam to za dobry żart, ale przychodzę do domu, a tam błysk!

Barbe-cue bardzo chciałabym Cię jakoś zmotywować, bo parę lat temu miałam podobnie jak Ty... Ogromną niechęć i znajdowanie zajęć zastępczych, dużo ważniejszych od pisania dysertacji ;). Dużo mówi się o nowych zasadach zdobywania stopnia doktora. Ma być trudniej, więc może warto zamknąć sprawę póki można wg "starych zasad"?

Mocno trzymam kciuki za terminy :)

Julianno, bardzo dziękuję za dobre słowo! Teraz jestem na etapie totalnego załamania i poczucia beznadziei, ale gdzieś tam pod skórą wiem, że to się skończy i znowu odetchnę. W takich momentach zawsze powtarzam sobie moją ulubioną mantrę "wszystko kiedyś przemija, nawet najdłuższa żmija" ;). Pozdrawiam!