Siner 16.12.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Czy Pani kierownik to jeszcze żyje ? Jak tak można porzucić wiernych i oddanych czytelników? Zaniedbywać wątek ! halooooooooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.12.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Mój mąż, całą zeszłą niedzielę, szorował fugi( szczoteczką do mycia paznokci )w podłodze przedpokoju i kuchni. Doskrobał się do pierwotnej i oryginalnej warstwy, położonej jeszcze przez glazurnika......... Tak, potwierdzam, ARMAGIEDON nadchodzi. Mówię dziś mężulkowi - "kochanie, idę na dwunastą do fryzjera". Na co małżonek: "Super! Jak chcesz, to polataj sobie potem po sklepach, a ja poodkurzam". Wzięłam to za dobry żart, ale przychodzę do domu, a tam błysk! ... węszę jakiś spisek...trzeba przetrząsnąć całą sieć!!! może jest gdzieś jakieś forum, na którym Oni siedzą i knują !!!!!! No nie wiem, nie wiem. Podejrzana sprawa Kurna, a dlaczego jak razem majstrowali, to nie mogli wziąć i mojego? Przydałoby się gruntowne sprzątanie mieszkania:P Domi, czy Ty aby na pewno wiesz co mówisz? no u mnie jakby luby nie odkurzyl to bym sie wtedy martwila, ale "swoje" obowiazki odwala wiec chyba nic nie knuje:lol: Szczęściara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.12.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 to nie górka To szczyt Przypominam : weekend= łózko+ brak jakuba+ wytrysk. tfu.... pedzel znaczy się No, moja droga Weekend w połowie, a plan łóżkowy wykonany. I wytrysk, i natrysk Nawet kino nadprogramowo się zmieściło Tylko pędzla jeszcze nie było, na razie gołe dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.12.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Czy Pani kierownik to jeszcze żyje ? Jak tak można porzucić wiernych i oddanych czytelników? Zaniedbywać wątek ! halooooooooooooooooooooooo Nikogo nie porzucam Tylko małżonek taki chętny do roboty, że bałam się go na chwilę samego zostawić. Bo jeszcze by mu ochota przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 16.12.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 a skoro tak do cisnij go, cisnij!Co zmajstrował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.12.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Weekend zaowocował odhaczeniem pięciu pozycji z listy Szczegół, że w międzyczasie dopisałam kolejnych sześć Mamy zatem: - powieszoną galeryjkę starych pocztówek, - ukończone pawlacze, - powieszoną kolejną półkę u Jakuba (w tym tempie skończę wieszać to co miał w starym mieszkaniu na następne Boże Narodzenie ) - powieszony Jakubowy wieszak w przedpokoju - skręconą i pomalowaną ramę łóżka A, i małżonek nadal poważnie myśli o położeniu płytek Nabył sobie takie śmieszne coś do rozprowadzania zaprawy. Ja jutro mam zagruntować ścianę Wiadomość z ostatniej chwili. Mąż walczy z kolejną pozycją na liście Zmienia stronę otwierania drzwi od lodówki. Rozkręcił wszystko poza jedną śrubą - nie ma odpowiedniego śrubokrętu Właśnie skręca z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.12.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Aniu odpowiadam tutaj na pytanie o środki do fug, kup takie cuś, jest super http://www.janniezbedny.pl/produkty/do-specjalnych-zastosowan/magiczna-gabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.12.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Aniu odpowiadam tutaj na pytanie o środki do fug, kup takie cuś, jest super http://www.janniezbedny.pl/produkty/do-specjalnych-zastosowan/magiczna-gabka Natalko, znam to cudo i namiętnie używam. Ale na pył pobudowlany niestety nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 16.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 hej anula.... Wreszcie jesteś ! Nie chcę być zrzędą ale .... A nie mówiłam ? Powolutku, pomalutku, ciutek w boczek ale najważniejsze że do przodu........ach ! ten głos....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.12.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Nie chcę być zrzędą ale .... A nie mówiłam ? Mówiłaś, mówiłaś Ale ja muszę czasem sobie pomarudzić. ach ! ten głos....... Eee? Że tak ynteligietnie zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.12.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Wniosek na dzisiaj: Dobrze zmotywowany mąż wstaje skoro świt i zmienia stronę otwierania lodówki. Nie wiem jak przeżyję resztę listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 17.12.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 lepiej uważaj, bo w wigilię jeszcze zacznie mówić ludzkim głosem Możesz się troszkę nad nim poznęcać i zarządać, żeby lodówka otwierała się do góry Twój głos..... boski i taki yntelygentny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Nie wiem jak przeżyję resztę listy a co zostało na liście do szybkiego zrobienia aby z listy tak z 10 pkt zeszło ?? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.12.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 lepiej uważaj, bo w wigilię jeszcze zacznie mówić ludzkim głosem Możesz się troszkę nad nim poznęcać i zarządać, żeby lodówka otwierała się do góry Eee tam. Co się będę koncentrować na jednej lodówce, skoro na liście jeszcze duuużo pozycji. Najpierw zrealizujemy to co jest, a potem dopiero weźmiemy się za modernizację tego, co zostało już zrobione Twój głos..... boski i taki yntelygentny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.12.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 a co zostało na liście do szybkiego zrobienia aby z listy tak z 10 pkt zeszło ?? ? Gdybym przykładowo wygrała w totka i kupiła całe oświetlenie, to akurat by dziesiątka zeszła Albo gdyby moja doba miała z 48 godzin a tydzień 14 dni, to bym wszystkie obrazki zrobiła - kolejna dziesiątka. Gdyby już było po wigilii, to bym usiadła do maszyny i poszyła te wszystkie zaplanowane rzeczy - niecała dziesiątka. Jest co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.12.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Aniu widzę że postępy są na pocieszenie ja mimo że ni pracuję zawodowo tez sie nie wyrabiam brakuje mi ok 5 godzin:lol2: ale myślę ze gdyby doba była dłuższa to tez czasu by nam brakło A jak spędzacie święta u siebie czy z u rodziców? choinka pewnie w czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.12.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dzieczyny - właśnie przeczytałam o Waszych mężach i się przeraziłam! Bo mój też - zobaczył wczoraj przepaloną żarówkę w kuchni i OD RAZU poszedł po drugą!!!! :jawdrop: W historii naszego małżeństwa jest to pierwszy taki przypadek!! (w świetle tego wielkopomnego zdarzenia nie jest już istotne, że żarówki na wymianę nie było, więc dalej jest niewymieniona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 17.12.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 No nie wiem, nie wiem. Podejrzana sprawa Domi, czy Ty aby na pewno wiesz co mówisz? Słuchaj, dokładnie wiem! przecież faceci razem we 3 mogą zmajstrować chyba tylko wypad na wspólne piwo:) no czworokącik to chyba odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 dzień dobry Jak tam motywacja męza dzis w nocy przebiegła? Szczegóły proszę No i co dzis "utargowałaś"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.12.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Mamy zatem: - powieszoną galeryjkę starych pocztówek, - ukończone pawlacze, - powieszoną kolejną półkę u Jakuba (w tym tempie skończę wieszać to co miał w starym mieszkaniu na następne Boże Narodzenie ) - powieszony Jakubowy wieszak w przedpokoju - skręconą i pomalowaną ramę łóżka No proszę- mi każe wódkę pić, a sama pracuję jak osiołek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts