ivy17 18.12.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 dzień dobry Jak tam motywacja męza dzis w nocy przebiegła? Szczegóły proszę No i co dzis "utargowałaś"? moze jakies ze trzy pkt za listy zniknęly chociaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 moze jakies ze trzy pkt za listy zniknęly chociaż.... no tak myślę, że się nie rozdrabniali Boję się tylko, że jak im sie spodoba za bardzo, to mieszkania braknie do "upiększania" Żeby się bidoki z rozpędu do sąsiada nie przenieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Słuchaj, dokładnie wiem! przecież faceci razem we 3 mogą zmajstrować chyba tylko wypad na wspólne piwo:) no czworokącik to chyba odpada? Domi, oj nie wiem. Mój chłop ma czasem takie pomysły, że normalnie strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 dzień dobry Jak tam motywacja męza dzis w nocy przebiegła? Szczegóły proszę No i co dzis "utargowałaś"? A dzień dobry, dzień dobry Wczoraj miałam taką migrenę, że żadne targi nie wchodziły w grę Ale pochwalę małżonka, że wiertło do konfirmatów zakupił Dziś ciąg dalszy historii łóżkowej No proszę- mi każe wódkę pić, a sama pracuję jak osiołek:lol2: Ale to w weekend było moze jakies ze trzy pkt za listy zniknęly chociaż.... Punkty odłożone w czasie. Ale co się odwlecze... no tak myślę, że się nie rozdrabniali Grzeczni byli Boję się tylko, że jak im sie spodoba za bardzo, to mieszkania braknie do "upiększania" Żeby się bidoki z rozpędu do sąsiada nie przenieśli Na piętrze się już wszyscy wprowadzili i urządzili. Może w górę pójdziemy Zaraz, zaraz. Zawsze można się przeprowadzić Tylko męża trza odpowiednio zmotywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Zabieram się za gruntowanie ściany pod płytki kuchenne Mąż chce dzisiaj kleić. Nie mogę stracić takiej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.12.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Idę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Powiedz, powiedz, na co filc Aniu , pokazałam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.12.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 hej Aniu, przyszłam oblecieć na szybko wątki, ale u Ciebie to chyba dawno zdjęć nie było, łazienka juz jest? szczerze to interesuje mnie ten cudny wieszak na ręczniki, może Ci juz nie potrzebny? baardzo by mi taki pasował, można go gdzieś jeszcze kupić, właśnie z taką pełną podstawą? szukam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ja tak błyskawicznie na chwilę. Godzina zero wybiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 18.12.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 matko bosko.... strach się bać ! http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Powiem tak: glazurnicy z nas marni Cztery płytki kładliśmy godzinę Skoro do tej pory nie odpadły, to już raczej się będą trzymać. Klej dorabialiśmy w trakcie, bo uznaliśmy, że zalecenia producenta są zawyżone. Fachowcy Jutro, jeśli uda się dociąć płytki, ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aniu , pokazałam u siebie Zaraz skontroluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 hej Aniu, przyszłam oblecieć na szybko wątki, ale u Ciebie to chyba dawno zdjęć nie było, łazienka juz jest? szczerze to interesuje mnie ten cudny wieszak na ręczniki, może Ci juz nie potrzebny? baardzo by mi taki pasował, można go gdzieś jeszcze kupić, właśnie z taką pełną podstawą? szukam i nic słońce, zdjęć nie ma, bo nie ma co pokazywać W miarę jak się będę ogarniać to i owo się pojawi. Niestety, wieszak na ręczniki zaanektowany przez Jakuba. Przepadł na amen Ale one się czasem pojawiają na Allegro. Zaglądaj do tych sprzedawców: interior-desig1 oraz interior-design2 Albo napisz do któregoś z nich. Z tego co się orientuję, to te dwa konta należą do jednej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.12.2012 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Aniu trzymam kciuki za dalsze układanie płytek Udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.12.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 wow no jestem pod wrażeniem, nawet płytki układasz sama Prawdziwa zosia samosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.12.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Skoro płytki nie odpadły do tej pory, to pewnie już nie odpadną, co? Zawieźliśmy dziś dwie płytki do docięcia. Wieczorem położymy i zostanie już tylko jedna Chyba będę miała płytki na święta Czy jest na sali ktoś, kto fugował samodzielnie? Aniu trzymam kciuki za dalsze układanie płytek Udanego dnia Dziękuję i wzajemnie Aguś wow no jestem pod wrażeniem, nawet płytki układasz sama Prawdziwa zosia samosia Niedawno mąż mnie skomplementował, że mam wiele zalet, ale normalność do nich się nie zalicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.12.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Aniu, GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI !!!!!! Pięknie urządziłaś swoje cztery kąty ( ja Cię podczytuję, ale nie tak często jakbym chciała, mogła) Szkoda, ze nie udało mi się od lipca kiedy się widziałyśmy, dotrzeć w Twoje strony Karteczka dla Ciebie, pod Ciebie ...tylko bombka okrągła a nie kwadratowa... http://i3.fmix.pl/fmi2347/b516718d000c3c3850d18b68/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.12.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ania, nie odpadną . Moje w garażu nie odpadły ale profilaktycznie zaczęłam kłaść od tych co są niewidoczne a Wy od razu kuchnia - brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.12.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Efektów jeszcze nie widziałam, ale już jestem z Ciebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.12.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Efektów jeszcze nie widziałam, ale już jestem z Ciebie dumna I ja, i ja :D Brawo Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts