narendil 19.12.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ania, nie odpadną . Moje w garażu nie odpadły ale profilaktycznie zaczęłam kłaść od tych co są niewidoczne a Wy od razu kuchnia - brawo! Efektów jeszcze nie widziałam, ale już jestem z Ciebie dumna I ja, i ja :D Brawo Aniu A dziękować! Dziękować Położyliśmy dzisiaj kolejne cztery płytki Zostały już tylko dwie. Mąż tak się wciągnął, że w piątek w czasie pracy pojedzie dociąć ostatnią sztukę Podejrzewam, że pierwszy z brzegu fachowiec by się za głowę złapał, gdyby nas w działaniu zobaczył. W użyciu, poza profesjonalną () pacą, były dwie deski, trzy noże, widelec, łyżka, waga kuchenna i karton. Ale efekt nas zadowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.12.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 W użyciu, poza profesjonalną () pacą, były dwie deski, trzy noże, widelec, łyżka, waga kuchenna i karton. to jz mi się z sexem nie kojarzy Zbyt hardcorowo Najbardziej zastanowił mnie ...widelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 19.12.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Anula, jedziemy w piątek/sobotę do Białego. Masz jakieś zamówienie małogabarytowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 19.12.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Anula, jedziemy w piątek/sobotę do Białego. Masz jakieś zamówienie małogabarytowe? mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 19.12.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 W użyciu, poza profesjonalną () pacą, były dwie deski, trzy noże, widelec, łyżka, waga kuchenna i karton. Pina... widelec ? Widelec potrzebny jest do wydłubywanie kleju z zębów.... Mnie raczej zastanawiają te noże ! - dlaczego 3 ? Jeden, żeby przyłożyć do gardła glazurnikowi ( ma być prosto i symetrycznie, bo jak nie to ...) Drugi, żeby rozsmarować pasztetówkę....... Trzeci .............. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Hej Aniu, podziwiam Cię bardzo:jawdrop: Jesteś niesamowita, wiesz? Trzymam kciuki za dalsze postępy i widzisz, ze małymi kroczkami, ale jednak do przodu- i za to jaka satysfakcja:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.12.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 a ja juz wiem po co widelec zamiast tego? http://cokupic.pl/produkt/DRAPER-Paca-tynkarska-zabkowana-280mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.12.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Hej Ania, szalejesz kochana na całego, albo raczej szalejecie:D małżonka tylko pozazdrościć, że taki chętny do pomocy ależ jestem ciekawa co tam zmajstrowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.12.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Aniu, GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI !!!!!! Pięknie urządziłaś swoje cztery kąty ( ja Cię podczytuję, ale nie tak często jakbym chciała, mogła) Szkoda, ze nie udało mi się od lipca kiedy się widziałyśmy, dotrzeć w Twoje strony Karteczka dla Ciebie, pod Ciebie ...tylko bombka okrągła a nie kwadratowa... Ale jaka ładna I w moich kolorach. Aniu, Tobie również życzę spokojnych, rodzinnych Świąt I wiesz, ja się raczej z mego miasta nie wyprowadzam. Więc co się odwlecze, to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.12.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Najbardziej zastanowił mnie ...widelec Mnie raczej zastanawiają te noże ! - dlaczego 3 ? Tajemnica zawodowa a ja juz wiem po co widelec zamiast tego? http://cokupic.pl/produkt/DRAPER-Paca-tynkarska-zabkowana-280mm No coś Ty, Kinga! Takie cuś własnymi ręcami zakupiłam. Profesjonalnie miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.12.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Hej Aniu, podziwiam Cię bardzo:jawdrop: Jesteś niesamowita, wiesz? Trzymam kciuki za dalsze postępy i widzisz, ze małymi kroczkami, ale jednak do przodu- i za to jaka satysfakcja:hug: Dziękuję Wzięcie sprawy w swoje ręce bardzo poprawia mi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.12.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Hej Ania, szalejesz kochana na całego, albo raczej szalejecie:D małżonka tylko pozazdrościć, że taki chętny do pomocy Wiesz, zgodził się na dobre i na złe. Nie ma teraz wyjścia. Musi realizować moje szalone pomysły. Ale zaczyna mu się podobać. Męskie ego mu rośnie ależ jestem ciekawa co tam zmajstrowaliście A to Jeszcze trochę do końca brakuje, ale duma mnie rozpiera Na pierwszym planie nóżki do blatu kuchennego. Długo szukałam, ale moja cierpliwość została nagrodzona. Są takie, jak sobie wymarzyłam. I gorąco mogę polecić wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.12.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 pięknie!!!! mnie też rozpiera duma - z Was !!!! poradziliście sobie zawodowo ( że o widelcu i dwóch nożach nie wspomnę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.12.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 a będzie tutorial pt. " Jak położyć płytki w kuchni za pomoca trzech noży, wideleca i łyżki" ? fajnie wyglądają te Wasze płyteczki.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.12.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Anka - no i po co wydaliście fortune na pana Janka , no po co ja się pytam ???!!!! Zdolniachy z Was niezłe Pieknie i równiutko No chyba że to zdjęcie z odbijającym sie oknem to po to , żeby ewentualne fuszery zamaskować BRAWO !!!! Ps. cieszy podwójnie jak sie coś samemu zrobi, prawda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 20.12.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ania, po prostu berety z głów! Czytam, jakie z Was pracusie i dochodzę do wniosku, że jestem największym leniem i obibokiem świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Od razu piękniej, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.12.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 barbe, nie bądź tego taka pewna...to mój tytuł, od dawien dawna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 widelec, noże o boshe ! Efekt bardzo mi się podoba a nóżki czadowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ty mój pracusiu:hug: efekt http://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts